klavdia_kalugina نوشته شده:سلام من عموم چهارسال پیش برا ماموریت کاری با یک بوینگ (مدلش را نمی دونم) اول از ایران رفت ایتالیا ،بعدکه ماموریت اولش تموم شد اومد تهران یک ساعت بعدش با بوینگ۷۴۷ رفت پکن چین اما امسال که پدر خودم خواست که برود گووانژو خود شرکت های هواپیمایی ایران اول با هواپیما انتقالش دادند قطر بعد از اونجا رفت چین خوت ایران قطر هم بلیط کلی (از ایران به قطر و بعد چین) را سه میلیون تومان در نظر گرفته اند . پرسیدم گفتند ایران مسافرش برا چین کمه؟ برا اروپا هم از خود ایران برا ماموریت سراغ دارم رفتند اما برا امریکا اول میرند قطر البته اونجوری که من می دونم
برای امریکا دبی و استانبول و لندن بیشتر به عنوان واسطه استفاده میشن ....
کم بودن مسافر در مورد کشور مقصد نیست بلکه در مورد خود ایرلاین هست ... اگه امشب 100 نفر بخواد بره چین؛ 40 نفرش با قطرایرلاینز، 30نفر ترکیش، چندتا پولدارش هم لوفت هانزا و ... اگه چیزی تهش بمونه با ایران ایر یا ماهان برن!
(البته فرض بر توانایی هواپیما در مسیر مورد نظر در نظر گرفته شده)
برای همینم ایران ایر یه پرواز 200 نفری میبره لندن ، از اونجا 20 نفرش میره واشنگتن، 20 نفر میره اتاوا، 30 نفر میره ... و ... اینجوری برای ایرلاین به صرفه تره
اما اگه هواپیماهای برد بلند ما بیشتر باشن و اسقبال مسافر برای یه مسیر خاص بیشتر بشه یواش یواش رو پروازهای مستقیم هم میشه حساب کرد.