در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید
Furious Poster

Furious Poster



نماد کاربر
پست ها

341

تشکر کرده: 15 مرتبه
تشکر شده: 26 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 13 مهر 1388 09:14

آرشيو سپاس: 1369 مرتبه در 262 پست

سوال : چگونه مودم adsl خود را در حالت روتر قرار دهم

توسط saied tomcat » يکشنبه 10 بهمن 1389 17:38

باسلام
میخواستم ببینم چطور میتونم مودم adsl خودم رو در حالت روتز قرار بدم تا بتونم به 2 تا کامپیوتر دیگه اینترنت بدم البته سوئیچ هم دارم اگه دوستان محبت کنند جواب کامل بدن ممنون میشم
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<


نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب saied tomcat تشکر کرده اند:
shapooor

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 12 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: سوال : چگونه مودم adsl خود را در حالت روتر قرار دهم

توسط SHAHRAM » يکشنبه 10 بهمن 1389 17:50

saied tomcat,  شما باید  ip مودمتون رو در browser تایپ کنید(دیفالتش معمولا 192.168.1.1 هستش )..یوزر نیم و پسورد رو بزنید (که معمولا در دستگاه ها  هر دو admin هست!)
و mode دستگاهتون رو به routing تغییر بدید. :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
saied tomcat, shapooor, nt, MASTER, gahan3020

Furious Poster

Furious Poster



نماد کاربر
پست ها

341

تشکر کرده: 15 مرتبه
تشکر شده: 26 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 13 مهر 1388 09:14

آرشيو سپاس: 1369 مرتبه در 262 پست

Re: سوال : چگونه مودم adsl خود را در حالت روتر قرار دهم

توسط saied tomcat » يکشنبه 10 بهمن 1389 18:00

سلام و ممنون
توی اکسپلورر و فایر رفاکس هر دو زدم نشد.ای پی مودم رو از کجا پیدا کنم؟
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<


نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب saied tomcat تشکر کرده اند:
shapooor

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 12 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: سوال : چگونه مودم adsl خود را در حالت روتر قرار دهم

توسط SHAHRAM » يکشنبه 10 بهمن 1389 18:06

saied tomcat,  مودمتون رو با کابل شبکه وصل کردید؟(اگر نه،با کابل شبکه وصل کنید.و تنظیمات دریافت ip v, در کارت شبکتون روی حالت auto بزارید تا دسترسی امکان پذیر بشه)..بعد از راه اندازیش Ip رو تغییر دادید؟
در صورت تغییر ip باید از نرم افزار های ip finder استفاده کنید یا از راه انداز مودم(که معمولا پشتیبانی شرکت ارائه کننده adsl هستند) بپرسید چه ip گذاشتند.
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
gahan3020, saied tomcat, shapooor, oweiys, nt, MASTER

Furious Poster

Furious Poster



نماد کاربر
پست ها

341

تشکر کرده: 15 مرتبه
تشکر شده: 26 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 13 مهر 1388 09:14

آرشيو سپاس: 1369 مرتبه در 262 پست

Re: سوال : چگونه مودم adsl خود را در حالت روتر قرار دهم

توسط saied tomcat » يکشنبه 10 بهمن 1389 18:11

بدون روتر کردن نمیشه اتصال رو برقرار کرد
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<


نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب saied tomcat تشکر کرده اند:
shapooor

Furious Poster

Furious Poster



نماد کاربر
پست ها

341

تشکر کرده: 15 مرتبه
تشکر شده: 26 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 13 مهر 1388 09:14

آرشيو سپاس: 1369 مرتبه در 262 پست

Re: سوال : چگونه مودم adsl خود را در حالت روتر قرار دهم

توسط saied tomcat » يکشنبه 10 بهمن 1389 18:43

ممکنه در حالت عادی روتر باشه؟
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<


نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب saied tomcat تشکر کرده اند:
shapooor

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 12 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: سوال : چگونه مودم adsl خود را در حالت روتر قرار دهم

توسط SHAHRAM » يکشنبه 10 بهمن 1389 19:09

شما اصلا پاسخ سوال های من رو نمیدی؟!...الان مودم به چه صورتی به سیستمتون متصله؟
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
Mohammad 1985, nt, gahan3020

Furious Poster

Furious Poster



نماد کاربر
پست ها

341

تشکر کرده: 15 مرتبه
تشکر شده: 26 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 13 مهر 1388 09:14

آرشيو سپاس: 1369 مرتبه در 262 پست

Re: سوال : چگونه مودم adsl خود را در حالت روتر قرار دهم

توسط saied tomcat » دوشنبه 11 بهمن 1389 08:53

SHAHRAM نوشته است:شما اصلا پاسخ سوال های من رو نمیدی؟!...الان مودم به چه صورتی به سیستمتون متصله؟


ببخشید
الان مودم با کابل به کات شبکه(lan) وصله
آی پی رو هم چک کردم درسته ولی بازش نمیکنه
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<


نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند

Furious Poster

Furious Poster



نماد کاربر
پست ها

341

تشکر کرده: 15 مرتبه
تشکر شده: 26 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 13 مهر 1388 09:14

آرشيو سپاس: 1369 مرتبه در 262 پست

Re: سوال : چگونه مودم adsl خود را در حالت روتر قرار دهم

توسط saied tomcat » دوشنبه 11 بهمن 1389 15:43

بلاخره جواب داد ولی الان یوزر و پسورد رو قبول نمیکنه
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<


نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 12 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: سوال : چگونه مودم adsl خود را در حالت روتر قرار دهم

توسط SHAHRAM » دوشنبه 11 بهمن 1389 21:28

saied tomcat,  دوست عزیز یوزر نیم پسوود رو نمیشه کاریش کرد اگر عوض شده باشه...بهتره مدل مودمتون رو بگید تا چک کنیم شاید پسوورد دیفالتش چیز دیگه ای باشه(داخل دفترچه راهنماش میتونید ببینید)
اگر مطمئن شدید پسوورد عوض شده شما مجبورید مودم رو ریست کنید(با سوزن دکمه ریست پشت مودم رو چند ثانیه نگه دارید)..دقت کنید اینکار مودم رو به تنظیمات کارخانه میبره و اطلاعات اتصال adsl  .,..  (کلی تنظیماتی که ست شده)از بین خواهد رفت :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
saied tomcat, gahan3020


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان