درود بر دوستان گرامي
بنا به پيشگويي هايي که در دست دارم اتفاقات جالبي در 6 سال آينده قراره براي ايران رخ دهد که در اينجا تا جايي که وقت باشه به برخي از آنها اشاره مي کنم :
در پيشگويي هاي نستراد آموس بارها همان سور که در گذشته بنده و سايرين درج کرده اند اهل صليب در پرشيا رو زوال مي روند و بارها اشاره شده که بعد از تنزل مقام شاه پرشيا اين ريداد رخ مي دهد در اينجا خدا نکند و حتما اين طور نيست که منظور روحانيون شيعه اسلام باشند حتما منظور و مقصود روحاني نما ها مد نظر هستند بر فرض مثال در سانتوري 4 - سروده 73 آمده است :
مزارع مي تابند با گندمانشان
حرکت پايان يافته تا نوا مي رسد
از فرانسه
پيشگوي قرن
دو قدرت آماده مي خواند
مقام شاه پرشيا تنزل مي يابد
در سکوت
آبها و مديا درخروشند
پشيماني قدرت ها در لتندورس
کسي به آن نگاه نمي کند
صليب بي آبرو مي شود و کم و اندک
او
در چهره نو
پيروان فرانکو در ناخشنوديند
پرشيا به لرزه در مي آيد
اين پيشگويي نستراد آموس که دو گونه تفسير دارد داراي نقاطي است که ابهام گونه مي باشد ولي اگر ابهام ها را کنار گذاشته و از زمان ژنرال فرانکو و شاهان آن زمان ايران بگذريم فقط مي توانيم آن را درباره اکنون ايران معنا کرد .
من چند پيشگويي حيرت آور از نستراد آموس از نسخه چاپ شده آن که در آزربايجان به زبان روسي چاپ شده در 1928 و الان در کتابخانه بزرگ شهر باسوکو قرار توسط يکي از دوستان ترجمه اش به دستم رسيده که آنقدر درباره آينده ايران انسان را به حيرت در مي آورد که اگر همه آنها را درج کنم باورش ناممکن به ذهن مي رسد ولي با تحقيقي که من انجام داده ام و ترجمه غير تعصبي که صورت گرفته است حقيقتي نزديک به ديد مي رسد اين پيشگويي ها را در آينده براي به اوج رفتن بحثمان درج مي کنم ولي فعلا" ترجيح مي دهم به مقدمه اي شنيدني بپردازم :
از پيشگويي هاي عمر بن مقتان عبري که جديدا" صدايش بلند شده و من چند بار از مردم شنيده ام اين است که در سال 1392 خورشيدي يک اتفاق مهم به دستگاه حکومتي ايران شک شديدي وارد مي کند و آن از دنيا رفتن آيت الله علي خامنه اي است ( البته اينو بگم من و حتما" شما به مرگ کسي راضي نيستيم حتي دشمن و خدا انشاالله به همه تندرستي بده ) اين پيشگويي به قدري جامعه عرب حاشيه خليج پارس را تکان داد که براي آن سال در حال چيدن برنامه هاي خاصي هستند هم بر ضد رژيم و هم براي جيب خود و هم براي جزاير عزيز ما و اين صدا ديروز از کنگره آمريکا نيز به صورت جزيي شنيده شد اين را من نمي گم سايت خبرگزاري رويترز گفت ( حتما" تو گوگل سرچ کنيد ) از اين واقعه که بگذريم به مورد ديگري مي رسيم .
حتما نام آیت الله سید محمد حسین کاظمینی بروجردی که به اتهام نايب امام زمان و اتصال خود به خانواده آيت الله بروجردي بزرگ و اوام فريبي در اوين زنداني مي باشد به گوشتان خورده است در حالي که خود او قبل از دستگيري اش سال نامه اي به چاپ رسانده که خاندانش را معرفي کرده و بيان کرده هيچ نصبتي با خاندان آيت الله بروجردي بزرگ ندارد و خودش نيز منکر رابطه با امام زمان مي شود در حالي که مي گويند او مدعي نايب امام زمان است حتي زماني مي گفتند او مدعي است امام زمان است حال داستان چيست او که در يکي از مساجد تهران امام جماعت بود بياناتي اعلام مي کرده بر عليه آيت الله خامنه اي و ديگر افراد تا اينکه او را دستگير مي کنند و آن اتهام ها را مي زنند و آنقدر دست و پا مي زنند که اعلام کنند موضوع امام زمان و اهانت به ايشان بوده که حتي در اين باره برنامه تلويزيوني مدعيان دروغين را در شبکه 6 براي پخش آماده کرده اند که تبليغ پخشش را پخش مي کنند و به زودي نشان مي دهند که بتوانند اين موضوع را تحت شعاع بدهند حال بپردازيم به اينکه آیت الله سید محمد حسین کاظمینی بروجردی چه گفته که اينها به تکاپو افتاده اند :
آیت الله سید محمد حسین کاظمینی بروجردی روز بعد از واقعه خیابان آزادی در شنبه 15 مهر 1385 که منجر به خون کشیده شدن یاران و مریدانش توسط اطلاعات شد بطوری که نیروهای آتش نشانی تاساعت 7 فردای شنبه 15 مهر 1385 مشغول پاک کردن خون ها از کف خیابان ها بودند در روز یکشنبه 16 مهر 1385 هنگام بازداشتش به تمامي مريدان خويش که جلوي اوين را بگونه اي پر کرده بودن که خيابان هاي اطراف بسته شده بود مي فرمايد بدانيد و آگاه باشيد من بنده حقير خدا تا 6 سال و 6 ماه و 6 روز ديگر از زندان آزاد مي شوم و آن وقت زماني است که اين رژيم فرو مي پاشد .
حال به مسئله اي که در اصفهان روي داده توجه کنيد فردي به نام محمود پسر حسنعلي که جزو افرادي است که کراماته ويژه اي دارند و حتي اواخر سفر حج را به طور باور نکردني که وصفش نمي گنجد انجام داده که روحانيان اصفهان را متعجب ساخته در 12 سال پيش خوابي مي بيند که در آن خواب يک جوان خوش سيما نصف بدنش پشت پرده اي قرار دارد و 3 نفر نيز در حال آماده کردن شمشيري براق و برنده براي او مي باشند که در آن حين به او يعني محمود پسر حسنعلي گفته مي شود اين پرده را مي بيني که نصف بدن اين جوان را در بر گرفته اين 18 سال از عمر جمهوري اسلامي است که گذشته است و نصف ديگر مانده است . اکنون مي دانيم که آن وقت يعني 12 سال پيش نصف عمر جمهوري اسلامي يعني 18 سال گذشته است پس در نتيجه عمر جمهوري اسلامي 36 سال است و از 18 سال دوم 12 سال گذشته است که 6 سالش باقي است .
حال بياييد و از اين 3 رويداد جمع بندي داشته باشيم سال 1392 آن گونه مي شود و بنابه گفته آیت الله سید محمد حسین کاظمینی بروجردی و حاج محمود پسر حسنعلي اين رژيم در 1392 یا دقیق تر در تاریخ شنبه 16 مهر 1391بلاوه 6 ماه و 6 روز که اگر درست حساب کرده باشم می شود 22 فروردین 1392 متلاشي خواهد شد .
سه عکس از آیت الله سید محمد حسین کاظمینی بروجردی
لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد
لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد
تا آينده نزديک انشاالله و ديداري دوباره بدرود - ياعلي - سعيد مبشري