لطفا از امکان سپاس استفاده نمایید

مدیران انجمن: Mohsen1001, RAHVAR, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
با سلامMasoud نوشته شده:اگر كسي ميخواد اطلاعات دقيقتر و تجربي تري در مورد mvm گير بياره يه سري به اينجا بزنه:
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
حتي عكس هاي Crash Test رو هم گذاشته.
ولي به نظر من ماشين جالبي نيست. قبل از اينكه بياد تو بازار، تو نمايشگاهي آورده بودنش، وقتي سوارش ميشي، انگار تو صندوق گذاشتنت. اصلا راحت نيست.
ببينيد دوست گرامي از الان دارم ميگم خودروي ارزان قيمت ايران خودرو همون MVM520 هستش كه اونو اگه زير 10 ميليون بده هنر كرده كه نميده........ ويا NP هستش كه همون نيو پيكان هستش كه اطلاعاتي از اون نداريم يا به اسم X11 ميشناسنش كه طراحيش همون پژو 206 سدان هستش كمي كپي از سمند در اون هست كه خود ايران خودرو قيمتش رو 15 ميليون گذاشته ...... از نظر ايران خودرو خودرويي ارزان قيمت زير 20 ميليون تومان هست.D - GH نوشته شده:این ماشینو یکی از آشناها خریده خیل ازش راضی نیست .
یکم که چه عرض کنم رفلکس فنر ماشین در حد خنگی 100% هست ولی با این حال اگر قیمتش حدود 4 تا 4.5 بود
می ارزید به جای پیکان 57 استعمالش کرد ولی با این قیمت بالا همون 57 رو خریداریم .
saeedmvm نوشته شده:در ضمن اين رو بايد بگم كه چرا پرايدي كه هيچي نداره شما 7.5 ميليون واسش ميديد ولي MVM110 را كه نظر رفاهي تجهيزاتي بهتر و اضافه تر داره و 8.250 ميليون(در سايت مديران خودرو قيمت هست) رو نمي ديد
از قديم گفتن هر چي بيشتر پول بدي بيشتر آش ميخوري............... اگه بهواهيم با آردي عادي يا روآ جديد مقايسه كنيم مي بينيم باز بهتر ...... همون طور هم كه قبلا گفتم ماشين در كلاس SMART هستش نبايد توقع يه كاديلاكو از نظر جا داشت بريد شبكه Top Gear رو ببينيد شايد در مورد ماشين MVM110 منصفانه برخورد كنيد نه اينكه بريد با پورشه دفعه بعد مقايسه كنيدش........
در ضمن از نظر ابعاد در حد پرايد هست با چند ميليمتر اختلاف پس پرايد هاچ بك هم ماشينه مزخرفي هست چون جا نداره عقبش و صندوق عقبش.