مدار فلاشر 220 ولت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با مدارهای آنالوگ و دیجیتال به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3101
تاریخ عضویت: یک شنبه 22 بهمن 1385, 4:25 pm
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21356 بار

پست توسط SAMAN » سه شنبه 12 شهریور 1387, 12:49 am

سلام :D
iii_gate_crasher_iii اقا اگر قرار که اینو بسازید باید لیست قطعات رو براتون اماده کنم. قطعات شماره 1 و 2 ترایاک های با شماره BT-139 هستند و قطعه شماره 3 یک ولوم هست( پتانسیومتر) که از دو پایه اون یعنی پایه وسط و یکی از پایه های کناری استفاده میشه!

کلا در خدمتیم( برای همه دوستان) :(
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 167
تاریخ عضویت: یک شنبه 8 مرداد 1385, 3:28 pm
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

پست توسط iii_gate_crasher_iii » سه شنبه 12 شهریور 1387, 1:54 am

SAMAN جان پس زحمتشو بکش برام و يه سوال ديگه اين مدار ر قبل زدن به برق 220 ميشه با 12 هم امتحانش کرد که از درست بودن اتصالات مطمئن شد
تنهايی بهتر از گدايی محبت است

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3101
تاریخ عضویت: یک شنبه 22 بهمن 1385, 4:25 pm
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21356 بار

پست توسط SAMAN » سه شنبه 12 شهریور 1387, 9:51 pm

iii_gate_crasher_iii

بله مدار را میشود قبل از به برق زدن امتحان کرد به این ترتیب که شما بعد از مونتاژ مدار و بعد از مقاومت R 6 با نصب یک دیود ال ایی دیی مدار خود را چک کنید.

و اما مدار:

مدار مذکور رو من لیست قطعاتش رو آماده کردم حالت استاندارد مدار فرکانس 1 هرتز را میزد البته در صورتی که پتانسیومتر در مدار نباشد!!
شما حتما باید برای داشتن فرکانس یک بیستم ثانیه یا همان 50 میلی ثانیه (20 هرتز) باید ولوم یا همان پتانسومتر را از مدار حذف و خارج کنید.


لیست قطعات در حالت استاندارد:

R1 = 220 اهم
R2 ,R3,R4 = 10 کیلو اهم
R5 = 27 کیلو اهم
R6 = 220 اهم
C1 = 470 میکرو فاراد
C2 = 47 میکرو فاراد
D1,D2 = IN 4004 یا 4007 یا هر چیز دیگه
Q = BC 558 یا BC 308
آی سی = 555
ترایاک = BT136
ولوم 50 کیلو اهم

اما من با محاسبه ایی که برای شما انجام دادم برای داشتن اون فرکانس 20 هرتز یا یک بیستم ثانیه میبایست که

1- ولوم را حذف کنید

2- مقادیر مقاومت های R2 و R3 را به 220 کیلو اهمی تغییر بدهید. خازن C2 هم همان 47 میکرو فاراد باشد. این قطعات عاملان تعیین کننده فرکانس در مدار مولتی ویبراتور هستند.

بقیه قطعات به همان شکل خواهند بود.


با توجه به فرمول مدار با این احتساب شما فرکانس 0.046 هرتز را که نزدیکترین عدد به 0.05 هرتز است را به دست خواهید اورد.

برای مراحل بعدی (در مورد سوالات) آماده ام. :D
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 167
تاریخ عضویت: یک شنبه 8 مرداد 1385, 3:28 pm
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

پست توسط iii_gate_crasher_iii » سه شنبه 12 شهریور 1387, 10:34 pm

با سپاس فراوان من فردا قطعات رو تهيه مي کنم و مدار رو مي بندم و نتيجه رو بهتون مي گم.
تنهايی بهتر از گدايی محبت است

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1378
تاریخ عضویت: سه شنبه 6 فروردین 1387, 12:10 pm
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

ساخت مدار چشمک زن

پست توسط FREE MAN » چهار شنبه 13 شهریور 1387, 7:58 pm

با عرض پوزش از اينکه نتونستم جواب بدم. فکر ميکنم مدار زيربتونه کاره تون رو راه بندازه و خوبيش اينه که دو قسمت ac وdc از هم ايزوله هستن . يه pdf راجع به اپتو کوپلر ها هم ميزارم که در اين مدار از fig8 اون استفاده شده
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]












[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 167
تاریخ عضویت: یک شنبه 8 مرداد 1385, 3:28 pm
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

Re: ساخت مدار چشمک زن

پست توسط iii_gate_crasher_iii » پنج شنبه 14 شهریور 1387, 1:26 am

FREE MAN نوشته شده:با عرض پوزش از اينکه نتونستم جواب بدم. فکر ميکنم مدار زيربتونه کاره تون رو راه بندازه و خوبيش اينه که دو قسمت ac وdc از هم ايزوله هستن . يه pdf راجع به اپتو کوپلر ها هم ميزارم که در اين مدار از fig8 اون استفاده شده
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]












[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

با تشکر در مورد تنظیم کردن ای سی 555 روی 20hz هم یه توضیح بدید لطفا.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SAMAN جان یه توضیح در مورد قسمت مشخص شده روی شکل برام بده ممنون می شم
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
تنهايی بهتر از گدايی محبت است

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3101
تاریخ عضویت: یک شنبه 22 بهمن 1385, 4:25 pm
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21356 بار

پست توسط SAMAN » پنج شنبه 14 شهریور 1387, 1:45 am

iii_gate_crasher_iii جان

اون یک ترانسفوماتور معمولیه که بهش میگن 3 سر خروجی یه ترانس کوچولو هست با قیمت زیر 2000 تومن شما در یک طرف ترانس که بخرید 2 سیم دارید که نوشته 220 ولت و طرف دیگه اش 3 تا سیم دارید که نوشه مثلا 9 0 9 یا 6 0 6 یعنی ترانس 3 تا خروجی داره ولی
نیاز نیست که فکرتون درگیر بشه اون 2 سیم 220 ولت رو باید با احتیاط به برق شهر وصل کنید دیگه کار تمومه خروجی دیگه برق نداره و ایمن هست. بعد اون 3 سیم خروجی رو مثل شکل دو سر کناری رو به دیود ها وصل کن و سر وسط رو هم به پایه شماره 1 آی سی باید وصل کنی

 تصویر 
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1378
تاریخ عضویت: سه شنبه 6 فروردین 1387, 12:10 pm
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN » جمعه 15 شهریور 1387, 1:20 pm

توي pdf مربوط به ic 555 تمام فرمولها براي ساخت يه اسيلاتور با هر فرکانسي هست و فقط کافيه مقدار مقاومتها و خازن رو محاسبه کنيد تا يک شکل موج مربعي با فرکانس 20 هرتز براتون توليد کنه .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1378
تاریخ عضویت: سه شنبه 6 فروردین 1387, 12:10 pm
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN » جمعه 15 شهریور 1387, 1:38 pm

ضمنا saman جان زحمت محاسبه مقادير مقاومت و خازن مربوط به 555 رو توي پست قبلي خودش ،برات کشيده کافيه از همون مقادير استفاده کنيد
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 167
تاریخ عضویت: یک شنبه 8 مرداد 1385, 3:28 pm
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

پست توسط iii_gate_crasher_iii » یک شنبه 17 شهریور 1387, 12:40 am

مدار به درستي کار کرد با سپاس فراوان از SAMAN و FREE MAN
تنهايی بهتر از گدايی محبت است

New Member
پست: 2
تاریخ عضویت: شنبه 3 شهریور 1386, 1:52 am
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: مدار فلاشر 220 ولت

پست توسط best2 » پنج شنبه 12 آذر 1388, 12:36 pm

اینجا هم میتونید کیتها و آموزشهای بسیار خوبی پیدا کنید :

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

تصویر تصویر تصویر

New Member
پست: 1
تاریخ عضویت: جمعه 9 دی 1390, 1:35 am
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

Re:

پست توسط mohsenr » چهار شنبه 14 دی 1390, 3:14 am

سلام
ممنون میشم اگه مدار فلاشر 2کاناله 220ولت رو برام ارسال کنید.
راستش تو نوع ای سی که باید استفاده کنم موندم

ارسال پست

بازگشت به “مدارهای آنالوگ و دیجیتال”