نودالیت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

ماهی تند با سالاد نودل

پست توسط nunu_khm » جمعه 24 خرداد 1392, 7:43 pm

  سبزیجات 400    و پیازچه خلال‌شده و ماهی از هر کدام یك    چیلی دو    سس پنج قاشق    بالزامیك و روغن کنجد و آبلیمو و شکر از هر کدام دو قاشق    و فلفل و روغن زیتون به میزان        تهیه:     نودل‌ها را پخته و آبكش كرده و به مدت دو دقیقه داخل آب سرد قرار می‌دهیم و دوباره آبكش می‌كنیم. برروی ماهی كمی نمك و فلفل زده و آن را در روغن زیتون سرخ می‌نماییم. داخل ظرف مورد نظر ابتدا نودل‌های پخته شده را می‌ریزیم بر روی آن پیازچه و خیار خلال‌شده گذاشته و ماهی سرخ‌شده را در كنار یا روی نودل‌ها می‌گذاریم.       تهیه سس:   كنجد، سویا سس، سركه بالزامیك، شكر، آبلیمو و چیلی خردشده را مخلوط كرده و بر روی سالاد می‌      [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت با جوانه ها

پست توسط nunu_khm » جمعه 24 خرداد 1392, 7:50 pm

  سبزیجات 1 بسته    ماش 1 بسته    گندم 1 بسته    مقداری    گوجه مقداری      تهیه    را در آب جوش جوشانده و آبکش میکنیم و چاشنی را اضافه میکنیم کلیه مواد را مخلوط کرده و نوش جان میکنیم .      [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت با کدو و لیمو

پست توسط nunu_khm » جمعه 24 خرداد 1392, 7:55 pm

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif] [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]نودالیت با طعم قارچ  [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]کره 60 گرم  [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]عصاره سیر  [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]کدوی کوچک حلقه حلقه شده  [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]لوبیای سبز ( از طول به دو نیم شده) [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]نخود فرنگی ¾ پیمانه  [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]خامه 2 پاکت300  [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]آبلیمو1/2  [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]پنیر پارمزان رنده شده ½  [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]پیازچه حلقه شده 3  [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]شوید تازه خرد شده 2 قاشق  [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif] [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]طرز تهیه : [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]مرحله اول: [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]نودالیت ها را ظرف بزرگی از آبجوش همراه با چاشنی بریزید و بدون اینکه در ظرف را بگذارید، بپزید تا اندکی نرم شود و بعد آن را آبکش کنید. [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]مرحله دوم : [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]کدو و لوبیا سبز را آبپز کرده و بعد عصاره سیر الیت را اضافه کرده و با کره تفت می دهیم . [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]نخود فرنگی ، خامه آبلیمو و پنیر را درون ماهیتابه بریزید و آنها را بپزید و تا زمانیکه کاملاً گرم شود بهم بزنید. [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]نودالیت سبزیجات، پیاز و شوید را به محتویات ماهی تابه اضافه کنید . آنها را بپزید و تا زمانیکه سس اندکی غلیظ شود آنها را بهم بزنید. [FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]بهتر است که آن را پیش از مصرف تهیه کرد.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت قالبی

پست توسط nunu_khm » جمعه 24 خرداد 1392, 10:20 pm

 
 
 نودالیت 1 بسته  
 هویج رنده شده کمی  
 سینه مرغ پخته شده کمی  
 لوبیا سبز کمی  
 روغن زیتون کمی  
 
 
 طرز تهیه  
 نودالیت را در آب جوشانده و آبکش میکنیم . و سینه مرغ را پخته و تکه تکه کرده و هویج رنده شده و لوبیا سبز پخته و خرد شده را مخلوط کرده و داخل ظرفی را با روغن زیتون چرب کرده و میریزیم و وقتی کمی سرد شد به شکل همان ظرف میشود . نوش جان عالی میشه 
   [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با پنیر پیتزا

پست توسط nunu_khm » جمعه 24 خرداد 1392, 10:30 pm

  

  
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]  سبزیجات 2 بسته   
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]  پیتزا قدری   
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]  و فلفل و آویشن قدری   


[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]  تهیه   
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]  ها را آبکش کرده و در ظرف میریزیم و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم و پنیر پیتزا را روی نودلها میپاشیم و 1 دقیقه در ماکروفر میگداریم و میتوانید با سس قرمز سرو   

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif] [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]  

Major II
Major II
پست: 472
تاریخ عضویت: چهار شنبه 15 مهر 1388, 1:48 pm
سپاس‌های ارسالی: 1261 بار
سپاس‌های دریافتی: 2354 بار

Re: فیله ماهی قزل آلا با نودل

پست توسط samsun » جمعه 24 خرداد 1392, 10:36 pm

پیشنهاد می کنم یه تاپیک اختصاصی به نام نودل ایجاد بشه تا انجمن سروسامون بخودش بگیره :zz:
 
 حضرت علی (علیه السلام):


    مالک اگر  شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با تکه های گوشت

پست توسط nunu_khm » جمعه 24 خرداد 1392, 10:44 pm

    گوشت 3 بسته    راسته نواری شده 400گرم    پرتقال 1 قاشق سوپخوری    2 حبه    1 قاشق چایخوری    سس نصف پیمانه    1 قاشق سوپخوری    سبز 200 گرم    قرمز تند به مقدار لازم      تهیه    در ظرفی مناسب گوشت را با کمی روغن زیتون مولیناری ، پوست پرتقال ، سیر ، زنجبیل ، سویا سس و شکر کا ملا مخلوط کرده تا مزه دار شود    لوبیا سبز را دراز برش زده سپس با مقداری روغن زیتون را در تابه ای گرم کنید و لوبیا را تف دهید    نودلها را 3 دقیقه جوشانده , و وقتی نودل نرم شد آبکش کرده    گوشت را در تابه تفت میدهیم تا رنگش قهوه ای بشه    لوبیا سبز را بهمراه فلفل قرمز به تابه گوشت اضافه کرده و مخلوط میکنیم و حرارت را زیاد کرده تا آب گشت تبخیر شود . و تمامی مواد را گرم به هم اضافه کرده و گرم سرو میکنیم . نوش  

   [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با خوراک ماکارونی

پست توسط nunu_khm » جمعه 24 خرداد 1392, 10:50 pm

نودل با خوراک ماکارونی

نودالیت گوشت 3 بسته
قارچ 4 عدد
گوشت چرخکده به میزان لازم
فلفل دلمه ای کمی
ذرت کمی
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
گوشت چرخکده را تفت میدهیم و قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت را با هم مخلوط کرده و رب را اضافه می کنیم . نودل ها را با آب جوش 4 دقیقه می جوشانیم و آبکش میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با سبزیجات

پست توسط nunu_khm » جمعه 24 خرداد 1392, 10:59 pm

چهارصد گرم نودل
یک قوطی کنسرو ذرت
یک قوطی کنسرو نخودفرنگی یا اگر نخود فرنگی تازه
یک عدد تره‌فرنگی متوسط یا اگر نبود مقداری پیازچه‌ی ساقه‌بلند
یک عدد پیاز متوسط
چهار حبه سیر، هر که سیر دوست ندارد، حذف‌ش کند.
یک عدد فلفل از نوع چیلی، یا قرمز یا سبز یا هر رنگ دیگر که تند و تیز باشد.
دویست گرم قارچ
ادویه: کاری، کمی زنجفیل ، کمی زردچوبه
روغن مایع سه قاشق
سوس سویا

می‌پزیم:
سبزی‌جات شستنی را بشویید و خرد کنید. شکل و اندازه‌ش کاملاً بستگی به سلیقه‌ی شما دارد. من اصلاً این وسط هیچ‌کاره‌ام.
پیاز را ریز خرد کنید. سیر را هم ایضا. درون یک ظرف ووگ یا همان ماهی‌تابه‌ی چینی یا اگر نبود هر ماهی‌تابه‌ای با هر ملیتی باشد قبول است چون ما

جهان‌وطنیم، سه قاشق غذا خوری روغن ریخته ، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شود. بعد سبزی‌‌جات را به آن اضافه کنید. این شامل ذرت و نخودفرنگی هم

می‌شود. وقتی حسابی تفت‌شان دادید، ادویه و نمک را اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
یک قابلمه آب بگذارید جوش بیاید. نمک هم توی آب بریزید. بعد رشته یا اسپاگتی یا نودل یا همان چیزی که خریده‌اید را طبق دستورالعمل روی پاکت بپزید و آب‌کش

کنید.
اگر ترجیح می‌دهید سبزی‌جات‌ زیاد نرم نشوند که هیچ،‌اما اگر می‌خواهید مغزپخت شوند، یک لیوان متوسط آب به سبزیجات اضافه کنید و بگذارید ریز بجوشد.

توصیه می‌کنم سبزی‌جات آبدار نشوند چون آن وقت غذای‌تان مزه‌ی آش‌رشته‌ی چینی می‌گیرد.
رشته‌های آبکش شده را روی سبزی‌جات بریزد و حسابی هم بزنید. کمی سوس سویا به آن اضافه کنید. اگر هم دوست داشتید آب یک لیمو ترش را بگیرید و به غذا

بیافزایید. برای تزیین می‌توانید از برگ گشنیز استفاده کنید. و کمی کنجد بوداده‌شده هم روی غذا بپاشید.
همین.


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با عدس

پست توسط nunu_khm » جمعه 24 خرداد 1392, 11:14 pm

نودالیت سبزیجات 2 بسته
سبزیجات معطر قدری ( بستگی به ذائقه شما دارد )
قارچ 4 عدد خرد شده
کرفس 2 ساقه خرد شده
عدس 1 لیوان پخته شده
نمک و فلفل و آویشن قدری

طرز تهیه :
عدس را پخته و میگداریم در آبکش و قارچ و سبزیجات معطر و کرفس را تفت میدهیم و ادویه را اضافه میکنیم و نودالیت را آبکش کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 109
تاریخ عضویت: سه شنبه 9 اسفند 1390, 5:35 pm
محل اقامت: ایران عزیز
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 158 بار

Re: نودل با عدس

پست توسط sandking » یک شنبه 26 خرداد 1392, 12:28 pm

اه حالم بهم خورد ::do
یه روز خوب میاد
یه روز خوب میاد
یه روز خوب میاد

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 186
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 بهمن 1390, 1:27 pm
محل اقامت: tehran
سپاس‌های ارسالی: 245 بار
سپاس‌های دریافتی: 588 بار

Re: نودل با عدس

پست توسط kdf » یک شنبه 26 خرداد 1392, 12:41 pm

عالیــــــــه ادامه بدید 8-> 8-> :-* :smile:
ما یه مشت سربازیم جون به کف

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”