در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

New Member



no avatar
پست ها

7

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 1 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 2 اسفند 1391 16:59

آرشيو سپاس: 54 مرتبه در 8 پست

خواص میوه ها و گیاهان در درمان بیماری ها

توسط sharh » سه شنبه 22 اسفند 1391 17:23

انجیر*وموز جهت در مان لا غری می باشد
تخم کدو* چا ق کننده  قوی می با شد
کو بیده  مغزبادام شیرین با شکر و زعفران لاغری را از بین می برد  
اب هویچ سلطا ن اب میوه هاست برای رو ماتیسم مفید است.
شلغم و سیب و انگورو اسفناج.لیمو ضد رو ماتیسم است.
گلابی وانگور ضد غم می باشد
اب انار برای استفراغ  مداوم مفید است
پسته فربه کننده بدن است
عسل خون ساز است برای کسانی که  گوارش ضعیف  دارندوبدن گرم نمی شود مفید است.    
چغندر تصفیه کننده خون است.اشتها اور است.
کلم برای زخم معده روده مفید است.
کرفس مقوی معده وضد روماتیسم است.
کاهو خواب اور است
جعفری تقویت کننده معده منبسط کننده عروق ونرم کننده سینه است
تره اسید معده را خنثی می کند
خاکشیر را با مقداری شکر(2 برابر) ده روزبخورند سبب بر طرف کردن بلغم وفربهی بدن میشود.
دارچین رطوبت اضافی بدن  را از بین میبرد
رازیانه را با مقداری شیر بجو شانید با شکر بخورید.سبب چا قی می  شود
ریحان برای معده و سر درد مفید است.
طر خون  مقوی معده می باشد دفع کننده گاز معده می باشد
روغن کنجد فربه کننده است و کم کننده ترشی معده است.ان را با نبات میل کننند ترشی وسوزش معده را از بین می برد.
گل گاو زبان برای وسواس واعصاب مفید است
نعناع مفرح مقوی قلب  واعصاب ولطیف کننده خون است.برای ناراحتی معده ونفخ مفید است
زعفران مقوی ضد درد معده است ضد تشنج است
سرخ ولیک مقوی قلب است برای سنگ کلیه ومثانه مفید است
گل شقایق مسکن اعصاب و اسم است خواب اور است
گل مریم نخودی دمکرده ان برای درمان روماتیسم مفید است
کندر .اگر مقداری از کندررا نرم سابیده با کمی روغن زیتون وعسل به صورت معجون  در اورده  روزانه نصف قاشق مربا خوری بخوریدسردی استخوان مزمن را از بین میبرد
مار چوبه برای روماتیسم مفید است.
مارچوبه.لوبیا.عدس. چغندر. گندم سیاه. جعفری. لوبیاسبز .اسفناج.چغندر.گیلاس.انگور.لیمو گلابی.الو خشک برای کم خو نی  مفید است.
انواع فلفل برای ورم مفاصل ضعف گردش خون مفید  است.
برای سو تغذ یه جوانه غلات عصاره سبزیجات میوه جات و حبوبات خوب است
کلم .هویچ. اسفناج.برای زخم معده مفید است

Mahdi1944 از این پست سپاسگزاري کرده است

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب sharh تشکر کرده اند:
pedmehr, ArM!ta

New Member



no avatar
پست ها

1

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 1 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 2 خرداد 1394 10:50

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: خواص میوه ها و گیاهان در درمان بیماری ها

توسط ali0662 » شنبه 2 خرداد 1394 10:57

دمنوش انار چیست؟ دمنوش انار از عصاره ی گرفته شده از دانه ی انار یا از دانه های خشک شده یا تازه ی انار گرفته می شود.
از آب انار به عنوان یک نوشیدنی و مکمل غذایی استفاده می شود. آب انار سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است.
دمنوش انار معمولاً به چای سیاه، چای سبز یا دمنوش های گیاهی دیگر اضافه می شود تا دمنوشی ترکیبی به دست آید.این دمنوش از جمله  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  است که در طب سنتی مورد استفاده قرار می گرفته است. نحوه ی آماده کردن دمنوش انار

۱- با استفاده از آب انار آب انار طبیعی را گرم کنید و اگر خواستید آن را شیرین کنید. می توانید آب انار را به چای سبز، چای سیاه یا هر دمنوش گیاهی دیگری اضافه کنید. ۲- با استفاده از دانه های خشک شده مواد لازم • ۱۰۰ گرم دانه ی انار
• ۶ لیوان آب
• یک قاشق چای خوری عسل یا شکر زمانی که آب به جوش آمد، دانه های انار را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید. بگذارید تا ۳ دقیقه دم بکشد. دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس، چای را صاف و نوش جان کنید. ۳- با استفاده از دانه های تازه ی انار دانه های انار را جدا کنید. دانه های انار را در مخلوط کن بریزید یا در هاون بکوبید. آب را بجوشانید و دانه ها را به آن اضافه کنید، حرارت را کم کنید و بگذارید ۳ دقیقه دم بکشد. دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس، چای را صاف کنید و بنوشید. دمنوش انار، طعم سلامتی

فواید دمنوش انار

از دوران های کهن، از انار به عنوان نمادی از ازدواج، باروری، فراوانی و عدالت استفاده می شد. از دانه های انار، آب نار و سس های درست شده از دانه های آن به عنوان یک تقویت کننده ی قلب استفاده می شد. امروزه، از دمنوش انار برای بهبود سلامت قلب، درمان افسردگی و حفظ تعادل و سلامت ذهنی، و ارتقای عملکرد دستگاه ایمنی استفاده می شود. ویتامین ها و آنتی اکسیدان های موجود در انار دستگاه ایمنی را تقویت می کنند. انار سرشار از پلی فنول ها است که با رادیکال های آزاد مقابله می کنند. میزان پلی فنول های موجود در انار از چای سبز و بلوبری هم بیشتر است. این ویژگی، انار را به یک ماده ی ضدسرطان مؤثر تبدیل کرده است. دمنوش انار به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک می کند، برای درمان تصلّب شراین، بیماری مزمن قلبی، ایدز، افزایش کلسترول خون، افزایش چربی خون و فشار خون بالا مفید است و خطر ابتلا به سرطان سینه ی هورمونی را کاهش می دهد. در سال های اخیر، تحقیقات وسیعی در مورد انار صورت گرفته است. این تحقیق ها نشان می دهند که آب انار التهاب سلولی را کاهش می دهد، از رشد تومورهای پروستات جلوگیری می کند و سطح آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) را کاهش می دهد، از سرطان سینه جلوگیری می کند و گسترش سلول های سرطانی سینه را متوقف می کند. عوارض جانبی دمنوش انار

تا کنون، عوارض جانبی برای مصرف روزانه ی دمنوش انار گزارش نشده است. به دلیل قند موجود در انار، *بیماران دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند. در مورد کسانی که از داروهای ضدچربی (داروهای خانواده ی استاتین ها) استفاده می کنند، دمنوش انار می تواند خطر رابدومیولیز (تخریب عضلات اسکلتی) را افزایش دهد. به همین دلیل، کسانی که از داروهای ضدچربی استفاده می کنند، باید از مصرف دمنوش انار خودداری کنند.

Mahdi1944 از این پست سپاسگزاري کرده است


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان