آموزش کارت گرافیک GEFORCE 6600

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مباحث گرافيک و طراحي گرافيکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, CentralWeb, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
پست: 7
تاریخ عضویت: چهار شنبه 8 شهریور 1385, 12:13 am

آموزش کارت گرافیک GEFORCE 6600

پست توسط saeed1351 » یک شنبه 19 شهریور 1385, 9:51 pm

کارت گرافیک من GEFORCE6600است از تواناییهای این کارت گرافیک قابلیت اتصال تلوزیون بجای مانیتور یا اتصال همزمان این دو به کارت میباشد
اما چگونگی این ارتباط را بلد نیستم
از دوستان اگر کسی در این زمینه آشنایی دارد لطفا مرا راهنمایی کنید

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2596
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 بهمن 1384, 12:27 pm
سپاس‌های دریافتی: 147 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 » یک شنبه 19 شهریور 1385, 10:40 pm

براي قابليت اولي فکر کنم بايد از برنامه هاي تحت عنوان Tv Tools استفاده کني براي دومي هم بايد يک کارت گرافيک از نوع خودش را باهاش با برد Sli ، Sli کن
 تصویر

تصویر
 

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 179
تاریخ عضویت: دو شنبه 5 تیر 1385, 5:42 am
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط FarHouD » یک شنبه 19 شهریور 1385, 11:11 pm

اول مطمن شو که سیستم smart video را تلویزونت ساپورت کنه
بعد فقط کافی سیستم را به تلویزیون وصل کنی 90 درصد خودش می شناسه
زندگی جز عبادت خدا هیچ نیست .
عشق به همدیگر نگاه کردن نیست ء عشق باهم به یک نقطه نگاه کردن است.

New Member
پست: 7
تاریخ عضویت: چهار شنبه 8 شهریور 1385, 12:13 am

پست توسط saeed1351 » یک شنبه 19 شهریور 1385, 11:40 pm

کامپيوتر تلوزيون را ميشناسد اما صفحه مانيتور حذف ميشود وبراي شناساندن مجدد مانيتور پدرم در ميايد من ميخواهم بطور همزمان هر دو را بشناسد يا راهي که هر وقت خواستم بتوانم راحت بين ان دو سويچ کنم

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2596
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 بهمن 1384, 12:27 pm
سپاس‌های دریافتی: 147 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 » دو شنبه 20 شهریور 1385, 2:53 am

saeed1351 نوشته شده:کامپيوتر تلوزيون را ميشناسد اما صفحه مانيتور حذف ميشود وبراي شناساندن مجدد مانيتور پدرم در ميايد من ميخواهم بطور همزمان هر دو را بشناسد يا راهي که هر وقت خواستم بتوانم راحت بين ان دو سويچ کنم


با برنامه ای Tv Tools 9.7 البته من این ورزن را با کرک دارم میشود من اگر درست خاطرم باشد با 5700 این کار را کامل کردم فقط چون TV کامل ساپورت نمیکرد تصویر سیاه و سفید بود :grin:
 تصویر

تصویر
 

New Member
پست: 7
تاریخ عضویت: چهار شنبه 8 شهریور 1385, 12:13 am

پست توسط saeed1351 » دو شنبه 20 شهریور 1385, 10:29 am

با برنامه ای Tv Tools 9.7 البته من این ورزن را با کرک دارم میشود من اگر درست خاطرم باشد با 5700 این کار را کامل کردم فقط چون TV کامل ساپورت نمیکرد تصویر سیاه و سفید بود :grin:[/quote]


دوست عزیز ضمن تشکر از شما ایا امکان گذاشتن این نرم افزار را دارید یا مشخصات یا نام کامل نرم افزار را بفرمایید
ممنون

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2596
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 بهمن 1384, 12:27 pm
سپاس‌های دریافتی: 147 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 » دو شنبه 20 شهریور 1385, 2:12 pm

سعي ميکنم امشب برات همراه با آموش فارسي آپديت کنم
 تصویر

تصویر
 

New Member
پست: 7
تاریخ عضویت: چهار شنبه 8 شهریور 1385, 12:13 am

پست توسط saeed1351 » دو شنبه 20 شهریور 1385, 9:08 pm

آقايي
دست گلت درد نکنه

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2596
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 بهمن 1384, 12:27 pm
سپاس‌های دریافتی: 147 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 » سه شنبه 21 شهریور 1385, 3:31 am

saeed1351 نوشته شده:آقايي
دست گلت درد نکنه


دوست عزیز این برنامه ای که بهت گفتم بهت پیشنهاد میکنم مطلب ضمیمه کلیک در روزنامه جام جم که یکشنبه این هفته منتشر شده را بخونی فکرکنم بتونی اون را از سایت جام جم دانلود کنی(انهم شاید به کارت بیاد)

فایل حاوی برنامه و کرک و یک توضیح از برنامه است


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

موفق باشید
 تصویر

تصویر
 

ارسال پست

بازگشت به “گرافيک و طراحي کامپيوتري”