در اين بخش مي‌توانيد اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي تلفن همراه را بيابيد
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

آموزش جامع setool2lite

توسط Mahdi Mahdavi » جمعه 26 بهمن 1386 19:24

با سلام.این آموزش جامع برنامه setool2lite هست.امیدوارم که مفید واقع بشه
برنامه رو هنوز اجرا نکرديد؟اجرا نکنيد.گوشي رو خاموش کنيد و دکمه C رو نگه داريد و گوشي رو وصل کنيد تا ويندوز درايور usb گوشي رو نصب کنه.حتما اين کار رو بکنيد.
خوب حالا برنامه رو اجرا کنيد. مدل گوشیتون رو انتخاب کنید و دکمه Identify رو بزنيد . دکمه c رو نگه داريد و کابل رو وصل کنيد.بذاريد تا برنامه کارشو بکنه.حالا سمت چپ پنجره برنامه اگه نوشته بود Brown يه وقت گوشي رو فلش نکنيد ها.بهترين حالت برا فلش RED هست.يعني رنگ گوشيتون به اصطلاح قرمز باشه.خوب.
اول از همه يه کار امنيتي خيلي مهم.اين چهارتا خط زير رو تو يه فايل تکست کپي کنيد و اونو به هر اسمي که ميخوايد ذخيره کنيد.مثلا به اسم backup
readdir:/tpa
readdir:/ifs
readdir:/smsdata
readdir:/system
بعد برنامه setool رو اجرا کنيد.يادتون باشه اول مدل گوشيتون رو انتخاب کنيد.چون بعد از عمل فلش از رو رست فايل تو برنامه گوشيتون رو بالا مياره که اگه مدل گوشي رو اشتباه انتخاب کنيد يا بايد فاتحشو بخونيد يا 5000 تومان بديد بيرون براتون فلش کنند
بعد تو قسمت MISC files اون دکمه سه نقطه رو بزنيد و فايل تکستي که به اسم مثلا backup ذخيره کرديد رو openکنيد.
حالا گوشي رو خاموش کنيد(بهتره سيم کارت و مموري رو در بياريد)
تو برنامه وقتي که مدل گوشي رو انتخاب کرديد write script رو بزنيد و دکمه c گوشي رو نگه داريد و کابل رو وصل کنيد.(نگه داشتن دکمه c فقط تو چند ثانيه اول لازمه و وقتي برنامه شروع به کار کرد ولش کنيد)
حالا بعد از چند ثانيه مينويسه remove battery ...حالا کابل رو قطع کنيد و باطري رو در بياريد.بعد دوباره باطري رو بذاريد.تو برنامه READY رو بزنيد و دوباره دکمه c رو نگه داريد و کابل رو وصل کنيد.خوب.بذاريد برنامه کارش تموم بشه.بعد گوشي رو جدا کنيد و روشن کنيد.تبريک ميگم.الان شما از کليه فايل هاي سيستمي رو گوشي يه بکاپ گرفتيد.بکاپ کجا رفت؟
تو فولدر خود setool يه فولدر به اسم ph-out هست.فايلهاي شما اونجاست.الان يه کم بهش ور بريد.حتما ميتونيد عکس هاي اس ام اس و انيميشن هاي اس ام اس و صداي شاتر و ... رو پيدا کنيد.
بقيش تو قسمت بعدي.مشکلي داشتيد بگيد
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, AGeNiS1

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

توسط Mahdi Mahdavi » شنبه 27 بهمن 1386 12:01

خوب.عکساي انيميشن اس ام اس رو پيدا کرديد؟حالا ميتونيد عکساي ديگه مثل صورت خودتون يا مثلا عکساي متحرک ديگه رو با adobe image ready فتوشاپ با همون سايز 32*32 بسازيد و دوستان خود رو کف بر کنيد.خودم دارم يه پک 5 تايي از اونا رو ميسازم.اگه موفقيت آميز بود براتون تو همين تاپيک ميذارم
حالا يه آموزش ديگه.
گوشي هايي مثل k310 يا k320 يا ... که مموري نميخوره حتي 300-400 کيلو بايت هم براشون ضروريه.مثلا برنامه news reader رو در نظر بگيريد.اين برنامه رو هيچ جور نميشه پاک کرد.اما با برنامه setool2lite ميشه به راحتي اونو پاک کرد و400 کيلو بايت فضا آزاد کرد
اين دو خط رو تو يه فايل تکست کپي کنيد و فايل حاصل رو تو تو MISC files قرار بديد و write SCRIPT رو بزنيد
delfile:/tpa/preset/system/ams/NewsReader.jar
delfile:/tpa/preset/system/ams/NewsReader.jad
گوشي رو روشن کنيد و از فضاي بيشتر استفاده کنيد
راستي يه پيشنهاد
به هيچ وجه من الوجود درايور اس ام اس رو رو گوشي هاي k310 و k510 و k550 نصب نکنيد.گوشي به هم ميريزه اساسي.
اگر هم گوشيتون w990 k800 و ... هست مراقب باشيد.خرج رو دستتون نذاره.اين مطالب رو من از دو سه تا سايت استخراج کردم و هر گونه ضرر مالي و خدايي نکرده جاني (منظور خدايي نکرده  آنفکتوس به علت خراب شدن مثلا w800) به عهده خود فرد ميباشد.
يه اخطار مهم
اگه درايور دوربين يا صدا يا ... رو نصب کرديد به هيچ وجه گوشيتون رو master reset نکنيد.چون بايد بديد فلش کنند.
البته اگه آموزش رو تا آخر دنبال کنيد خودتون هم ميتونيد فلش کنيد و درآمد زايي داشته باشيد.فقط با مسئوليت خودتون
:-x
البته اگه کليه کارها رو درست انجام بدبد هيچ مشکلي پيش نمياد.من رو گوشي خودم 3 بار درايور دوربين نصب کردم"کيفيت فيلم برداري بهتر ميشه" 4 بار دراور صدا"همه درايور ها رو در ادامه براتون ميذارم" و ... نصب کردم"البته گوشيم k310  و راحت تر ميتونم دلو به دريا بزنم و بيفتم به جونش  :grin:  "
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, AGeNiS1

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

توسط Mahdi Mahdavi » پنج شنبه 23 اسفند 1386 15:13

خوب.خوب.ببخشيد يه كم دير شد.بريم سر درايور ها.
اول از همه بگم فايل هاي درايور رو از حالت زيپ خارج نكنيد.با همون حالت زيپ تو MISC files قرار بدبد و فلش يا Write SCRIPT رو بزنيد.
حالا فرق فلش با Write SCRIPT چيه؟
تقريبا تمام فايل هاي درايور رو بايد فلش كنيد.فايل هاي منو و درايور و .. رو بايد فلش كنيد.Write SCRIPT مال نوشتن پچ در گوشي و يا مثلا بكاپ گرفتن از گوشيه.
خوب.من زمان مدرسه اصلا از درس تئوري خوشم نميومد.پس بريم سر آزمايشگاه يا همون كار عملي
http://mahdimahdavi.parsehgig.com/driver%20pack%201.rar

اين لينك رو دانلود كنيد.سه تا درايور توش هست
Ifs درايور صدا
Tpa w200 و tpak310  يه منو برا گوشي هاي 160 * 128  هست”k310 & k510 & w200 & …”اگه كسي گوشي با صفحه بزرگتر داره مثل كا750 يا ... بگه تا درايور برا اونم بزارم.اما درايور صدا برا همه گوشي كار ميده
تم همراهش هم برا زيبايي گوشيه و به تنهايي هم ميتونيد استفاده كنيد
Sanal47_camdriver2 يه درايور دوربين كه برا گوشي هاي با دوربين VGA  هست.
يكي يكي اين فايل ها رو ميريزيم تو MISC Files "يعني اول مثلا دريور صدا رو بزاريد فلش كنيد و گوشي رو روشن و خاموش كنيد و بعد درايور بعدي رو بريزيد"
توجه كنيد.بايد flash رو بزنيد.
Warning:
اول اينكه گوشيتون حداقل 50% شار‍ژ داشته باشه
دوما سيمكارت و مموري رو در بياريد
سوما مسئوليت تمام اين كار ها به عهده خودتونه.آموزش كاملا صحيحه و با استخراج از 4 سايت نوشته شده
نكته كليدي 1
Readfile
اين دستور براي خواندن اطلاعات داخل گوشي بكار ميره و اون رو داخل فولدر ph-out ميريزه
مثلا با تايپ دستور زير فايل درايور صداي اوليه گوشي رو ميخونه
Readfile:/ifs/settings/acoustic
با اجازه.قول ميدم دفعه بعد زودتر برگردم.اين چند روزه سرم خيلي شلوغ بود.ببخشيد
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, AGeNiS1

Major II

Major II



نماد کاربر
پست ها

164

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 خرداد 1385 13:05

آرشيو سپاس: 1 مرتبه در 1 پست

توسط blogxp » شنبه 17 فروردین 1387 10:30

من گوشیم w700 هستش و میخوام ببینم با این برنامه میتونم چه کارهایی بکنم ؟

میشه برنامه واکمن جدید رو روش نصب کرد و میشه منوی فلشی که w810 داره رو روش بریزم ؟
ما زندگی میکنیم و میمیریم بدون اینکه امیدی داشته باشیم .
my drying bride


New Member



no avatar
پست ها

1

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 16 اردیبهشت 1387 23:52

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط qasmi » سه شنبه 17 اردیبهشت 1387 01:20

من تونستم منوي گوشيم كه k510 عوز كنم هالا چتور برشگردونام به حالت اول {منوي اصلي خودش}؟
اگه منوي اورجينالشو داري لطف كن :razz:  :razz:  :razz:

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

2104

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 32 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 12 بهمن 1384 11:48

آرشيو سپاس: 1400 مرتبه در 548 پست

توسط Professional » سه شنبه 17 اردیبهشت 1387 08:46

با تشکر از شما در تاپیک زیر هم توضیح داده شده:
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=40496
[ دست نوشته های من:  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  ] - [ لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد ]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Professional تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, AGeNiS1

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

توسط Mahdi Mahdavi » سه شنبه 17 اردیبهشت 1387 11:07

با تشكر فراوان از master عزيز.چون توضيح در مورد برگردوندن منوي اصلي نداده بوديد با اجازه من اينجا توضيح ميدم
qasmi جان.اميدوارم كه از گوشيت بكاپ گرفته باشي؟
پس حالا يه نيوفولدر بساز به اسم tpa
نيو فولدر هايي به اسمهاي زير به ترتيب كه ميگم بساز
tpa>preset>system>menu
يعني داخل tpa فولدر preset رو بساز و داخل preset فولدر system و داخل فولدر system فولدر menu
اين مسيري كه ساختي مثلا مسير 1
حالا برو تو بكاپي كه گرفتي و به همون مسير بالا تو بكاپ برو.يعني به ph out برو و به مسير tpa\preset\system\menu

يه فايل هست به اسم menu از نوع ml files
اين فايبو كپي كن و در مسير 1 كه خودت ساختي پيست كن
"البته خيلي پيچيده شد.ببخشيد"
حالا همه پنجره ها رو ببند و رو فولدر tpa كه ساختي كليك راست كن و گزينه send to و compressed (zipped) folder رو بزن.حالا با اين فايلي كه ساختي گوشيتو فلش كن
اگه نشد يه راه ديگه هست كه امكان داره مسيجات و ... بپره.
بايد بري و كل فولدر tpa رو از بكاپ كپي كني و زيپ كني و با همون گوشيت رو فلش كني.
اگه مشكلي بود بگو
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, AGeNiS1

New Member



no avatar
پست ها

3

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 10 اسفند 1387 15:48

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: آموزش جامع setool2lite

توسط mahmoodseraji » شنبه 10 اسفند 1387 16:14

سلام       
من داشتم logمیگرفتم ولی هرچی صبرکردم تا بهم بگه باتری تو در بیار و بعدش ready روبزن نیومد و برنامه تو حالت زیر می موند
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
<a href=" لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد " target="_blank"><img src=" لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد " border="0" /></a>
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
لطفا کمکم کنید
    

New Member



no avatar
پست ها

3

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 10 اسفند 1387 15:48

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: آموزش جامع setool2lite

توسط mahmoodseraji » شنبه 10 اسفند 1387 16:17

سلام       
من داشتم logمیگرفتم ولی هرچی صبرکردم تا بهم بگه باتری تو در بیار و بعدش ready روبزن نیومد و برنامه تو حالت زیر می موند
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
<a href=" لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد " target="_blank"><img src=" لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد " border="0" /></a>
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
لطفا کمکم کنید
    

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: آموزش جامع setool2lite

توسط Mahdi Mahdavi » شنبه 10 اسفند 1387 22:29

دوست عزیز.منظورت از لوگ گرفتن چیه؟منظورتون بکاپ گرفتنه؟
اگه ممکنه دستوراتی که نوشتید و کاری که تو نرم افزار کردید بگید.مثلا :
1-flash رو زدید یا write script
2-identify رو که زدید گوشیتون به چه رنگی شناخته شد؟
brown-red-black or ...?
ممنون
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
sokuteasemuni, AGeNiS1

New Member



no avatar
پست ها

3

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 10 اسفند 1387 15:48

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: آموزش جامع setool2lite

توسط mahmoodseraji » يکشنبه 11 اسفند 1387 13:26

سلام ببخشید کمی بد نوشته بودم :(  :AA:  :AA:  :-o  :-o  :-o
اول identify رو زدم بعد فهمیدم گوشیم red هست
بعد فایلی که به نام backup سیو کرده بودم رو addکردم و write scrip رو زدم بعد همین طوری نرم افزار تو همین حالتی که توشکل قبل دیدی موند و اصلا پیغام نداد که :  remove buttry from phone then inserrt it back then press ready
همین دیگه امیدوارم تونسته باشم منظورمو به طور کامل برات گفته باشم
راستی مدل گوشیم هم w200 هستش :-*  :-*  :-*
مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی  ^:)^  ^:)^  ^:)^  ^:)^  ^:)^  ^:)^  ^:)^  ^:)^

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: آموزش جامع setool2lite

توسط Mahdi Mahdavi » يکشنبه 11 اسفند 1387 14:40

دوست عزیز.
1-فایل های add شده توی miscfiles حتما یا باید zip  بیاشه یا یه فایل تکست که دستورات داخلش نوشته شده باشه.این فایلی که شما add کردی فرمتفش rtf و مربوط به قسمت ResTor Files هستش و برای ریکاوری گوشی استفاده میشه..اطلاعات دقیقی برا ریکاور کردن ندارم.ولی اگه پیدا کردم تا حد اکثر فردا پس فردا میذارم.
اگه میخواهی گوشیت رو فلش کنی باید سه تا فایل main-fs , فایل لنگویج language رو از اینترنت دانلود کنی.تو قسمت files اون رو add کنی و فلش رو بزنی.اگه ممکنه firmware گوشیت رو  بگو تا برات پیدا کنم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
Mahdi1944, sokuteasemuni, reza1347, AGeNiS1

بعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان