در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد
Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

317

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 25 مهر 1385 10:00

محل سکونت

سرزمين آريايي

آرشيو سپاس: 23 مرتبه در 11 پست

فعال کردن autorun

توسط Mamool » دوشنبه 5 مهر 1389 23:34

با درود لطفا نحوه فعال کردن اتوران درایوها رو پس از پاکسازی ویروس مربوطه بگید.

اگر نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا رود

Major I

Major I



نماد کاربر
پست ها

146

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 10 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 28 مرداد 1388 02:00

محل سکونت

تبریز

آرشيو سپاس: 436 مرتبه در 98 پست

Re: فعال کردن autorun

توسط ali-reza » سه شنبه 6 مهر 1389 23:30

درایور ها اتوران ندارند فقط درایو سی دی هست که دارای اتوران هست اونم اگه سی دی این امکان رو داشته باشه یا شاید هم متوجه سوالتون نشدم
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب ali-reza تشکر کرده اند:
Mahdi1944, nt, sokuteasemuni, MASTER

Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

317

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 25 مهر 1385 10:00

محل سکونت

سرزمين آريايي

آرشيو سپاس: 23 مرتبه در 11 پست

Re: فعال کردن autorun

توسط Mamool » يکشنبه 18 مهر 1389 19:25

بعد از اینکه ویروس اتوران این قابلیت رو از بین میبره چطوری فعالش می کنن ؟ منظورم اتوران خود ویندوز هست که یک کادر کوچکی بعد از داخل کردن فلش یا سی دی میاره !

اگر نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا رود

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1258

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 15 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 10 دی 1385 00:01

محل سکونت

www.ir-dl.ir

آرشيو سپاس: 1235 مرتبه در 233 پست

Re: فعال کردن autorun

توسط nt » يکشنبه 18 مهر 1389 22:41

Mamool,  عزیز
با راست کلیک نمودن بر روی درایو سی دی رام خود در سربرگ Auto Play گزینه Restore Defaults را انتخاب نمایید و ...
شاد باشید

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب nt تشکر کرده اند:
Mahdi Mahdavi, sokuteasemuni, Mamool, MASTER

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: فعال کردن autorun

توسط Mahdi Mahdavi » دوشنبه 19 مهر 1389 17:21

سلام دوست عزیز.
به این مسیر بروید
Stars>RUN
و تایپ کنید
regedit
و به این مسیر بروید
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

حالا دو حالت وجود داره.
1-در این بخش یک DWORD با نام autorun وجود داره و مقدار value اون 0 هست.یعنی غیر فعال.اون رو به 1 یعنی فعال تغییر بدید.
2.اگر value اتوران 1 هست ممکنه یک DWORD جدید با عنوان Always disable autorun موجود باشه."یا یک همچین متنی"باید این DWORD رو حذف کنید.بعد از این کار ها سیستم رو یک بار ریست کنید.
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, Mamool, nt, MASTER

Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

317

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 25 مهر 1385 10:00

محل سکونت

سرزمين آريايي

آرشيو سپاس: 23 مرتبه در 11 پست

Re: فعال کردن autorun

توسط Mamool » دوشنبه 19 مهر 1389 19:54

Mahdi Mahdavi نوشته است:سلام دوست عزیز.
به این مسیر بروید
Stars>RUN
و تایپ کنید
regedit
و به این مسیر بروید
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

حالا دو حالت وجود داره.
1-در این بخش یک DWORD با نام autorun وجود داره و مقدار value اون 0 هست.یعنی غیر فعال.اون رو به 1 یعنی فعال تغییر بدید.
2.اگر value اتوران 1 هست ممکنه یک DWORD جدید با عنوان Always disable autorun موجود باشه."یا یک همچین متنی"باید این DWORD رو حذف کنید.بعد از این کار ها سیستم رو یک بار ریست کنید.
سوالی بود در خدمتیم.



ممنون با اینکار اتوران برای فلش هم فعال میشه ؟

اگر نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا رود

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: فعال کردن autorun

توسط Mahdi Mahdavi » دوشنبه 19 مهر 1389 22:21

برای این کار و repair کل سیستم بعد از پاک کردن این ویروس از این نرم افزار استفاده کنید
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

در قسمت immunity میتونید تیک disable USB autopun رو بردارید و Apply رو بزنید.
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
nt, Mamool, MASTER

Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

317

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 25 مهر 1385 10:00

محل سکونت

سرزمين آريايي

آرشيو سپاس: 23 مرتبه در 11 پست

Re: فعال کردن autorun

توسط Mamool » چهارشنبه 21 مهر 1389 20:04

متاسفانه بازهم اتوران فعال نشد ! :lol:

اگر نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا رود

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: فعال کردن autorun

توسط Mahdi Mahdavi » چهارشنبه 21 مهر 1389 21:08

دوست عزیز.این کار رو هم امتحان کنید.
به این مسیر بروید
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

حالا اگه value این DWORD مقدارش 4 یا FF بود اشکال از همین هست.باید اون رو به 1 تغییر بدید.
البته همچین DWORD در این مسیر هم موجوده
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
MASTER, Mahdi1944, Mamool, nt

Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

317

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 25 مهر 1385 10:00

محل سکونت

سرزمين آريايي

آرشيو سپاس: 23 مرتبه در 11 پست

Re: فعال کردن autorun

توسط Mamool » جمعه 23 مهر 1389 13:49

خب من تسلیم شدم . بعد از پاکسازی سیستم دوباره ویندوز نصب می کنم . مرسی

اگر نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا رود


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان