در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد
Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10180 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » جمعه 16 تیر 1385 16:59

Ali Singer
علي جان اين به نوع كارت گرافيك مربوط نمي‌شه، بلكه هميشه درايورها بر اساس استانداردهاي نرم افزاري (نه سخت افزاري) در حال تغيير و توسعه هستند و اينكه هر كارت گرافيكي با هر قدرتي زماني كه درايور كاملي نداشته باشه هيچ قدرتي نخواهد داشت، منظور من اين نيست كه اين كارت قدرت ساپورت PCIExpress ,..... رو نداره، اما استانداردهاي نرم افزاري كه در هر انجين گرافيكي استفاده مي‌شه (بازيها از انجينهاي گرافيكي استفاده مي‌كنند) بايد در درايور كارت گرافيك هم تعريف شده باشند، در غير اين صورت هر گرافيكي با هر قدرتي زماني كه استانداردها براش تعريف نشده باشند هرگز قادر به پردازش نخواهند بود
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

627

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 12 بهمن 1384 10:59

محل سکونت

15616

آرشيو سپاس: 72 مرتبه در 51 پست

توسط Ali Singer » جمعه 16 تیر 1385 18:22

Mahdi1944, دقيقا با شما موافقم و فكر ميكنم منظورمو بد گفتم.. منتها اين خيلي كم پيش مياد كه درايور ناقص باشه مگر اينكه از مارك عجيب و غريبي استفاده كنين و اگر ناقص باشه به بازار عرضه نميشه.....در مورد انجين هايي گرافيكي كه منم اشاره كردم و همون GPU هست بايد عرض كنم كه تو ليست اكثر بازيهايي كه ديدم اسم x600 به عنوان يك گرافيك recommend شده وجود داره نه براي يك حداقل بازي....حالا نهايتش اگرم ايراد از درايور گرافيك باشه كه مطمئن هستم نيست ايشون ميتونن با مراجعه به سايت سازنده vga آخرين آپديت درايور رو دانلود كنن
باز اگرم بخواهيم استاندارد نرم افزاري رو در نظر بگيريم بر ميگرده به directX كه تو 90% بازيهاي جديد توي خود cd يا  dvd‌موجود هست و اگه نصب نشه اصلا بازي اجرا نميشه...لازم به ذكر هست كه آخرين ورژن اين برنامه كه يك مكمل هست 9.0c ميباشد
ولي اگر مشكل از درايور بود خوب چرا اين مشكل الان پيش اومده.....؟ :-(
اگر بگيم ورژن اون قديمي شده كه بسي اشتباه كرده ايم چون تا حالا ميگن مشكلي نداشتن و تازگي اينطوري شده ...
حالا ما داريم راهها و دلايل متعددي كه ميتونه باعث ايجاد مشكل شده باشه رو بررسي ميكنيم منتها بايد ببينيم دوستمون چيكار ميكنن :D
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10180 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » جمعه 16 تیر 1385 18:30

Ali Singer من هم همونطور كه در بالا اشاره كردم احتمال اون رو خيلي كم مي‌دونم، و در مورد انجين گرافيك هم بايد بگم تحت DirectX كار مي‌كنه، اما از نظر كد نويسي در اجزاي جزئي سيستم گرافيك يك بازي مي‌شه تلفيقي از چند پروتكل گرافيكي استفاده كرد كه براي تعريف اونها نيازي به اضافه كردن توابع جديد در ساختار جديد نيست، اما بازيها براي اجراي درست و بهينه بايد تحت آخرين پچ‌هايي كه شركت سازنده ارائه مي‌ده كار كنند تا زماني كه براي مدتي به صورت متوالي از اين سيستم استفاده مي‌شه بتونند به خوبي كار كنند، اگر براي بازي جديدي اين مشكل پيش اومده اين احتمال قويتر مي‌شه كه به درايور مربوط باشه و اگر همون بازي قبلا به راحتي اجرا مي‌شده و جديدا اين مشكل پيش اومده به اين موضوع مربوط نيست
به اين موضوع ناقص بودن يك درايور اطلاق نمي‌شه، بلكه براي بازي خواصي بايد كدهايي تعريف بشه كه بتونه راحت تر و بهينه تر كار كنه، بارها شركتهايي چون ATI درايور جديد روانه بازار مي‌كنند كه عموما كدهاي جديد رو معرفي كردند و حتي در هيستريشون هم اگر دقت كنيد نام بازيهاي جديدي كه كاملا سازگار شده رو مي‌نويسه و ...  :-)
به هر حال بايد منتظر بود
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

New Member



no avatar
پست ها

7

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 16 تیر 1385 00:53

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط bahmanjafari » يکشنبه 18 تیر 1385 01:39

ا تشکر از همه ي بچه ها مي خواستم بگم که اين مشکل  که مي رفتم تو Ms config دستگاه ريست مي شد هر کاري کردم درست نشد ( Viros Scan , install Windows)  ديگه ديدم هيچ راهي نداره هارد و از اول پارتيشن بندي کردم اين مشکل حل شد .
اما در مورد داغ کردن : من دراي  کيسو باز کردم يک پنکه گذاشتم جلوش مستقيم رو به اون کار کنه دما درست شد يعني تا 37 هم رسيد . در کيسو که بستم دوباره دما تا 49 مي ره نميدونم چه کار کنم در کيسو باز بذارم يا از خمير سيليکون و يا از فن کيس استفاده کنم. کدوم بهتره؟ :-(
اما در مورد مناطق سرد سير يا گرمسير ما تو تهران زندگي مي کونيم.  :D
يه سوال ديگه مشکل Ms Config چي بود ؟ اگر ويروس بود ما با هزار تا برنامه اسکن کردم اگر مشکل ويندوز بود ويندوزم از اول نصب کردم پس مشکل از چي بود ؟؟؟ :sad:

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

627

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 12 بهمن 1384 10:59

محل سکونت

15616

آرشيو سپاس: 72 مرتبه در 51 پست

توسط Ali Singer » يکشنبه 18 تیر 1385 02:04

خيلي خوشحال شدم كه مشكلتون حل شد
در مورد msconfig عرض كنم كه همونطور كه دوستان اشاره كردن شما شايد با يه anti virus ميتونستيد اونو حل كنين ولي شايد انتي ويروس شما نتونسته كاري انجام بده كه اينم فقط يك احتماله....ولي اينطور كه از شواهد پيداست يك چيزي به احتمال 99% از راه اينترنت وارد هارد شما شده كه باعث ايجاد مشكل شده...لطفا بگيد كه انتي ويروستون چي هست با چه ورژني؟ و اينكه از كدوم ورژن windows xp استفاده ميكنين
در مورد cpu هم قويا پيشنهاد ميكنم كه از يك فن جديد و قوي براي اون استفاده كنين چون به خاطر اينكه celeron هست فشار بشتري روي اون اعمال ميشه..پس به قول معروف هواشو داشته باشين
نكته آخر اينكه مدل power رو هم اگه بگين ممنون ميشم

New Member



no avatar
پست ها

7

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 16 تیر 1385 00:53

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط bahmanjafari » يکشنبه 18 تیر 1385 02:58

Ali Singer نوشته است:خيلي خوشحال شدم كه مشكلتون حل شد
در مورد msconfig عرض كنم كه همونطور كه دوستان اشاره كردن شما شايد با يه anti virus ميتونستيد اونو حل كنين ولي شايد انتي ويروس شما نتونسته كاري انجام بده كه اينم فقط يك احتماله....ولي اينطور كه از شواهد پيداست يك چيزي به احتمال 99% از راه اينترنت وارد هارد شما شده كه باعث ايجاد مشكل شده...لطفا بگيد كه انتي ويروستون چي هست با چه ورژني؟ و اينكه از كدوم ورژن windows xp استفاده ميكنين
در مورد cpu هم قويا پيشنهاد ميكنم كه از يك فن جديد و قوي براي اون استفاده كنين چون به خاطر اينكه celeron هست فشار بشتري روي اون اعمال ميشه..پس به قول معروف هواشو داشته باشين
نكته آخر اينكه مدل power رو هم اگه بگين ممنون ميشم
فن سي پي يو من به نظر خوب مي يومد فن بزرگ و فکر کنم اورجينال هم بود تازه يه فن کوچيک هم يه ذره اون ورطر از سي پي يو بود بازم فنمو اعوض کنم ؟
مدل پاور هم  viera ست

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

627

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 12 بهمن 1384 10:59

محل سکونت

15616

آرشيو سپاس: 72 مرتبه در 51 پست

توسط Ali Singer » يکشنبه 18 تیر 1385 13:13

bahmanjafari, ببينيد كيفيت و قدرت فن به كوچكي و بزرگي اون مربوط نميشه و شما بايد از يك مارك معتبر مثل thermaltake يا همون به اصطلاح Tt استفاده كنين البته گرونه ولي ارزششو داره .....فن ها هم هر چند كه original باشند بعد از مدتي به خاطر گرد و غبار كارايي اوليه رو ندارن ....شما ميتونيد با چرخاندن پره هاي فن خودتون متوجه بشين كه سالمه يا نه...اگر كند بود و زود از چرخش ايستاد خوب معلومه كه تعطيل شده و اگر هم روون و خوب چرخيد حتما سالمه ..البته اين يك تجربه شخصي هست ولي هميشه من جواب گرفتم ...حالا ضرر نداره 10..15 تومن يه فن خوب بخرين ديگه از اين دردسرا راحت بشين...البته fan Tt بالاي 50 هزار تومنه :grin:
در مورد پاور هم درست حدس ميزدم ...پاور شما بسيار ضعيفه و از همونايي هست كه روي خود كيس ميزارن و اگه روش زده 400وات بدون كه 200وات واقعي هم نيست....شما براي همچين سيستمي بايد حد اقل يه پاور 500 داشته باشين
البته منظورم 500 يا 530 green هست كه Real  اون ميشه 380 و اين كافيه ...قيمتش هم حدود 30 تومن هست
متاسفانه ما ايراني ها 99% به اين چيزا دقت نميكنيم و همين كه قيافه كيس خوشگل باشه فكر ميكنيم همه چيز حله در صورتي كه پاور كه وظيفه برق رساني رو به عهده داره بسيار مهمه و اگه ضعيف باشه كم كم به مرور زمان چه بسا به قطعات شما صدمه هم بزنه

موفق باشي دوست من :D
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10180 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » يکشنبه 18 تیر 1385 13:27

bahmanjafari استفاده از خمير سيليکون انتخاب بهتري هست، چرا که خمير بعد از مدتي ديگه کارائي خودشو از دست مي‌ده و دوباره بايد از خمير استفاده کنيد و فکر مي‌کنم براي سيستم سما هم همين مشکل رخ داده
استفاده از فن براي تهويه بهتر هم براي کم کردن حرارت عمومي سيستم مفيد هست که در نهايت باعث کم شدن دماي CPU هم مي‌شه
در مورد فن فعلي CPU هم اگر صداي نا هنجاري نداره و دور اون زير 4000 نيست نيازي به تعويض نيست و استفاده از خمير سيليکون موثرتر خواهد بود
و در مورد مشکل در Msconfig هم احتمال ويروس و باگ در سيستم هست و البته نيازي به پارتيشن بندي نداشت و حداکثر با تعويض ويندوز مشکل حل مي‌شد، که با آنتي ويروس قدرتمندي همچون KasperSky,BitDefender در صورتي که به روز باشند مي‌شه مشکل رو رفع کرد و براي باگ هم با برنامه‌هاي ترميم رجيستري و ترميم فايلهاي معيوب مي‌شه مشکل رو حل کرد (مثلا System Mechanic)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

قبلي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان