نودالیت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل ریواس با لوبیا چشم بلبلی

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 26 خرداد 1392, 9:32 pm

   سبزیجات 2 بسته   
   چند ساقه   
   چشم بلبلی 1 فنجان   
   مقداری   
   مقداری   

   تهیه :  
   را میپزیم و بعد ریواس را خورد کرده و به آن اضافه میکنیم در حد 2 قل زدن و بعد آبکش میکنیو نودالیت را آبکش میکنیم و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و نودلی خوشمره   



[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل جعفری

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 26 خرداد 1392, 9:38 pm

   مرغ 1 بسته   
   خرد شده قدری   
   خرد شده قدری   
   2 عدد   
   ( سینه مرغ ) مقداری   
   و فلفل و آویشن قدری   

   تهیه   
   مرغ را خرد کرده و پخته و با کره تفت میدهیم و بتدریج هویج و جعفری و نمک و فلفل و آویشن و جعفری و پیازچه را مخلوط کرده   
  .نودالیت را در آب جوشانده بمدت 5 دقیقه و بعد آبکش کرده کلیه مواد را با هم مخلوط میکنیم   


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با ماهی و سس مخصوص سویا

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 26 خرداد 1392, 9:41 pm

   سبزیجات 2 بسته   
   دو عدد   
   200 گرم ورقه   
   یک   
   چند   
     
   گوجه فرنگی یک   
   فرنگی دو   
   ماهی شیر 200 گرم حبه قندی خرد   




   لازم برای تهیه سس :  

   بالزامیک 4/1 پیمانه ( سرکه بالزامیک طعم شیرینی داره و تندی سرکه معمولی رو نداره )  
   سویا 4/1 پیمانه - اگه سس سویای معمولی و شیرین باشه بهتره ولی اگه سس سویاتون شور هم بود اشکالی نداره ولی دیگه نمک اضافه نکنین .  


   ماش ( یا در صورات تمایل هر نوع جوانه دیگه یک پیمانه )  
   جات مرکب ازکمی پودرزنجبیل و رازیانه و گشنیز ومیخک و   
   قاشق سوپخوری   
   پوره آلو ( البته اگه در دسترس ندارن مهم نیست . این هم یکی از محتویات سس های داخل شیشه بود )  

   کنجد و اگر نبود زیتون 3   
   گوجه یک قاشق   
   رنده شده   
   پوست لیموی رنده شده وکمی آب لیمو   
   قاشق مربا خوری نشاسته   
   مایلین رقیق تر بشه دو الی سه قاشق آب مخلوط کنین . یا از آب مرغ و آب گوشت برای غلیظ کردن سس میشه استفاده کرد .  

   تهیه سس :  
   بالا رو باهم مخلوط کنین و کنار بذارین . از این سس برای مارینه کردن گوشت و مرغ و ماهی هم استفاده میکنن .  
   راخلالی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید ( اگه زنجبیل تازه در دسترس دارین میتونین در این مرحله بک بوته کوچیک توش رنده کنین ) بعد ماهی ها رو اضافه کرده و سپس کدو (حبه ای خرد شده ) رو اضافه کنین و تفت بدین . قارچ رو اضافه کنین . گوجه رو خرد کنین . سیر رو رنده یا خرد کنین و داخل اون بریزین . بعد با کمی آب و رب گوجه بذارین نرم بشه . وقتی ماهی بپزه سبزیجات هم نرم میشه و این برای غذاهای چینی کافیه . سبزیجات نباید زیاد بپزه که له بشه .  
   را در آب چوش ریخته و بعد آبکش کنین . و روش آب سرد باز کنین . حالا مواد با هم مخلوط کرده و نوش جان   



[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با فیله مرغ

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 26 خرداد 1392, 9:48 pm

   با طعم مرغ 1بسته   
   مرغ 4   
   100 گرم   
   100گرم   
   زیتون 2 قاشق   
   سیر 1قاشق   
  ، فلفل به میزان   
   خرد شده 2 قاشق   


  .قارچ ها را با کمی آبلیمو تفت داده ، مرغ را هم به تکه های کوچک خرد کرده در روغن زیتون آنها را تفت می دهیم.  
  .سپس مرغ و قارچ را در تابه ای با هم مخلوط کرده آب مرغ ، خامه ، ادویه جات را به آن اضافه کرده، بر روی مواد می ریزیم می گذاریم روی حرارت ملایم تا حدی که آب آن تبخیر شود .  
  .نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکش کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و مواد خوب مخلوط کرده با ریحان خرد شده تزیین و سرو نمایید.  



[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

Re: نودالیت

پست توسط nunu_khm » جمعه 14 تیر 1392, 9:10 pm

  به سبک  

   با طعم کاری 3 بسته پخته شده   
   قاشق غذاخوری   
   قاشق چای خوری روغن   
   قاشق چای خوری پونه   
  /4 قاشق چای خوری فلفل   
   حبه سیرخرد شده ( یا عصاره سیر )  
   فنجان گوجه فرنگی خرد   
   فنجان خیار خرد   
  /2 فنجان پنیر   
  /4 فنجان فلفل سبز خرد   
  /4 فنجان پیاز قرمزخرد   
   قاشق غذا خوری روغن   
   کنسرو   

   اول را با هم با یک همزن در یک کاسه مخلوط کنید. کدو و باقی مواد را در یک کاسه بزرگ دیگر ترکیب کنید. و آن را با مخلوط بالا یکی کنید. با نودل سرو نمایید.   

 [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

Re: نودالیت

پست توسط nunu_khm » جمعه 14 تیر 1392, 9:12 pm

نودل با گوشت مرغ

  با طعم قارچ 2  
     
   غذاخوری   
   دلمه ای قرمز 1   
   به مقدار لازم ( یا چاشنی لیمو و فلفل الیت)  
     
   دلمه ای سبز1   
   غذاخوری روغن   

   مرغ را به صورت مکعبی برش دهید. در روغن تفت دهید سپس فلفل دلمه ای ها را به تابه اضافه کنید . بعد از آن ۲قاشق غذاخوری خامه را در تابه ریخته و حرارت   
   را طبق دستور روی بسته آن پخته با مخلوط بالا ترکیب   
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

Re: نودالیت

پست توسط nunu_khm » جمعه 14 تیر 1392, 9:13 pm

نودل تند

   بسته نودالیت با طعم گوجه فرنگی   
   فلفل قرمز خرد   
   1/4 فنجان گوجه فرنگی خرد   
  /3 فنجان سبزی تازه   
   بسته پنیر   


   را با توجه به دستور روی بسته آن بپزید. فلفل، گوجه فرنگی، و باقی مواد را به نودل اضافه کرده و فورا سرو کنید.  

 [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

Re: نودالیت

پست توسط nunu_khm » جمعه 14 تیر 1392, 9:13 pm

نودل چیکن بروکلی

   سبزیجات: 5   
  : 300   
   دلمه‌ای رنگی: 300   
   یا بادام زمینی: به مقدار   
   سس: به مقدار   
   کنجد: به مقدار   
   مرغ: 500   


   و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و در wok یا همان تابه مخروطی شکل با روغن کنجد و سویا سس تفت بدهید.   
   ها را به تکه‌های کوچک خرد کرده و با سویا سس و روغن کنجد با حرارت بالا به وسیله wok تفت بدهید.   
   را آب پز کنید. (حداکثر 5 دقیقه) سپس آن را آبکش کرده و داغ سرو کنید.   
   تفت داده شده را با هم ترکیب کنید و روی نودل بریزید.  

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

Re: نودالیت

پست توسط nunu_khm » جمعه 14 تیر 1392, 9:14 pm

نودل سبزیجات

   سبزیجات آبکش   
     
     
   خرد   
   رنگی خرد   
   8 عدد   
   خرد شده ( یا عصاره پیاز الیت)  
   خرد شده ( یا عصاره سیر الیت)  
   زیتون به مقدار   
   و فلفل به مقدار   
     

   سبزیجات که شامل ، هویج، فلفل سبز، زیتون، كلم بروكلی، پیاز، سیر برش خرده، لوبیاسبزیكه از قبل آبپز شده است و در آخر گوجه‌فرنگی را در روغن زیتون تفت ‌دهید، سپس فلفل و بعد نودل آبكش شده را به مواد ‌تابه اضافه كنید. آن رابه همراه پنیر پارمسان میل كنید.  

 [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

Re: فیله ماهی قزل آلا با نودل

پست توسط nunu_khm » شنبه 15 تیر 1392, 1:07 am

SORENA نوشته شده:همه چیز با نودل ؟! کارخونه نودل دارین؟ :grin:


نه عزیزم
دستوراتیه که خودم ترجمه و امتحان کردم
واسه همین به اشتراک میذارم تصویر

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

• 1 بسته نودالیت مرغ • 4 تکه سینه مرغ بدون استخوان • نمک 1/

پست توسط nunu_khm » شنبه 15 تیر 1392, 10:53 am

  • 1 بسته نودالیت   
  • 4 تکه سینه مرغ بدون   
  • نمک 1/4 قاشق چای   
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل   
  • 1 قاشق غذا خوری   
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا کم   
  • 2 قاشق غذاخوری   
  • 8/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد   
  • 1 قاشق چای خوری روغن   
  • 1/4 فنجان نازک   

    
   را گریل کرده . مواد سس را با هم مخلوط . نودل را آبکش کرده . کنار هم میریزم . سس سویا را روی مواد میریزیم   

 [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] 

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت ایتالیایی

پست توسط nunu_khm » شنبه 15 تیر 1392, 10:57 am

   6   

   با طعم کاری 6   
   چرخ کرده نیم   
   گوجه فرنگی 3 قاشق   
   ۱ عدد   
   دلمه ۲   
   و فلفل بمقدار   
   موزارلا بمقدار   

  ) نودالیت را طبق دستور می پزیم. سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند. ۲) پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود. ۳) سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد.(در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود) ۴. نصف نودالیت را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم. سپس روی گوشت را با بقیه نودالیت می پوشانیم. و روی نودالیت را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم. ۵. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ   


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”