تخم‌مرغ‌هاي ترك‌دار ؟!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

تخم‌مرغ‌هاي ترك‌دار ؟!

پست توسط Dr.Akhavan » جمعه 28 مهر 1385, 4:18 am

  تخم‌مرغ‌هاي ترك‌دار ؟! 



نويسنده : «محمدرضا سنكوب‌نژاد» كارشناس بهداشت معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي ايران

به گفته كارشناسان، غذاهاي فاسد شدني مانند انواع گوشت، مرغ، ماهي خام وغذاهاي آماده وپخته نبايد بيش از دوساعت خارج از يخچال نگهداري شوند.
به‌منظور مصرف مجدد از غذاهاي پخته شده بايد سريعا آنها را خنك كرده و در ظروف كم عمق درب‌دار قرار داد و سپس در يخچال و فريزر نگهداري كرد همچنين جهت مصرف مجدد آن حرارت دادن كامل مواد غذاي مذكور ضروري است.

از تخم‌مرغ‌هاي ترك‌‌دار به دليل نفوذ آلودگي به‌داخل آنها بايد جلوگيري كرد و تخم‌مرغ‌ها بايد به صورت شسته و در ظروف درب‌دار و در داخل يخچال نگهداري شوند؛ شستن آنها قبل از مصرف نيز الزامي است.
به منظور جلوگيري از آلودگي محيط يخچال شستن و ضدعفوني كردن ميوه و سبزيجات قبل از قراردادن در يخچال از اهميت ويژه‌اي برخوردار است، همچنين لازم است از گذاردن بيش از حد مواد غذايي در داخل يخچال فريزر اجتناب شود چرا كه در اين صورت هواي سرد به راحتي در فضاي يخچال يا فريزر گردش نخواهد كرد.
از خوردن غذاهاي فاسد و مشكوك به آلودگي پرهيز كنيد چرا كه دور ريختن مواد غذايي نامناسب ارزان‌تر از پرداخت هزينه‌هاي پزشكي ناشي از مصرف آنهاست

انجمن درمانگران ايران

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 665
تاریخ عضویت: دو شنبه 12 تیر 1385, 12:16 pm
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral » جمعه 28 مهر 1385, 8:17 am

دستت درد نكنه جالب بود :smile:
my GF kill me if I speak with U

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15674
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 70844 بار
سپاس‌های دریافتی: 31298 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 » جمعه 28 مهر 1385, 2:36 pm

akhavan_a جان
اطلاعات خوبي بود
ممنون :smile:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] | [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”