در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 150 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

کمک برای نصب مودم ADSL

توسط SAMAN » دوشنبه 28 شهریور 1390 19:13

با سلام ب هدوستان عزیز

بنده امروز از مخابرات ADSL خریدم و اونا یک مودم به بنده دادند بنام D-link .تو مخابراا گفتن باید برات تعریفش کنیم و انجام دادند و  به نت هم متصل شد .اما من الان که در خونه امتحانش میکنم اولا" کابل LAN ارتباطش برقرا رنمیشه!

لطفا" راهنمایی کنید ای جماعت ADSL دار


متشکرم و منتظر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SAMAN تشکر کرده اند:
CAPTAIN PILOT, noora, ASHKAN95, behrad90, Fariborz, MASTER, Present

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 13 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: کمک برای نصب مودم ADSL

توسط SHAHRAM » دوشنبه 28 شهریور 1390 19:32

SAMAN,  عزیز
باید اول از همه چک کنید ببینید روی مودم چزاغ اینترنت روشن هست یا نه؟(معمولا سمت راست ترین چراغ هست و عکس کره زمین داره!)
اگر هست یعنی اینترنت تا مودم اماده و مشکل از اتصال کابل لن هست.
دوسر کابل رو چک کنید.
توی مرورگر ،192.168.1.1 رو بزنید ببینید صفجه خوش امد گویی تنظیمات مودم می اید؟...
در قسمت تنظیمات ip تیک دریافت اتوماتیک ip رو بزنید(dhcp)

موارد رو تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید تا مشکل یابی کنیم :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
noora, Fariborz, CAPTAIN PILOT, MASTER, SAMAN, oweiys, ASHKAN95, behrad90, Shahbaz

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 150 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

Re: کمک برای نصب مودم ADSL

توسط SAMAN » دوشنبه 28 شهریور 1390 19:47

مرسی  SHAHRAM جان

من وقتی مودم ر و روشن میکنم فقط  چراغ پاورم روشن هست! اگر خط تلفن ر و هم وصل کنم چراغ DSL روشن میشه.

اما تو مخابرات امروز با کابل شبکه ر ووصل میکرد چراغ LAN روشن میشد.

من خودم تصور میکنم کارت شبکه ام فعال نیست! اما مطمن نیستم!

چراغ اینترنت هم خاموشه.

IP رو هم در حالتی که خط تلفن به مودم وصل بود وارد کردم و هیچی نشد. در واقع قطع بود و هیچ پیامی از طرف Dlink نداشتم.



ضمنا" من یا ساخت کانکشن, erroe 769 رو دارم
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SAMAN تشکر کرده اند:
ASHKAN95, nima-rad, Shahbaz, CAPTAIN PILOT, Fariborz, MASTER, Present

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

598

تشکر کرده: 229 مرتبه
تشکر شده: 73 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 28 دی 1386 12:47

محل سکونت

پشت كامپيوتر !

آرشيو سپاس: 6417 مرتبه در 587 پست

Re: کمک برای نصب مودم ADSL

توسط nima-rad » دوشنبه 28 شهریور 1390 22:10

سلام دوست عزیز  :razz:  :razz:

اگه چراغ DSL‌ روشنه یعنی خط تلفن شما رانژه شده است
اگه تنظیمات مودم رو تو حالت pppoe قرار بدید و user  , Pass‌ بهمراه Vpi- Vci را که از ISP  دریافت نمودید رو داخل مودم config کنید دیگه نیاز به کانکشن ساختن نیست. دز ضمن اگه تمام مراحل صحیح باشه چراغ اینترنت هم روشن میشه. اگه از راه وارد کردن 192.168.1.1 داخل مرورگر وارد تنظیمات مودم شدید یعنی کارت شبکه شما فعال است.

لطفاً مدل d-link که تهیه کردید اعلام کنید تا تنظیمات بیشتر بصورت تصویری در اینجا قرار داده شود

اگه سوالی بود در خدمتم   :razz:  :razz:
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب nima-rad تشکر کرده اند:
ASHKAN95, SAMAN, CAPTAIN PILOT, Fariborz

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 150 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

Re: کمک برای نصب مودم ADSL

توسط SAMAN » دوشنبه 28 شهریور 1390 22:33

مرسی نیما جان

ممنونم از راهنمایت


من مشکلم اینه که کابل LAN بر قرار نمیکنه ارتباط رو
و ضمنا" با وارد کردن 192.168.1.1 چیزی دریافت نمیکنم

مدل D-LINK  
DSL-2520U

این تنظیمات ر و هم که فرمودید از طریق CD مودم میشه انجام داد اما وقتی که به برقرای کابل LAN میرسم. اجازه ادامه نمیده!

من مشکلم تو کامپیوترمه
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SAMAN تشکر کرده اند:
CAPTAIN PILOT, Fariborz, ASHKAN95

New Member



no avatar
پست ها

11

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 28 شهریور 1390 22:32

آرشيو سپاس: 39 مرتبه در 11 پست

Re: کمک برای نصب مودم ADSL

توسط حسن خطر » دوشنبه 28 شهریور 1390 22:43

دوستان راهنمایی کردن بزار من تکمیلش کنم چون حداقلش منم مخابرات دارم

1.حتما چراغ lan باید روشن بشه اگر نشد دو دلیل زیر احتمالش هست :

الف: کابل رو درست وصل نکردید یا درگاه ورودی کارت شبکه کیس تون مشکل داره
ب: کارت شبکه غیرفعاله که در این صورت وارد network connection بشید و از اونجا روی کارت شبکه Local are network راست کلیک بنمایید و برید روی گزینه Enable

حل نشد حتما بگید وگرنه هیچ فایده ای نداره بقیه کار

2.برای وارد شدن تو این مرحله حتما باید اتصال برقرار باشه و چراغ لن روشن ، درغیراینصورت جواب نمیده

تو یک مرورگر ای پی 192.168.1.1 رو وارد کنید و رمز و پسورد که اغلب اوقات Admin هست رو وارد بنمایید

قسمتی با نام advanced setup یا quick setup رو پیدا کنید ، حالا باید یک صفحه جلو شما باشه با دکمه هایی مثل Edit , save, remove و ....

3.هرگزینه ای اونجا هست برای تیک زدن رو تیک بزنید و دکمه remove رو فشار بدید تا همگی حذف بشن ( یه لیستی هست شامل نوع اتصال و vpi , vci اینا )

4.خوب حالا دکمه add رو بزنید و vpi رو روی 0 و Vci رو بر روی 35 تنظیم کنید و سپس next کنید

5.به احتمال فراوان (مدل مودم رو نگفتید قطعیت نداره ولی بیش از 98.2 اینطوره !) الان شما باید یه صفحه با چندین دکمه رادیویی کنار توضیحاتی مانند pppoe .ppoa  داشته باشید
گزینه ppoe رو انتخاب کنید تا به محض روشن کردن مودم همیشه اتوماتیک وصل بشید به اینترنت
بازم دکمه نکست رو بزنید

6. حالا باید یوزرنیم پسورد رو وارد کنید که تو منطقه ما شماره کد شهرتون با تلفن خودتون هست و پسوردم شماره خونه تون هست با کد مخصوص خودش

یادتون باشه مثلا اگر کدتون 08315228997 هست باید 831 وارد کنید ، صفر نداره

تو این قسمت یه گزینه ای محتمل هست تیک خورده باشه با نام Dial on demand (with idle timeout timer) ، تیکشو بردارید لطفا
برید صفحه بعد

هرصفحه ای اومد نکست رو بزنید بعد save ، سپس save reboot و سپس منتظر بمونید تا دو دقیقه از رستارت مودم بگذره

انشالله که حل بشه مشکل تون


لان پست شما رو دیدم اول نبود وقتی داشتم تایپ میکردم

خوب پس قطعا یا مشکل از کابل هست یا کارت شبکه شما

لطفا هرچه سریعتر اون دو موضوع رو پیگیری کنید

ممنون هم هستیم که مدل رو گفتید یه سر هم بزنید اینجا احیانا برا وقتیکه مشکل لن حل شد بسیار عالی هست :

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

اول از همه چک کنید ببینید ارتباط نرم افزاری کارت شبکه برقرار هست یا خیر؟ سپس چک کنید ببینید به کارت شبکه ای پی دادید یا خیر؟

به هیچ عنوان ای پی نباید با ای پی مودم که 192.168.1.1 هست یکسان باشه

نمیدونم مدیریت کی پست رو تایید میکنه ولی خوب دیگه ببخشید ندیدم خداییش

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب حسن خطر تشکر کرده اند:
Fariborz, SHAHRAM, SAMAN, CAPTAIN PILOT, Present

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 13 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: کمک برای نصب مودم ADSL

توسط SHAHRAM » دوشنبه 28 شهریور 1390 23:02

SAMAN,  عزیز
با توجه به اینکه گفتید مودم شما توسط اپراتور مخابرات تنظیم شده،پس احتیاج به ساخت کانکشن احتمالا ندارید(احتمالا)
شما ابتدا از اتصال درست مودم توسط کابل لن مطمئن شید.چراغ لن رو چک کنید.بعد به قسمت تنظیم Ip برید.(بسته به ویندوز در مکان مختلف هستاما به طور کلی باید به network connection برید و در فسمت tcp/ip4 تیک دریافت اتوماتیک ip رو بزنید


این صفجه تنظیمات Ip هست.شما تیکobtain the ip adress.. رو باید بزنید




همون طور که گفتم این صفحه از طریق Local area connection قابل دسترسی هست

در ضمن مطمئن باشید که کارت شبکه در حالت enable  قرار داره.برای این کار با سمت راست کلیک بر روی network area connection و زدن enable مطمئن بشید.
در مرجله اول باید شما بتونید ارتباط مودم با سیستم رو فراهم کنید.در صورتی که همه چیز درست انجام بشه ،شما با تایپ 192.168.1.1  در مرورگر باید به صفحه خوش امد گویی تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنید.

نمونه صفحه ورود به تنظمات مودم

تا اینجا اصلا احتیاج به وصل بودن کابل تلفن به مودم نبود.حالا اگر شما موفق شدید صفحه بالا رو ببنید ،کابل تلفن رو وصل کنید و کمی صبر کنید(حدود 1دقیقه) تا ببینید چراغ اینرتنت روشن میشه یا چشمک میزنه؟....اگر نه ،احتمالا یوزرنیم و پسوورد شما درست ست نشده و یا دلایل دیگر ...

مراجل رو انجام بدید تا مشکل یابی کنیم.

وبرایش:
پست من با دوستان هم زمان شد.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
CAPTAIN PILOT, SAMAN, ASHKAN95, حسن خطر, Fariborz, MASTER, Present

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 150 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

Re: کمک برای نصب مودم ADSL

توسط SAMAN » دوشنبه 28 شهریور 1390 23:21

SHAHRAM عزیزم

متاسفانه من در مرحله اولش موندم پیداش نمیکنم این ip4 کجاست من در network conction چیز زیادی ندارم جز همون Create network conction
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SAMAN تشکر کرده اند:
CAPTAIN PILOT, Present

New Member



no avatar
پست ها

11

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 28 شهریور 1390 22:32

آرشيو سپاس: 39 مرتبه در 11 پست

Re: کمک برای نصب مودم ADSL

توسط حسن خطر » دوشنبه 28 شهریور 1390 23:22

من یه چیزی بگم ؟ چطور شده تو مخابرات تونسته به نت وصل بشه ؟
بسیار تعجب اور هست مگر مرکز پشتیبانی همونجا بوده باشه وگرنه روی مودم ها مک فیل@تر میزارند و عملا وقتی شما مودم رو با یک خط مشخص به سیستم وصل میکنی دیگه اون مک میره تو حافظه و قفل میشه و برای عوض کردن مودم هم باید مجددا با مخابرات یا مرکز سرویس دهنده تماس بگیری

این معظل باعث شده الان شرکت هایی که خودشون مودم پرسرعت دارند و استفاده میکنند نتونند کانفیگ مودم رو همونجا که مودم رو میخرند انجام بدن یعنی طوریکه به اینترنتم وصل بشه و فقط یه کانکشن میسازند و بس وباید بری خونه وصل بشه (البته بعضی جاها مک رو استثنائا برداشتند از روش ، شاید مخابرات سامان جانم اینطور بوده باشه)


با تشکر از شهریار عزیز که تصویری گذاشتند

متاسفانه بنده امروز یک ویروس محیرالعقول به لطف مک افی پلاس ؟؟؟ گرفتم کلا سیستم رو هواست دیگه نتونستم تا انجا درخدمت باشیم



ویندوز ایکس پی یا سون ؟ خدایا نگفتی اینو اوهوووووووو !

ایکس پی : control pane/network connection/local area network/right click/properties
یه لیست کشویی هست باید بیای پایین ، تو تصویر شهرام جان مشخص هست

گزینه internet protocol(tcp/ip

ببخشید دیگه نمیشه تصویر بزارم لینک میدم :

http://openband.net/pdf/TCP-IP_for_Windows_XP.pdf


الان یهو مخم افتاد کار سرچ کنم مقاله ش رو دربیارم جای توضیح


*** لطفا پستا رو یکی کنید تو هم، یکبار میزنه اجازه مدیر این یکی خودش میره چطوریاست ؟ گیج شدیم

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب حسن خطر تشکر کرده اند:
SAMAN, CAPTAIN PILOT, behrad90, Present

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 13 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: کمک برای نصب مودم ADSL

توسط SHAHRAM » دوشنبه 28 شهریور 1390 23:28

SAMAN,  عزیز نوع ویندوز رو نگفتید! :-(

توی ویندوز 7 :
Control Panel\Network and Sharing Centerبرید،سمت چپ manage adaptor  رو بزنید.توی صفجه جدید روی local area connection کلیک کنید.
توی xp:
control panel\network connection  و انتخابlocal area connection

پست های پیاپی ادغام شد.
:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
حسن خطر, SAMAN, CAPTAIN PILOT, Present

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3101

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 150 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 22 بهمن 1385 16:25

آرشيو سپاس: 23546 مرتبه در 2452 پست

Re: کمک برای نصب مودم ADSL

توسط SAMAN » دوشنبه 28 شهریور 1390 23:33

شهرام عزیز  و حسن خطر

من  
network connection بشید و ازاونجا روی کارت شبکه Local are network راست کلیک بنمایید



  هیچی ندارم! اینم عکسش ویندوزمم XP هست.

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 


عجب دردسر و زحمتی شدم برا شما
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SAMAN تشکر کرده اند:
CAPTAIN PILOT, ASHKAN95

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1166

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 13 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 3 مرداد 1385 11:49

آرشيو سپاس: 3168 مرتبه در 620 پست

Re: کمک برای نصب مودم ADSL

توسط SHAHRAM » دوشنبه 28 شهریور 1390 23:36

SAMAN,  حدس میزدم.شما کارت شبکه سیستمتون نصب نیست.باید درایورش رو دنلود یا از داخل سی دی مادربورد پیدا کنید و نصب کنید. :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب SHAHRAM تشکر کرده اند:
SAMAN, حسن خطر, CAPTAIN PILOT, ASHKAN95, MASTER, Present

بعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان