در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد
Major

Major



نماد کاربر
پست ها

19

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 11 بهمن 1384 14:15

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

بيوگرافيEmmanuelle Seigner

توسط Hojjat » پنج شنبه 10 فروردین 1385 05:28

facts

Date of birth
22 June 1966, Paris, France

Height
5' 8"

Family
Husband since 1989 Roman Polanski. 2 children with Polanski, Morgane (b. 1993) and Elvis (b. 1998). Sisters Mathilde Seigner and Marie-Amélie Seigner

filmography
Four Last Songs (2006)
Backstage (2005)
Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants (2004)
Sans toi (2004)
Imortais, Os (2003)
Corps à corps (2003)
Streghe verso nord (2001)
Laguna (2001)
Fernando Krapp m'a écrit cette lettre (2000) (TV)
Buddy Boy (1999)
The Ninth Gate (1999)
Place Vendôme (1998)
RPM (1998)
Divine poursuite, La (1997)
Nirvana (1997)
Pourvu que ça dure (1996)
Sourire, Le (1994)
Bitter Moon (1992)
Male oscuro, Il (1990)
Frantic (1988)
Cours privé (1986)
Détective (1985)
Année des méduses, L' (1984)
کسانی که چشم به راه زندگی دیگر نیستند حتی در همین زندگی هم مرده اند

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان