در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

763

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 8 خرداد 1385 22:52

محل سکونت

مشهد

آرشيو سپاس: 201 مرتبه در 112 پست

مشكل DVD RW

توسط sohrab_poet » شنبه 27 خرداد 1385 08:53

من يك سيستم جديد براي خودم بستم با مشخصات زير

amd:        athlon 64  3200
Motherboard          :Abit Kn8 Ultra
Hard Disk  :Maxtor 160 GB,SATA2
RAM           :Geil Dual Chanal  1GB
DVD\RW     :TEAC DV-W516GD


حالا مشكل من اينه كه من ويندوز را با  دي وي دي رام نصب ميكنم ولي وقتي وارد ويندوز مي شوم ديگه نه سي دي و نه دي وي دي رو نميخونه(ليبل سي دي رو نشون ميده ولي داخل سي دي يا دي وي دي نميشه)
اگر ممكنه منو راهنمايي كنيدبايد چه كار كنم؟ :sad:  :lol:

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

627

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 12 بهمن 1384 10:59

محل سکونت

15616

آرشيو سپاس: 72 مرتبه در 51 پست

توسط Ali Singer » شنبه 27 خرداد 1385 10:54

sohrab_poet, عزيز ابتدا ورودت رو به اين سايت خوش آمد ميگم
ببين دوست من سيستم شما بسيار عاليه ..مخصوصا مادربوردت كه ديگه حرف نداره منتها تو انتخاب dvd rw اي كاش بيشتر تحقيق ميكردي
اكثر مدلهاي teac اين روزا با مشكل مواجه هستن ...البته ممكنه مشكل شما با تعويض ويندو حل بشه ولي اي كاش حد اقل يه ASUS يا  HP ميخريدي...حالا بيخيال مباركت باشه انشاله كه خوب كار كنه برات
اولين كاري كه ميكني teac  رو روي يه دستگاه ديگه هم تست كن و اگه مشكلي نبود بايد وارد قسمت device manager بشي و اونجا تو قسمت hardware ميتوني teac (dvd rw  رو uninstal  كني و يه بار سيستمت رو reset كن تا خودش دوباره اونو بشناسه چون plug & play هست
اگه باز مشكلت حل نشد سعي كني تو همون قسمت از update driver  استفاده كني و خودت دستي از طريق cd مربوط به teac دستگاهتو نصب كني
حالا باز اينايي رو كه گفتم تست كن انشاله كه مشكلت حل ميشه
اگه مشكلي بود اعلام كنيد
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10180 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » شنبه 27 خرداد 1385 14:04

sohrab_poet,
به نظر مي‌رسه مشکل در شناخت اون توسط بايوس باشه که باعث مي‌شه ويندوز نتونه اون رو خوب فراخواني کنه
فکر مي‌کنم مشکل به خاطر انتخاب Master, Slave باشه، احتمالا اون سوکت در حالت وسط قرار داره و اين يعني اينکه سيستم به صورت اتوماتيک تشخيص بده که اين درايو Master باشه يا Slave و اين باعث اختلال شده باشه، بهتره سوکت رو به طرفين ببريد تا اون رو مستقيم به عنوان Master يا Slave معرفي کنيم (اگر درايو ديگه‌اي نداريد بهتره اون رو در حالت Master قرار بديد)
اين کار رو انجام بديد، و بعد وارد بايوس شده وقتي درايو رو شناخت اون رو ذخيره کنيد (معمولا با F10) و سيستم رو بالل بياريد، اگر باز مشکل وجود داشت ممکنه به خاطر نسخه ويندوز باشه و يا اگر در تمام حالت‌ها (Master,Slave,Auto) مشکل داشت احتمال مشکل در درايو و يا مشکل در نسخه بايوس باشه که نياز به اپديت داشته باشه (دو احتمال اخر احتمال کمي داره و فکر مي‌کنم مشکل به سوکت‌ها مربوط مي‌شه)
امتحان کنيد و نتيجه رو اعلام کنيد تا بشه بهتر راهنمايي کرد  :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

763

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 8 خرداد 1385 22:52

محل سکونت

مشهد

آرشيو سپاس: 201 مرتبه در 112 پست

توسط sohrab_poet » شنبه 27 خرداد 1385 15:20

سلام
1.من سوكت ها رو چك كردم. در حالت مستر قرار داشت.
2.در ضمن من biosرو هم 2 3 روز پيش update كردم ولي  بازم نتيجه اي نداشت.
3.حتي منFirmwareدي وي دي رام رو هم عوض كردم ولي اين كار هم فايده اي نداشت.
4.آخه من اين دي وي دي رام رو رو سيستم يكي از دوستام چك كردم اونجا درست كار ميكرد(بدون اينكه بخوام نصبش كنم يا دست به چيزي بزنم)
5.با تشكر
منو بازم راهنمايي كنيد. :-)  :)

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10180 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » شنبه 27 خرداد 1385 15:39

sohrab_poet,
ديگر حالت‌ها رو هم چک کنيد، ممکنه مثلا در حالت Slave مشکلي نداشته باشه
کابل رو هم چک کنيد (بعضي از کابلها يکي از سيمهاش از وسط ) خالي شده و باعث اين اختلالات مي‌شه
اگر در بايوس مشکلي نبود پس به ويندوز مربوط مي‌شه، نسخه‌ي ويندوزي که نصب مي‌کنيد چيه؟
Run>>WinVer
ورژن رو به طور کامل بنويسيد
:-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

763

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 8 خرداد 1385 22:52

محل سکونت

مشهد

آرشيو سپاس: 201 مرتبه در 112 پست

توسط sohrab_poet » شنبه 27 خرداد 1385 19:35

من هر سه حالت ممكن رو چك كردم.
در ضمن ورژن ويندوز من)Xp media center2005)هست.ولي XP 64 bit edition رو هم امتحان كرده ام كه اون هم فايده اي نداشته.
ديگه چه ويندوزي ميتونه خوب باشه؟
من فكر كنم اگر كابل اختلال داشت من ويندوز رو نميتونستم نصب كنم در حالي كه ويندوزم رو من با همين dvd-romنصب مي كنم(و به خوبي نصب ميشه )
ولي وقتي نصب تموم ميشه و كامپيوتر بالا مياد ديگه dvd romكار نميكنه(البته ليبل  cdيا dvdرو نشون ميده).
:sad:  :-x

Administrator

Administrator



نماد کاربر
پست ها

15465

تشکر کرده: 10180 مرتبه
تشکر شده: 3920 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 19:51

آرشيو سپاس: 30251 مرتبه در 5981 پست

توسط Mahdi1944 » شنبه 27 خرداد 1385 20:56

sohrab_poet,
چند نکته رو توجه کرديد؟
1- Slave,Master رو از کجا مشاهده کرديد؟ از خود سيستم يا با توجه به سوکت‌ها؟
کابل اگر مشکل داشته باشه اين اختلالات رو پيش مي‌آره، چون تمام کابلها در تمام حالات کاربرد ندارند و مثلا ممکنه در زمان شناسايي و يا اعلام اينکه ديسک در درايو وجود داره کاربرد دارند و با توجه به کنترلي که ويندوز اعمال مي‌کنه چندان هم بعيد نيست
با اين اوصاف احتمال مشکل در کابل و Master,Slave بالاتره  :-(
لطفا ورژن کامل ويندوزتون رو بنويسيد، با دستور RUN>>WinVer مي‌تونيد ببينيد  :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست     هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست     خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  |  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

763

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 8 خرداد 1385 22:52

محل سکونت

مشهد

آرشيو سپاس: 201 مرتبه در 112 پست

توسط sohrab_poet » شنبه 27 خرداد 1385 23:34

1.من master بودن رو از رو سوكت ها نگاه كردم.
2.ورزن ويندوز من(version 5.1(built 2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158:service pack2)هست.
حالا اگر كابل مشكل داشته باشه چه كار بايد كرد؟از كجا بايد فهميد؟ :-o  :shock:

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

4107

تشکر کرده: 240 مرتبه
تشکر شده: 176 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 11 بهمن 1384 18:16

آرشيو سپاس: 4693 مرتبه در 898 پست

توسط Reza6662 » يکشنبه 28 خرداد 1385 00:07

sohrab_poet,
برخي از ادوات من مثل بلوتوث يا اينفرارد با Windows XP جديد، کار نمي کنند.
بد نيست XP 2001 رو هم امتحان کني.  :-)
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

اخراج شده



نماد کاربر
پست ها

859

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 1 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 29 اردیبهشت 1385 23:44

محل سکونت

تهران - پونک

آرشيو سپاس: 24 مرتبه در 23 پست

توسط Nokia N93 » يکشنبه 28 خرداد 1385 01:17

آقا رضا با عرض معضرت ما در مورد DVD RW  داريم صحبت ميکنيم نه در باره BLuetooth .

sohrab_poet جان از لحاظ ورژن ويندوز بالا هستي و من ( با اجازه آقا  مهدي )  فکر ميکنم که مشکل از سخت افزار باشه .

به گفته آقا مهدي فکر کنم که  اگر سوکت رو روي Slave قرار بدي مشکلت حل بشه . من هم با اين مشکل روبه رو شدم ولي با عوض کردن ويندوز و تغير سوکت به روي Slave مشکلم حل شده است.

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

627

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 12 بهمن 1384 10:59

محل سکونت

15616

آرشيو سپاس: 72 مرتبه در 51 پست

توسط Ali Singer » يکشنبه 28 خرداد 1385 01:26

البته با عرض پوزش از تمامي دوستان بايد عرض كنم كه اگه قضيه master و slave بود اصلا ايشون نميتونست ويندوز نصب كنه
جالب اينكه ايشون ميگن icon dvd rom هست منتها كار نميكنه
من ميگم شما يه ويندوز سرويس پك 2 معمولي نصب كن يا به هر حال win رو عوض كن
انشاله درست ميشه
اگه ايراد كابل بود تو نصب ويندوز هم مشكل پش ميومد واگه جامپر و يا بايوس بود باز هم به همين ترتيب
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!

اخراج شده



نماد کاربر
پست ها

859

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 1 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 29 اردیبهشت 1385 23:44

محل سکونت

تهران - پونک

آرشيو سپاس: 24 مرتبه در 23 پست

توسط Nokia N93 » يکشنبه 28 خرداد 1385 01:34

Ali singer جان فرمايش شما درست است  و فکر کنم با عوض کردن ويندوز درست بشه .

sohrab_poet  جان اگر مي خواستي ويندوز عوض کني ويندوز XP Professional نصب کن به نظر من که از همشون بهتره.

بعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان