در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید
Novice Poster

Novice Poster



no avatar
پست ها

51

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 13 اسفند 1388 14:45

محل سکونت

NSH/ OINN

آرشيو سپاس: 95 مرتبه در 21 پست

adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط Mersad-S » يکشنبه 22 اسفند 1389 20:24

سلام دوستان
چندوقتیه که برخی خوط شهرستانمون فیبر نوری شده وباشانس افتضاحی که میداریم خط تلفن منزل ماهم جزءاین خطوط بوده...
ازاون وقت تاحالا ADSLم قطع بود تاامروز که باشرکت ارایه دهنده سرویس تماس گرفتم گفتن که به فیبر نوری ADSLتعلق نمیگیره...
دوستان می تونید راهنمایی کنید که چیکارکنم...
واقعا برای کسی که باسرعت512اینترنت رو تجربه کرده دایال آپ مثله سرطانه....

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

4211

تشکر کرده: 150 مرتبه
تشکر شده: 620 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 23 اسفند 1384 13:14

محل سکونت

کرج پلاک 43!

آرشيو سپاس: 13307 مرتبه در 2679 پست

Re: adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط Mohammad 1985 » دوشنبه 23 اسفند 1389 01:22

فقط باید بگم برات متاسفم !!!! واقعا آشغاله دایل آپ و همچنین طیف وسیعی از اینترنت های به اصطلاح پر سرعت کشور ! که به درد لای جرز هم نمی خورن !
ببین طرفتون اینترنت وایرلس یا وایمکس نیست ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mohammad 1985 تشکر کرده اند:
MeTaNa, apple2009

اخراج شده



no avatar
پست ها

203

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 17 مهر 1389 21:37

آرشيو سپاس: 268 مرتبه در 104 پست

Re: adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط MeTaNa » دوشنبه 23 اسفند 1389 01:26

شما که خوبه.
مال ما نزدیک یخ ساله که میگن خط شما کافونوری هستو داریم تجهیزات نصب میکنیم!!! یه ساله دارن نصب میکنن. اه...

Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

686

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 22 مهر 1389 19:24

آرشيو سپاس: 1839 مرتبه در 485 پست

Re: adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط saeedjiji » دوشنبه 23 اسفند 1389 10:12

اونطوری که وزیر ارتباطات میگفت به زودی میخوان اینترنت با سرعت بیشتر از 1مگابایت رو از طریق فیبر نوری وارد منازل و ادارات کنند.

البته راجع به اون سیستم اطلاعاتی ندارم ، چطور اکانت خریداری و محاسبه میشه!

اصلاً اسم این نوع ارتباط چی هست؟!!


نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

                چشای خیلیا از عشق تر شد  , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 63 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط Mahdi Mahdavi » دوشنبه 23 اسفند 1389 21:28

Mersad-S نوشته است:سلام دوستان
چندوقتیه که برخی خوط شهرستانمون فیبر نوری شده وباشانس افتضاحی که میداریم خط تلفن منزل ماهم جزءاین خطوط بوده...
ازاون وقت تاحالا ADSLم قطع بود تاامروز که باشرکت ارایه دهنده سرویس تماس گرفتم گفتن که به فیبر نوری ADSLتعلق نمیگیره...
دوستان می تونید راهنمایی کنید که چیکارکنم...
واقعا برای کسی که باسرعت512اینترنت رو تجربه کرده دایال آپ مثله سرطانه....

سلام دوست عزیز.

بنده هم مشکل شما رو دارم.حدود دو هفته
و از دیال آپ هم منصرف شدم.به خاطر سرعت افتضاح و هزینه تلفن.
تجربیاتم رو در اختیارتون میزارم.
بسته های یک ماهه و یا یک هفته ای همراه اول بسیار مناسب تر هست.هم از لحاظ قیمت و هم سرعت.بنده هم الان با اینترنت همراه اول متصل هستم."اتصال گوشی به سیستم با بلوتوث"
سرعت گاها تا 7 کیلوبایت هم میرسه که مناسبه.اگر گوشی شما قابلیت EDGE داشته باشه سرعت به 20-30 کیلوبایت هم میرسه.البته به منطقه و زمان اتصال هم بستگی داره.
در مورد ای دی اس ال.
شما 4 راه دارید.
1-کمی صبر کنید.معمولا مخابرات هر استان بصورت انحصاری روی خطوط فیبر نوری ای دی اس ال ارائه میده.فقط مخابرات.فعلا هیچ شرکت خصوصی دیگری اقدام به ارائه این سرویس نکرده.مثلا من که ساکن اصفهانم میتونم بعد از عید صاحب ای دی اس ال بشم.

2-وایمکس: الان دو اپراتور سراسری مبین نت و ایرانسل"در حال سراسری شدن هست ایرانسل" وجود دارند.
میتونید به سایت این دو شرکت مراجعه کنید.اگر در پوشش داخلی"مبین نت" و یا منطقه سبز "ایرانسل" قرار دارید میتونید از مودم های داخلی وایمکس استفاده کنید در غیر این صورت اگر در محدوده پوشش خارجی و یا محدوده قرمز قرار داشتید باید از مودم خارجی "[Outdoor] استفاده کنید  .منظور از داخلی و خارجی محل استفاده از مودم هست.داخلی در داخل خونه استفاده میشه و خارجی روی پشت بام نصب میشه که گرون هم هست.حدود 200 تومان خود مودم هست.اما داخلی از 40.000 تومان به بالا
در ضمن در برخی شهر ها شرکت ها اقدام به ارائه وایمکس در همون شهر میکنند.مثلا برای اصفهان شرکت اسپادان که پوشش بسیار خوبی داره.با قیمت های مناسب.

3-مودم EDGE ": این هم یکی از تبعات پیشرفت تکنولوژی.یک دستگاه کوچک شبیه فلش مموری که داخلش سیمکارت میخوره و با USB به کامپیوتر متصل میشه و میتونید با انتخاب بسته های GPRS از اینترنت با سرعت قابل قبول استفاده کنید.البته قبلش از فعال بودن شبکه EDGE در شهر خودتون مطمئن بشید.قیمت مودم ها بین50.000 تا 70.000 تومان

4- با همین دایال آپ بسازید.البته این کار صبر ایوب.گنج قارون.و اعصاب آهنین میخواد "مثلا اعصاب رستم.


saeedjiji نوشته است:اونطوری که وزیر ارتباطات میگفت به زودی میخوان اینترنت با سرعت بیشتر از 1مگابایت رو از طریق فیبر نوری وارد منازل و ادارات کنند.

البته راجع به اون سیستم اطلاعاتی ندارم ، چطور اکانت خریداری و محاسبه میشه!

اصلاً اسم این نوع ارتباط چی هست؟!!


دوست عزیز.در مورد این طرح اصلا شفاف سازی نشده.اما اینطور که به نظر میرسه این یک شبکه اینترانت هست یا همون اینترنت ملی.
یعنی فقط اتصال کامپیوتر شما با سرور های داخلی و با کامپیور های دیگه در داخل کشور با سرعت بالا انجام میشه.

سوالی بود در خدمتیم.
آخرين ويرايش توسط Mahdi Mahdavi on دوشنبه 23 اسفند 1389 22:04, ويرايش شده در 3.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
saeedjiji, Hiddenway, Mahdi1944

Furious Poster

Furious Poster



no avatar
پست ها

387

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 4 اسفند 1387 22:29

آرشيو سپاس: 1272 مرتبه در 302 پست

Re: adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط nasir irani » دوشنبه 23 اسفند 1389 21:36

فیبر نوری یک بهانه بیش نیست!

من با همین خطوط مسی  با سرعت 100 مگابیت بر ثانیه  به مرکز مخابراتی کانکت می شوم!!..............ولی پهنای باندی که در اختیار من قرار می گیره 25 کیلوبایت در ثانیه واقعیست!!

تا سرعت 25 مگابایت هم همین ADSl پشتیبانی می کنه....

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 63 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط Mahdi Mahdavi » دوشنبه 23 اسفند 1389 21:49

nasir irani,  عزیز.سلام.
سرعتی که گفتید سرعت اتصال کامیوتر به مودم هست.
خطوط فیبر نوری مزایای خوبی داره.البته اگر ازش استفاده کنند.
علاوه بر کیفیت ارتباطات تلفنی و سرعت و کیفیت عالی اینترنت هزینه نگهداری و نصب اون هم از خطوط فیبر نوری کمتر هست.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
nasir irani

Captain II

Captain II



no avatar
پست ها

512

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 8 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 15 مهر 1386 19:17

محل سکونت

يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک

آرشيو سپاس: 435 مرتبه در 158 پست

Re: adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط ta.abad » سه شنبه 24 اسفند 1389 02:09

saeedjiji نوشته است:اونطوری که وزیر ارتباطات میگفت به زودی میخوان اینترنت با سرعت بیشتر از 1مگابایت رو از طریق فیبر نوری وارد منازل و ادارات کنند.

البته راجع به اون سیستم اطلاعاتی ندارم ، چطور اکانت خریداری و محاسبه میشه!

اصلاً اسم این نوع ارتباط چی هست؟!!



با عرض پوزش از دوستان ای کاش این دروغ بزرگ هم راست بود مورخ 14 اسفند 1389 شمسی جلسه ای در اهواز با همکاری سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور و یکی از شرکتهای خصوصی که در ضمینه فیل تر اینگ و آمارگیری فعالیت میکنه و تعدادی از شرکتهای ارائه دهنده اینترنت در منطقه جنوب غرب کشور برگزار شد که از دستاوردها و ثمرات مهم و اصلی اون برای سرویس دهندگان اینترنت این بود که توجه داشته باشید این بود که (هر ارائه دهنده خدمات اینترنتی که اینترنت با سرعت بیش از 128 در اختیار منازل قرار بدهد و مشخص بشه که شرکتی به این قانون عمل نکرده به مدت 2 هفته اینترنت شرکت مذکور قطع می شود) حالا دوستان عزیز یه این وعده وعیدهای علکی دل نبندید

Furious Poster

Furious Poster



no avatar
پست ها

387

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 4 اسفند 1387 22:29

آرشيو سپاس: 1272 مرتبه در 302 پست

Re: adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط nasir irani » سه شنبه 24 اسفند 1389 03:43

علاوه بر کیفیت ارتباطات تلفنی و سرعت و کیفیت عالی اینترنت هزینه نگهداری و نصب اون هم از خطوط فیبر نوری کمتر هست.


جایی خونده بودم قیمت هر متر فیبر نوری حدود 1 میلیون تومن هست!!!

Captain II

Captain II



no avatar
پست ها

512

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 8 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 15 مهر 1386 19:17

محل سکونت

يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک

آرشيو سپاس: 435 مرتبه در 158 پست

Re: adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط ta.abad » سه شنبه 24 اسفند 1389 13:35

nasir irani,   دوست عزیز قیمت خود فیبر به ازاء هر متر با توجه به نوع و تعداد core اون بطور میانگین حدودا متری 4 تا 5 هزار تومانه که با کنده کاری زمین و فیوژن و خورده کاری های دیگه به متری 50 هزار تومان هم نمیرسه

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب ta.abad تشکر کرده اند:
Mahdi Mahdavi

Novice Poster

Novice Poster



no avatar
پست ها

51

تشکر کرده: 1 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 13 اسفند 1388 14:45

محل سکونت

NSH/ OINN

آرشيو سپاس: 95 مرتبه در 21 پست

Re: adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط Mersad-S » جمعه 6 آبان 1390 12:20

به سلامتی ADSLماهم وصل شد،پارس آنلاین باسرعت1024،حالا تنهامشکلی که دارم با چیز پی ان هستش،من برای پروژه های دانشگاه واستفاده های شخصی خیلی به یوتیوب می رفتم،حالا که می خوام با این طریق به یوتیوب برم ارورThe PPP link control protocol was terminated. (Error 734) رو می ده،نمی دونم این وضعیت سراسری هست یا اینکه فقط برای منه!!! اگه راه حلی داره دوستان دریغ نکنند،درضمن راه دیگه ای برای رفتن به یوتیوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 63 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: adslوفیبرنوری؟؟؟؟؟

توسط Mahdi Mahdavi » شنبه 7 آبان 1390 13:08

Mersad-S,  عزیز.سلام.پارس آنلاین روی خطوط فیبر نوری ADSL ارائه میده؟؟؟!!!
احسنت.در کدام شهر؟اصفهان؟
مشکل Chiz P N سراسری هست.البته چند وقتیه که مشکل بر طرف شده.ولی مشکلی که فرمودید به خاطر بسته شدن پورت های PPTP هست.
راه حل دیگه ای هست.به علت غیر قانونی بودن از اعلام اون بصورت عمومی معذورم."البته بعید میدونم کسی ندونه"در پیغام خصوصی پاسخ داده میشود.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

بعدي

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان