فعال کردن autorun

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 317
تاریخ عضویت: سه شنبه 25 مهر 1385, 10:00 am
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

فعال کردن autorun

پست توسط Mamool » دو شنبه 5 مهر 1389, 11:34 pm

با درود لطفا نحوه فعال کردن اتوران درایوها رو پس از پاکسازی ویروس مربوطه بگید.
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  
 

Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 146
تاریخ عضویت: چهار شنبه 28 مرداد 1388, 3:00 am
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 87 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار
تماس:

Re: فعال کردن autorun

پست توسط ali-reza » سه شنبه 6 مهر 1389, 11:30 pm

درایور ها اتوران ندارند فقط درایو سی دی هست که دارای اتوران هست اونم اگه سی دی این امکان رو داشته باشه یا شاید هم متوجه سوالتون نشدم
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 317
تاریخ عضویت: سه شنبه 25 مهر 1385, 10:00 am
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

Re: فعال کردن autorun

پست توسط Mamool » یک شنبه 18 مهر 1389, 7:25 pm

بعد از اینکه ویروس اتوران این قابلیت رو از بین میبره چطوری فعالش می کنن ؟ منظورم اتوران خود ویندوز هست که یک کادر کوچکی بعد از داخل کردن فلش یا سی دی میاره !
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  
 

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1258
تاریخ عضویت: یک شنبه 10 دی 1385, 12:01 am
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

Re: فعال کردن autorun

پست توسط nt » یک شنبه 18 مهر 1389, 10:41 pm

  , عزیز
با راست کلیک نمودن بر روی درایو سی دی رام خود در سربرگ Auto Play گزینه Restore Defaults را انتخاب نمایید و ...
شاد باشید

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1343
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

Re: فعال کردن autorun

پست توسط Mahdi Mahdavi » دو شنبه 19 مهر 1389, 5:21 pm

سلام دوست عزیز.
به این مسیر بروید
Stars>RUN
و تایپ کنید
regedit
و به این مسیر بروید

کد: انتخاب همه

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\CDRom

حالا دو حالت وجود داره.
1-در این بخش یک DWORD با نام autorun وجود داره و مقدار value اون 0 هست.یعنی غیر فعال.اون رو به 1 یعنی فعال تغییر بدید.
2.اگر value اتوران 1 هست ممکنه یک DWORD جدید با عنوان Always disable autorun موجود باشه."یا یک همچین متنی"باید این DWORD رو حذف کنید.بعد از این کار ها سیستم رو یک بار ریست کنید.
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 317
تاریخ عضویت: سه شنبه 25 مهر 1385, 10:00 am
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

Re: فعال کردن autorun

پست توسط Mamool » دو شنبه 19 مهر 1389, 7:54 pm

Mahdi Mahdavi نوشته شده:سلام دوست عزیز.
به این مسیر بروید
Stars>RUN
و تایپ کنید
regedit
و به این مسیر بروید

کد: انتخاب همه

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\CDRom

حالا دو حالت وجود داره.
1-در این بخش یک DWORD با نام autorun وجود داره و مقدار value اون 0 هست.یعنی غیر فعال.اون رو به 1 یعنی فعال تغییر بدید.
2.اگر value اتوران 1 هست ممکنه یک DWORD جدید با عنوان Always disable autorun موجود باشه."یا یک همچین متنی"باید این DWORD رو حذف کنید.بعد از این کار ها سیستم رو یک بار ریست کنید.
سوالی بود در خدمتیم.



ممنون با اینکار اتوران برای فلش هم فعال میشه ؟
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  
 

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1343
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

Re: فعال کردن autorun

پست توسط Mahdi Mahdavi » دو شنبه 19 مهر 1389, 10:21 pm

برای این کار و repair کل سیستم بعد از پاک کردن این ویروس از این نرم افزار استفاده کنید

کد: انتخاب همه

http://www.4shared.com/file/aI-dBtbX/Autorun_Virus_Remover_23.html

در قسمت immunity میتونید تیک disable USB autopun رو بردارید و Apply رو بزنید.
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 317
تاریخ عضویت: سه شنبه 25 مهر 1385, 10:00 am
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

Re: فعال کردن autorun

پست توسط Mamool » چهار شنبه 21 مهر 1389, 8:04 pm

متاسفانه بازهم اتوران فعال نشد ! :lol:
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  
 

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1343
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3021 بار
سپاس‌های دریافتی: 4752 بار

Re: فعال کردن autorun

پست توسط Mahdi Mahdavi » چهار شنبه 21 مهر 1389, 9:08 pm

دوست عزیز.این کار رو هم امتحان کنید.
به این مسیر بروید

کد: انتخاب همه

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer\NoDriveTypeAutorun

حالا اگه value این DWORD مقدارش 4 یا FF بود اشکال از همین هست.باید اون رو به 1 تغییر بدید.
البته همچین DWORD در این مسیر هم موجوده

کد: انتخاب همه

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 317
تاریخ عضویت: سه شنبه 25 مهر 1385, 10:00 am
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

Re: فعال کردن autorun

پست توسط Mamool » جمعه 23 مهر 1389, 1:49 pm

خب من تسلیم شدم . بعد از پاکسازی سیستم دوباره ویندوز نصب می کنم . مرسی
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  
 

ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”