نودالیت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودل با مرغ و سس بادام زمینی

پست توسط nunu_khm » پنج شنبه 23 خرداد 1392, 3:10 pm

• 1 بسته نودالیت مرغ
2 قاشق روغن زیتون
• 1 هویج، پوست کنده
• 1/3 پیمانه کره بادام زمینی
• 1 قاشق غذا خوری زنجبیل پوست کنده تازه خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری سس سویا
• 2 قاشق غذاخوری عسل
• 1 تا 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
• 1 سیر
• 1 تکه سینه مرغ ب
• 6 قاشق غذاخوری ورقه شده پیاز
تهیه
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده . نودالیت را در آخر آبکش کرده و مخلوط کرده . نوش جان

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]  سالاد نودل با مرغ و سس بادام  
 
 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودل با مرغ و گیاهان

پست توسط nunu_khm » پنج شنبه 23 خرداد 1392, 3:14 pm

• 2 قاشق روغن زیتون
• 1 بسته نودالیت مرغ
• 4/3 فنجان عصاره گریپ فروت تازه
• 2 حبه سیر بزرگ
• 2 قاشق غذا خوری شکر
• 1/4 فنجان به همراه 1 قاشق غذاخوری سس ماهی
• 1/2 فنجان کلم
•1/2 مرغ پخته شده
• 1/2 فنجان گشنیز خرد شده
• نعناع خرد شده 1/4 فنجان

تهیه
کلیه مواد را با هم مخلوط کرده . نودل را جوشانده و آبکش کرده و اضافه میکنیم . نوش جان


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالادنودل ماهی یا مرغ

پست توسط nunu_khm » پنج شنبه 23 خرداد 1392, 8:32 pm

نودالیت سبزیجات 2 بسته
ماهی دودی چند تکه
زیتون چند تا
خیارشو ر کمی
سبزیجات معطر مقداری
ذرت کمی
چاشنی مخصوص نودل

ماهی را می پزیم و ریز خورد می کنیم و زیتون و خیار شور و سبزیجات را با هم مخلوط کرده ونودل ها را 4 دقیقه در آب جوش می ریزیم و بعد آبکش میکنیم و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و در آخر پاشنی مخصوص را می ریزیم و به دلخواه تزئین میکنیم
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سوپ پیاز با آویشن

پست توسط nunu_khm » پنج شنبه 23 خرداد 1392, 8:48 pm

 • 1 بسته سوپ مرغ الیت   • 1 قاشق چای خوری روغن زیتون   • 1 فنجان قطعه قطعه شده پیاز   • 4 فنجان پیاز   • 2 قاشق غذا خوری برگ آویشن   • 2 قاشق چای خوری سرکه   • 1/2 قاشق چای خوری تازه فلفل سیاه   • 4 فنجان برش باگت،  • 1 بسته پنير سوئيسي      مواد را با هم مخلوط کرده . سوپ مرغ الیت را با 2 لیوان آب مخلوط کرده . 30 دقیقه بعد آمادست .     [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سوپ مرغ با نودل

پست توسط nunu_khm » پنج شنبه 23 خرداد 1392, 8:58 pm

   • 1 بسته نودالیت سبزیجات   • 8 فنجان   • 2 قاشق غذاخوری روغن   • • 1 هویج خرد   • 1 فنجان نازک شده کلم   • 2 حبه سیر، خرد یا له شده   • 1 قاشق چای خوری پوست کنده و رنده شده زنجبیل تازه   • 2 بسته سوپ مرغ الیت   • سس سویا را به   • 4 تکه سینه مرغ          را در قابلمه ای بجوش می آوریم و سوپ الیت را اضافه کرده و در ماهیتابه ای جدا تا زمانی که آب بجوش بیاد کلم و هویج و سیر و زنجبیل را تفت می دهیم و به قابلمه اضافه میکنیم و وقتی تمامی مواد پخته شد در آخر نودالیت را اضافه کرده و وقتی کاملا پخته شد سرو میکنیم .     [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]  

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سوپ مرغ کلاسیک با نودل

پست توسط nunu_khm » پنج شنبه 23 خرداد 1392, 9:12 pm

  •1 بسته نودالیت   
  بسته سوپ مرغ الیت  
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون   
  • 1 سینه مرغ بدون استخوان   
  • 1 عدد ران مرغ   
  • 1/2 قاشق چای خوری، فلفل   
  • 2 فنجان پیاز خرد   
  • 1 فنجان هویج خرد   
  • 2/1 فنجان برش   
  • 1 قاشق غذاخوری سیر تازه خرد   
  • 3 فنجان جعفری   
  • 3فنجان آویشن   
  • 1 تکه   
  • 1 فنجان سرکه   

    
  . 1. روغن را درقابلمه ریخته و سینه مرغ و ران مرغ را تفت میدهیم و بعد میپزیم   
  . 2.پیاز و هویج و کرفس و در قابلمه با مرغ غا تفت میدهیم .   
  . 3. سرکه و آب را مخلوط میکنیم و میگذاریم کاملا بپزد .   
  . 4. نودل را اضافه کرده و فلفل و نمک و رزماری را اضافه کرده   
   مواد را با هم مخلوط کرده تا کاملا بپزد و در کاسه ها جداگانه میریزم .  

  
  
  [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]  

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سوپ نودل با گوشت گاو

پست توسط nunu_khm » پنج شنبه 23 خرداد 1392, 9:18 pm

 • 1 بسته نودالیت گوشت   • 1 بسته سوپ مرغ الیت   • 1 کیلو گوشت چرخ   • 1 بطری   • 1 بسته مخلوط سبزیجات معطر        چرخ کرده را گرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم . بعد سبزی و آب و سوپ الیت که با 2 لیوان آب مخلوط شده را اضافه میکنیم . در آخر نودالیت را اضافه کرده . نوش جان     [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سوپ نودل و سبزیجات

پست توسط nunu_khm » پنج شنبه 23 خرداد 1392, 10:33 pm

 [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک هویج متوسط، پوست  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک بسته 220 گرمی نودالیت  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]6 فنجان عصاره سبزیجات (3 تا بسته 10 گرمی را با 6 ل آب مخلوط کنید) 
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]¼ فنجان سویا  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک قاشق چایخوری شکر  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]2 ساقه کرفس، ریز و مورب خرد  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]100 گرم قارچ صدفی تازه، ساقه را جدا کرده و کلاهک قارچ ورقه  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]150 گرم قارچ شیتاکی، ساقه را جدا کرده و کلاهک قارچ ورقه  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]150 گرم دانه نخود فرنگی، تمیز شده و ریز خرد  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]دو سوم فنجان کلم چینی، باریک رشته  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک فنجان جوانه لوبیا  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]یک سوم فنجان برگ  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]2 عدد فلفل چیلی قرمز بزرگ، باریک و مورب حلقه  

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]دستور: 

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]به وسیله یک پوست کن سبزیجات را به صورت نوارهای باریک از طول ببرید. 
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]برش ها را به شکل رشته های ریز خرد کرده و کنار بگذارید. 
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]نودالیت سبزیجات را در یک صافی ریخته و زیر آب داغ خوب شسته و بگذارید تا آبشان برود. 
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]عصاره سبزیجات را در یک قابلمه چدنی بزرگ بجوشانید. 
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]سویا سس، شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را کم کرده، نودل های آبکش شده و کرفس را افزوده و به مدت یک دقیقه بجوشانید. 
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]هویج هایی که کنار گذاشته بودید همراه با قارچ، نخود فرنگی و کلم را داخل ظرف بریزید و یک دقیقه دیگر آرام به جوشاندن ادامه دهید تا زمانیکه نودل ها کمی نرم شوند. 
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید. 
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]سوپ را با ملاقه داخل کاسه ها بریزید. 
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]های لوبیا، نعناع و فلفل چیلی در کاسه ای جداگانه در کنار سوپ سرو    [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
 
  [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]   [HIGHLIGHT=#f5f5f5]سوپ نودل و سبزیجات     [HIGHLIGHT=#f5f5f5]     

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با سبزیجات و گوشت

پست توسط nunu_khm » پنج شنبه 23 خرداد 1392, 10:41 pm

 نودالیت گوشت: 200 گرم   : 100    : 100    : 100    :    :    سبز : یک    : یک    بوداده : یک قاشق    کنجد ، نمک ، شکر و فلفل : به اندازه      تهیه :   را با آب پخته و بعد از آبکش کردن با آب سرد بشویید .   رابرش نازک داده و آن را با سیر ، یک قاشق چای خوری شکر ، یک قاشق چای خوری روغن کنجد ، فلفل و نمک مخلوط کنید .   را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید .   ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید .   آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید .   ، فلفل سبز و هویج را برشهای 5 سانتی بزنید .   از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید ، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید .   و گوشت را نیز در روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود .   های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید .   غذای شما آماده است و می توانید میل کنید.  ( نوش جان )      [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

فیله ماهی قزل آلا با نودل

پست توسط nunu_khm » پنج شنبه 23 خرداد 1392, 10:46 pm

  مرغ 1 بسته    قزل آلا    سوخاری الیت    وفلفل بمیزان    زعفران الیت 1 قاشق    مایع نصف      تهيه:   فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شکم چاک داده محتویات داخل شکم ماهی را خالی کرده تمیز بشوئید چاک زیر شکم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز کرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا کرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.   ماهی ها بطور یکنواخت زعفران زده ,آرد ,نمک وفلفل را در ظرفی مخلوط کرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شکم در روغن داغ قرار دهید , یک طرف که سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز کیفیت ظاهری آن کاسته خواهد شد.   آخر (قبل از سرو غذا) نودل را 5 دقیقه در آب جوش جوشانده و آبکش کرده و به کنار ماهی اضافه می‌    [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

کیک نودالیت

پست توسط nunu_khm » پنج شنبه 23 خرداد 1392, 10:53 pm

  بسته نودالیت سبزیجات    عدد تخم    گرم    موسیر   /2 فنجان پنیر پارمسان رنده   /2 قاشق چایخوری نمک و یک قاشق        ها را جوشانده و آبکش کرده . داخل ظرف ریخته . تخم مرغ و اسفناج و موسیر و نمک و فلفل و پنیر را مخلوط کرده . و داخل مکرویو گذاشته مدت زمان      دقیقه و در درجه 180 درجه . البته درب ظرف گذاشته شده باشد .       [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 841
تاریخ عضویت: دو شنبه 6 شهریور 1385, 5:55 pm
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

Re: فیله ماهی قزل آلا با نودل

پست توسط SORENA » جمعه 24 خرداد 1392, 4:35 am

همه چیز با نودل ؟! کارخونه نودل دارین؟ :grin:
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”