در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد
Major

Major



نماد کاربر
پست ها

681

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 28 مهر 1385 13:51

محل سکونت

تهران

آرشيو سپاس: 105 مرتبه در 64 پست

مشکل شدید من با internet Explorer

توسط sir.mohammad » سه شنبه 17 بهمن 1385 07:43

سلام دوستان
internet explorer  من بدون هیچ دلیلی از کار افتاده 2 بار هم ویندوز عوض کردم ولی فقط به مدت چند ساعت درست شد
خواهش می کنم راهنمایی کنید که خیلی لازمش دارم
در ضمن ورژن 6 هست
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

گویند به همه مردم عالم گله خویش
                                پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

627

تشکر کرده: 4 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 8 مهر 1385 10:58

محل سکونت

ناوگان منطقه دوم

آرشيو سپاس: 315 مرتبه در 152 پست

توسط Yasser » سه شنبه 17 بهمن 1385 07:50

sir.mohammad
لطفاً مشکل رو بیشتر شرح بدید. آیا اصلاً کار نمیکنه یعنی Run نمیشه یا اینکه باز میشه ولی صفحه ای رو باز نمیکنه.
اگر اصلاً باز نمیشه چک کنید ببینید آیا وقتی که اجراش میکنید در لیست Task Manager دیده میشه یا نه ؟
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

681

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 28 مهر 1385 13:51

محل سکونت

تهران

آرشيو سپاس: 105 مرتبه در 64 پست

توسط sir.mohammad » سه شنبه 17 بهمن 1385 11:32

Yasser  جان صفحه باز میشه ولی حتی صفحه خانگی من رو هم نشون نمی ده  هرچی رفرش کنی اینتر بزنی هم هیچ تاثیری نداره و وقتی روی یکی از لینکهای Favorites  هم کلیک می کنم اون قسمت سبز رنگ نوار وضعیت هیچ تغییری نمی کنه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

گویند به همه مردم عالم گله خویش
                                پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

681

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 28 مهر 1385 13:51

محل سکونت

تهران

آرشيو سپاس: 105 مرتبه در 64 پست

توسط sir.mohammad » سه شنبه 17 بهمن 1385 11:37

اینم یه عکس از اینترنت

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

گویند به همه مردم عالم گله خویش
                                پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

495

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 25 تیر 1385 19:49

محل سکونت

tabriz.khiabane shamse tabrizi

آرشيو سپاس: 122 مرتبه در 59 پست

توسط padshah » سه شنبه 17 بهمن 1385 11:46

به نظر من بهتره از مرور گر ديگري استفاده كنيد

مثل fire fox
هم سرعتش از مال مايكروسافت بيشتره هم امنيتش
کد نمایش پرچم کوچک:


کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

627

تشکر کرده: 4 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 8 مهر 1385 10:58

محل سکونت

ناوگان منطقه دوم

آرشيو سپاس: 315 مرتبه در 152 پست

توسط Yasser » سه شنبه 17 بهمن 1385 12:23

sir.mohammad
تنظیماتی روی  DNS یا Pr   o _x   y نذاشتین ؟ چه روی مودم و چه اینرنت اکسپلورر ؟
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

Incredible Poster

Incredible Poster



نماد کاربر
پست ها

3047

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 28 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 21:41

آرشيو سپاس: 408 مرتبه در 218 پست

توسط Farhad3614 » سه شنبه 17 بهمن 1385 12:33

sir.mohammad عزيز اين سوال آقاي Yasser جان را جواب بديد تا نظر ديگري بدهيم  :D
در ضمن از برنامه هايي مثل TC و ... براي پراکسي استفاده نميکنيد ؟  :-(

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

681

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 5 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 28 مهر 1385 13:51

محل سکونت

تهران

آرشيو سپاس: 105 مرتبه در 64 پست

توسط sir.mohammad » سه شنبه 17 بهمن 1385 12:44

تنظیماتی روی DNS یا Pr o _x y نذاشتین ؟ چه روی مودم و چه اینرنت اکسپلورر ؟


نه آقا یاسر استفاده نمی کنم
ولی برام خیلی عجیبه به محض عوض کردن ویندوز کار میکرد ولی پس از اولین اتصال به اینترنت از کار افتاد

به نظر من بهتره از مرور گر ديگري استفاده كنيد

مثل fire fox
هم سرعتش از مال مايكروسافت بيشتره هم امنيتش


دوست خوبم من از اپرا هم استفاده می کنم ولی بعضی از ویژگی های کلیدی اینترنت اکسپلورر رو هیچ مرورگری نداره
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

گویند به همه مردم عالم گله خویش
                                پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

627

تشکر کرده: 4 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 8 مهر 1385 10:58

محل سکونت

ناوگان منطقه دوم

آرشيو سپاس: 315 مرتبه در 152 پست

توسط Yasser » سه شنبه 17 بهمن 1385 13:10

2 مسئله باقی میمونه :
1- احتمال ویروسی بودن سیستم. یعنی ویروسی روی سیستم وجود داره که بعد از تعویض ویندوز فعال نیست اما کمی بعد فعال میشه.
2- اینکه از فایروال یا یک سوئیت کامل امنیتی استفاده میکنین که تنظیماتش درست نیست. یعنی بعد از اینکه ویندوز رو عوض میکنین IE درسته ولی پس از نصب فایروال یا تنظیمش IE غیر قابل استفاده میشه.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

Old Moderator

Old Moderator



no avatar
پست ها

778

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 26 آبان 1385 15:04

محل سکونت

..مازندران..

آرشيو سپاس: 82 مرتبه در 47 پست

توسط ghadami2005 » سه شنبه 17 بهمن 1385 13:14

سلام.منم يه مشکل با اکسپلورر دارم مشکلم اينه که بعضي وقتا اسم چنتا درايو تو address bar  قرار ميگيره ميخواستم بدونم امکان داره که دارن از کامپيوترم سو استفاده ميکنن يا مشکل از جاي ديگست.ممنون :razz:
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."

Incredible Poster

Incredible Poster



نماد کاربر
پست ها

3047

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 28 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 21:41

آرشيو سپاس: 408 مرتبه در 218 پست

توسط Farhad3614 » سه شنبه 17 بهمن 1385 13:18

دوستان عزيز سيستم را يک با  با آنتي ويروس چک کنيد البته تمام درايو ها را و بعد از حذف ويروس اقدام به تعويض آن کنيد.
ويروس در يکي از درايوها کپي شده و احتمال داره وقتي که با اينترنت وصل ميشيد فعال ميشه . Scan فراموش نشه.

Captain

Captain



no avatar
پست ها

3820

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 84 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 12 مهر 1385 14:30

محل سکونت

هر جا اینترنت هست... Net.

آرشيو سپاس: 85 مرتبه در 64 پست

توسط DANG3R » سه شنبه 17 بهمن 1385 13:27

دوستان عزیز من شما می توانید از فایرفاکس استفاده کنید.اینترنت اکسپلوررها  کمی دچار ایراد شدند و نسخۀ هفتش که اصلا خوب نیست و مانند فایرفاکس جواب نمی دهد و گیر می کند.اینترنت اکسپلورر هفت هم آنچنان فراگیر نشده ولی من که با آن کار کردم به نظرم بی کاربرد می آی شما می توانید فایرفاکس را همین جا دانلود کنید ولی من خودم گیر آوردم!!! :-)

بعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان