در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

مشکل با مودم ADSL

توسط Ma3ouD » چهارشنبه 22 خرداد 1387 12:41

سلام به همه عزیزان  :)
من بعضی مواقع با اتصال به اینترنت مشکل دارم و در قسمت کانکت بروی این مسیر میماند و سپس این ارور را میدهد.بعد از مدتی (مثلا 30 دقیقه) درست میشه و می تونم به اینترنت متصل بشوم.

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

باید چکار کنم و اصلا این مشکل از کجاست؟  :-(

New Member



no avatar
پست ها

12

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 5 دی 1385 22:19

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط shaida » چهارشنبه 22 خرداد 1387 13:14

سلام

error 678  دلایل زیادی دارد منظور از این error  آن است remote system is not responding  که خود این داستان دارد
1- احتمال خرابی مخابرات البته منظور تجهیزات provider  در مخابرات
2- ایراد از مودم درست نبودن تنظیمات
3- ایراد firmware  مودم البته در صورتیکه مودم شما lan باشد

به هر حال هر موردی که باعث قطع شدن adsl link  شود.


                                                                                                   موفق باشید :D

Captain II

Captain II



no avatar
پست ها

653

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 21 آبان 1386 22:31

محل سکونت

تهران

آرشيو سپاس: 715 مرتبه در 206 پست

توسط Ra30ol » چهارشنبه 22 خرداد 1387 17:27

در بسیاری ازموارد در صورت کانکت نشدن با 10 دقیقه خاموش کردن مودم(قطع اتصال به رایانه) مشکل حل میشه.
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

987

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 1 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 27 دی 1385 22:16

محل سکونت

تهران-ميدان خراسان

آرشيو سپاس: 31 مرتبه در 24 پست

توسط jabbar sing » چهارشنبه 22 خرداد 1387 22:36

Ma3ouD, جان

اين مشكل چند روزي هستش كه براي منم اتفاق ميفته

دفعه اول كه اينطوري شد با شركتي كه به من خدمات ميده تماس گرفتم  گفتند داريم يه سري كابلها رو

قطع و وصل ميكنيم و تا چند ساعت ديگه درست ميشه و واقعا هم درست شد ولي بازم گهگاهي به اين مشكل بر ميخورم

هنوزم راه حلي براش پيدا نكردم اما به محض اينكه راهي پيدا كردم در همين تاپيك عنوان ميكنم

شما هم اگر راهي پيدا كردي مارو بيخبر نذار :-)
گر نگهدار من انست كه من ميدانم
شيشه را دربغل سنگ نگه ميدارد


ياعلي مدد

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

توسط Ma3ouD » پنج شنبه 23 خرداد 1387 08:53

من يک راه جديد پيدا کردم.وقتي با اين چنين مشکلي برخورد کرديد,مودم را از USB به LAN انتقال دهيد.ديگه مشکلي نمي بينيد.و بعد از يک کانکت شدن دوباره به USB بر گردانيد.فکر کنم اين سريع ترين راه باشه.

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

3474

تشکر کرده: 286 مرتبه
تشکر شده: 463 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 20 اردیبهشت 1387 08:44

آرشيو سپاس: 13553 مرتبه در 2799 پست

توسط Solver » پنج شنبه 23 خرداد 1387 14:06

البته اگر زمان شما دقيقاً‌30 دقيقه هست،‌شك نكن دليلش ريست كردن سرور ISP هست. چون اون دقيقاً‌ 30 دقيقه طول مي كشه.
[ Never is Never an Answer ||| Personal Site:  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  ]

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

توسط Ma3ouD » پنج شنبه 23 خرداد 1387 14:59

Negar.int نوشته است:البته اگر زمان شما دقيقاً‌30 دقيقه هست،‌شك نكن دليلش ريست كردن سرور ISP هست. چون اون دقيقاً‌ 30 دقيقه طول مي كشه.

البته گاهی 30 دقیقه طول میکشه.گاهی 10 دقیقه.گاهی 1 ساعت!!

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

3474

تشکر کرده: 286 مرتبه
تشکر شده: 463 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 20 اردیبهشت 1387 08:44

آرشيو سپاس: 13553 مرتبه در 2799 پست

توسط Solver » جمعه 24 خرداد 1387 02:33

من پيش تر كه كافي نت داشتم همين مشكل را داشتم، اونجا فهميدم كه عمدتاً  سرور هاي ISP ها براي راه اندازي مجدد حدود 30 دقيقه اي وقت لازم دارن.
[ Never is Never an Answer ||| Personal Site:  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  ]


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان