در اين بخش شما ميتوانيد درباره کليه مباحث بازيهاي كامپيوتري به بحث و تبادل نظر بپردازيد

New Member



no avatar
پست ها

9

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 19 اسفند 1387 16:13

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط belic » دوشنبه 19 اسفند 1387 16:29

سلام دوستان.من به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم.
وقتی بازی نسب میشه هیج مشکلی نداره خوب اجرا میشه (تا قبل از اینکه از بازی بیام بیرون و کامپیوترو خاموش کنم) بعد که دوباره میخوام برم تو بازی نمیره patch نسب میکنم میره ولی تو بازی مشکل داره(تو اینترنت نمیره یا موبایلش زنگ نمی خوره)
کسی میدونه چیکار کنم که درست بشه؟

thanks.

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

Re: به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط Ma3ouD » دوشنبه 19 اسفند 1387 23:23

از ورژن فارسی استفاده می کنید؟

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Ma3ouD تشکر کرده اند:
belic

New Member



no avatar
پست ها

9

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 19 اسفند 1387 16:13

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط belic » سه شنبه 20 اسفند 1387 15:52

مرسی که پاسخ دادی.
از ورژن فارسی استفاده نمی کنم ,ولی فقط موقع ویندوز ریختن تو اون قسمتی که وسط ویندوز ریختن سوال می پرسه برای تنظیم دو تا تیک میزنم که فارسی هم می یاد جزو language ها بعد فارسی رو انتخاب میکنم و ویندوزو میریزم.

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

Re: به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط Ma3ouD » سه شنبه 20 اسفند 1387 17:52

بازی را کامل پاک کنید.
رجیستری را اسکن کنید.
آخرین درایور کارت گرافیک خود را نصب کنید.
بازی را دوباره نصب کنید.(ترجیحا در درایو C )
پچ را نصب نکنید!
از آخرین ورژن DirectX استفاده کنید.(ورژن 10)

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Ma3ouD تشکر کرده اند:
poroshat, Mahdi1944, DJ Dani

New Member



no avatar
پست ها

9

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 19 اسفند 1387 16:13

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط belic » سه شنبه 20 اسفند 1387 22:50

thanks very much
به نظر شما از چه نرم افزاری برای رجیستریWinferno Registry Power Cleaner   Registry Medic 3.01 , RegCure 1.5 , Registry Toolkit ,  Winferno Registry Power Cleaner , Winferno Registry Power Cleane ؟ استفاده کنم
بعد می تونم بعد از رجیستری ویندوز عوض کنم یعنی اون فایلهای خراب و ارور ها clean up شده یا بعد از اینکه ویندوز عوض کردم رجیستر کنم.
xp sp3 بهتره یا vista sp1 برای gta ؟ :-x

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

Re: به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط Ma3ouD » سه شنبه 20 اسفند 1387 23:42

به نظر شما از چه نرم افزاری برای رجیستریWinferno Registry Power Cleaner   Registry Medic 3.01 , RegCure 1.5 , Registry Toolkit ,  Winferno Registry Power Cleaner , Winferno Registry Power Cleane ؟

پیشنهاد من به شما tuneup 2009 می باشد که در این زمینه فوق العاده قدرتمند ظاهر شده است....
بعد می تونم بعد از رجیستری ویندوز عوض کنم یعنی اون فایلهای خراب و ارور ها clean up شده یا بعد از اینکه ویندوز عوض کردم رجیستر کنم.

اگر می خواهید ویندوز عوض کنید که دیگر نیازی به اسکن رجیستری نیست...
xp sp3 بهتره یا vista sp1 برای gta ؟

100% ویستا بهترین گزینه خواهد بود.مخصوصا با پشتیبانی کامل و عالی از DirectX 10.
از سیستم قدرتمندی دارید من به شما vista ultimate 64 bit را پیشنهاد می کنم.(همیشه آپدیت را انجام دهید)

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Ma3ouD تشکر کرده اند:
Mahdi1944

New Member



no avatar
پست ها

9

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 19 اسفند 1387 16:13

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط belic » چهارشنبه 21 اسفند 1387 01:35

make me happy
آقا دمت گرم.یه سوال دیگم داشتم اگه microsoft.net framework 2.0 & microsoft.net framework 3.5  رو نصب نکنیم بازم بازی اجرا میشه تو vista ؟
thanks

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

Re: به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط Ma3ouD » چهارشنبه 21 اسفند 1387 09:06

belic نوشته است:make me happy
آقا دمت گرم.یه سوال دیگم داشتم اگه microsoft.net framework 2.0 & microsoft.net framework 3.5  رو نصب نکنیم بازم بازی اجرا میشه تو vista ؟
thanks


خیر اجرا نخواهد شد و من به شما پیشنهاد می کنم که از آخرین ورژن این برنامه استفاده کنید(یا آن ورژنی که داخل خود dvd بازی هست)

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Ma3ouD تشکر کرده اند:
Mahdi1944

New Member



no avatar
پست ها

9

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 19 اسفند 1387 16:13

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط belic » چهارشنبه 21 اسفند 1387 22:21

آقا بالاخره ویندوزمو عوض کردم vista ultimate 64 bit ریختم.  :-)
gta هم اجرا میشه و مشکل قبلی رو نداره و با خاموش روشن کردن میره تو بازی.
ولی یه مشکل دیگه داره که بازی به قدری کند شده که  :lol:  ولی فکنم دلیلشو می دونم به احتمال زیاد از power رمه پاورم 380 گرینه و اصلا" جواب نمیده  :-(
رفتم ایران یه پاور ocz قیمت کردم 140 تومن  game stream م 600 . عادیشم داشت 95 تومن همون 600. ::ss وات بالاترم داشت دیگه روم نشد بپرسم. ::sa
به نظر شما یه green 600 خوبه قیمتش چهلو خورده ایی بود :shock:
فکنم پاورمو عوض کنم مشکلم حل شه از اون موقه ایی که سیستممو آپ کردم احساس کردم پاورم با دیگر قطعات مچ نیست و برق کم میاره.
ولی ویستا هم سنگینه ها چون با همین وضعیت تو xp اینجوری گیر نمی کرد.

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

Re: به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط Ma3ouD » چهارشنبه 21 اسفند 1387 23:43

لطفا مشخصاتی از سخت افزار خود بدهید تا بهتر بشود راهنمایی کرد.

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Ma3ouD تشکر کرده اند:
Mahdi1944

New Member



no avatar
پست ها

9

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 19 اسفند 1387 16:13

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط belic » پنج شنبه 22 اسفند 1387 07:53

آقا من مادربوردم intel هستش مدلشو دقیق یادم نیست نیگامیکنم میگم. سی پی یومم intel 7200 دوهسته ایی( core 2 duo) است.
رمم 2 تا duale است(4 تا 1 گیگ) مارک patriot(u.s.a)64 bit .کارت گرافیکمم xfx (gforce) 8500 gt و هاردمم sata 500 maxtor هستش البته بازیو تو  C ریخیتم.

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

2294

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 29 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385 13:56

محل سکونت

_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _

آرشيو سپاس: 1176 مرتبه در 362 پست

Re: به یه مشکلی در اجرای gta IV برخوردم

توسط Ma3ouD » پنج شنبه 22 اسفند 1387 08:50

گرافیک 256 یا 512 ؟
آخرین درایو کارت گرافیک را نصب کنید.
راستی منظور شما از کند شدن بازی یعنی بازی ریپ می زند؟(برش می خورد یا به اصطلاحی فریم فریم می شود؟)

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Ma3ouD تشکر کرده اند:
Mahdi1944

بعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان