نودالیت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 1:57 pm

سالاد نودالیت و قارچ

نودالیت سبزیجات 1بسته
قارچ کنسروی اسلایس شده 1پیمانه
خیار 1عدد
فلفل دلمه ای رنگی 1عدد
خیار شور 1 عدد
گوجه فرنگی 1عدد
هویج 1عدد
نخود فرنگی 1/3 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون مولیناری 2قاشق سوپخوری
نمک ، فلفل
پودر سیر الیت به میزان دلخواه

طرز تهیه : ابتدا تمامی سبزیجات شامل (خیار شور ، گوجه، فلفل دلمه ای ) را بصورت ژولین (نوار های باریک) برش زده، در ظرفی ریخته و همراه با نخود فرنگی و قارچ اسلایس شده را با مواد مخلوط می کنیم . آب را بجوش می آوریم سپس نودالیت را در آبجوش ریخته پس از 3 دقیقه آبکشی کرده و با مواد بالا بخوبی مخلوط می کنیم به آن سس اضافه کرده و سرو می نماییم . برای تهیه سس تمامی مواد ( آبلیمو، روغن زیتون ، و ادویه ها را ) را بخوبی مخلوط کرده و بر روی سالاد می ریزیم. در صورت دلخواه می توان از سس فرانسوی هم استفاده کرد. قارچ حتما باید کنسرو باشد (با ابلیمو ، نمک ، آب حدوداً 20دقیقه بجوشد)

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودالیت و قارچ

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 2:04 pm

نودالیت سبزیجات 1بسته
قارچ کنسروی اسلایس شده 1پیمانه
خیار 1عدد
فلفل دلمه ای رنگی 1عدد
خیار شور 1 عدد
گوجه فرنگی 1عدد
هویج 1عدد
نخود فرنگی 1/3 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون مولیناری 2قاشق سوپخوری
نمک ، فلفل
پودر سیر الیت به میزان دلخواه

طرز تهیه : ابتدا تمامی سبزیجات شامل (خیار شور ، گوجه، فلفل دلمه ای ) را بصورت ژولین (نوار های باریک) برش زده، در ظرفی ریخته و همراه با نخود فرنگی و قارچ اسلایس شده را با مواد مخلوط می کنیم . آب را بجوش می آوریم سپس نودالیت را در آبجوش ریخته پس از 3 دقیقه آبکشی کرده و با مواد بالا بخوبی مخلوط می کنیم به آن سس اضافه کرده و سرو می نماییم . برای تهیه سس تمامی مواد ( آبلیمو، روغن زیتون ، و ادویه ها را ) را بخوبی مخلوط کرده و بر روی سالاد می ریزیم. در صورت دلخواه می توان از سس فرانسوی هم استفاده کرد. قارچ حتما باید کنسرو باشد (با ابلیمو ، نمک ، آب حدوداً 20دقیقه بجوشد)

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت با فیله مرغ

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 3:00 pm

نودالیت با طعم مرغ = ۱ بسته عصاره پیاز الیت= ۱ عدد تکه های فیله مرغ = ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای= ۱ عدد قارچ = ۲۵۰ گرم کره= ۵۰ گرم آبلیمو= به مقدار کافی فلفل سیاه= به مقدار کافیطرز تهیه: .نودالیت را با یک و نیم لیوان آب در حال جوش با چاشنی مخصوص نودالیت بپزید و سپس آن را آبکش نمایید 2.فلفل را با عصاره پیاز الیت در کره کمی تفت دهید سپس قارچ و تکه های فیله مرغ را به آناضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا کاملا غلیظ شود 3.در پایان کمی فلفل سیاه و آبلیمو به آن اضافه نمایید 4.مواد آماده شده را روی نودالیت آبکش شده اضافه کرده و میل نمایید.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با سس گوجه

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 3:02 pm

برای هر نفر نودالیت با طعم مرغ ۱بسته
گوجه فرنگی رنده شده 1پیمانه
روغن زیتون مولیناری 3 قاشق سوپخوری
سیر کوبیده شده ۲ حبه
پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
عصاره مرغ الیت 1 ق س
اب 1/3 پیمانه
ریحان یا جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوری

در تابه ای روغن زیتون مولیناری را روی حرارت ملایم قرارداده سیرکوبیده شده، فلفل، ریحان را در آن تفت می دهیم، سپس گوجه فرنگی رنده شده را بهمراه آب و عصاره مرغ به مواد بالا اضافه و تفت می دهیم تا حدی که آب آن تبخیر شود. نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکشی کرده و با سس گوجه به خوبی مخلوط کرده و سرو نمایید. می توان با جعفری، ریحان تازه یا سبزیجات خشک به دلخواه نوالیت را تزیین نمود.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت قارچ و اسفناج

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 3:03 pm

برای هر نفر نودالیت با طعم گوشت ۱ بسته -برگ اسفناج(خرد شده) ۱۰۰گرم -قارچ ۱۰۰گرم -کره ۲۵ گرم- -روغن زیتون الیت 1قاشق سوپخوری -نمک وفلفل به میزان لازم

1. ابتدا اسفناج ،را خرد کرده و در تابه ای همراه باروغن زیتون و کره را روی حرارت ملایم قرار می دهیم بعد قارچ را اضافه میکنیم و تفت میدهیمنمک ، فلفل زده و از روی حرارت بر می داریم. 2. نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکش کرده و با مواد بالا خوب مخلوط کرده وسرو نمایید.



[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت سبزیجات

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 3:05 pm

نودالیت سبزیجات ۱ بسته کدو ۲ عدد بادمجان متوسط ۲عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد عصاره سیر الیت ۱ق چسرکه سفید 2 قاشق سوپخوری شکر ۱ قاشق سوپخوری پیاز چه مقداری1. کدو ،بادمجان، هویج، فلفل دلمه ای را بصورت ژولین (نوار های باریک) خرد کرده، آنها را تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند. 2. سرکه و شکر را با هم مخلوط کرده و بر روی مواد ریخته و روی حرارت ملایم چند دقیقه قرار می دهیم. 3. نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکش کرده و با مواد بالا خوب مخلوط می کنیم و رویش پیازچه میریزیم

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با فیله مرغ

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 3:07 pm

نودالیت با طعم مرغ 1بسته -فیله مرغ 4 عدد- قارچ 100 گرم -خامه 100گرم -روغن زیتون مولیناری 2 قاشق سوپخوری -عصاره سیرالیت 1قاشق چایخوری -نمک، فلفل به میزان لازم -ریحان خرد شده 2 قاشق سوپخوری


1. قارچ ها را با کمی آبلیمو تفت داده ، مرغ را هم به تکه های کوچک خرد کرده در روغن زیتون الیت آنها را تفت می دهیم. 2. سپس مرغ و قارچ را در تابه ای با هم مخلوط کرده آب مرغ ، خامه ، ادویه جات را به آن اضافه کرده، بر روی مواد می ریزیم می گذاریم روی حرارت ملایم تا حدی که آب آن تبخیر شود . 3. نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکش کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و مواد خوب مخلوط کرده با ریحان خرد شده تزیین و سرو نمایدد.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت با سوسیس و قارچ

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 3:08 pm

نودالیت با طعم مرغ ۱بسته- قارچ ۱۰۰گرم -سوسیس ۱۰۰گرم- رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوپخوری- روغن زیتون الیت ۱قاشق سوپخوری- سس باربیکیو ۱ قاشق سوپخوری - فلفل به میزان دلخواه 1

قارچ ها را با کمی آبلیمو تفت می دهیم 2. سوسیس ها را حلقه ای برش داده آنها را هم سرخ می کنیم. 3. قارچ و سوسیس ها را به همراه رب ، روغن زیتون و سس خوب مخلوط می کنیم نمک و فلفل اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه قرار می دهیم. نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکش کرده و با مواد بالا مخلوط می کنیم.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت ادویه ای

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 3:09 pm

برای هر نفر نودالیت سبزیجات ۱بسته
پنیر گودا رنده شده ۱۰۰گرم
فلفل 1/2 قاشق چایخوری
آویشن 1/2 قاشق چایخوری
ادویه کاری الیت 1/4قاشق چایخوری
عصاره سیر الیت 1/4قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/4قاشق چایخوری
تخم گشنیز

نودالیت را درون آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکشی نمایید و در ظرفی ریخته و با پنیر گودا و ادویه جات به خوبی مخلوط کنید وقالب مورد نظر را چرب کرده و آنها را درون قالب ریخته و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و با ادویه های دلخواه تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توان کمی جوز هندی هم بر روی نودالیت رنده کرده و سرو نمایید.

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

سالاد نودالیت

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 3:11 pm

مواد لازم : نودالیت الیت با طعم مرغ : ۲ بسته مرغ آبپز و خرد شده : ۱ پیمانه جعفری خورد شده : ۱ پیمانه هویج رنده شده: ۱ پیمانه ... پیاز خورد شده : ۲ قاشق غذا خوری سس مایونز : یک چارم پیمانه خامه : یک چهارم پیمانه

دستور تهیه این سالاد با نودالیت بسیار ساده است . در یک کاسه بزرگ مرغ و جعفری، پیاز و هویج را مخلوط می کنیم و سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم در آخر نودالیت را طبق دستور المل روی پاکت ۳ دقیقه ای آماده و آن را آبکش می کنیم و ر انتها نودالیت را با سایر مواد مخلوط نموده و سالاد را سرو می کنیم


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]سالاد نودالیت

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودالیت گوشت و کنجد

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 3:13 pm

نودالیت گوشت 2 بسته -گوشت 8 تکه- کنجد کمی -جعفری کمی- فلفل دلمه ای در سه رنگ کمی- قارچ 4 عدد -لیمو تازه 2 عدد


طرز تهیه : گوشت را میگذاریم تا کاملا بپزد و بعد از پخت درون تابه کمی روغن ریخته گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای و در آخر جعفری را کمی تفت دارده و کنجد را مخلوط کرده نودالیت را داخل آب جوش 4 دقیقه میجوشد و آبکش میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط کرده و نوش جان کنید

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Novice Poster
Novice Poster
پست: 84
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 مهر 1391, 1:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 163 بار

نودل با دنبه سرخ شده

پست توسط nunu_khm » یک شنبه 19 خرداد 1392, 3:14 pm

نودالیت گوشت 1 بسته
فلفل دلمه ای 2 عدد
پیاز 1 عدد
دنبه گوسفندی خرد شده مقداری
کره کمی

طرز تهیه دنبه و فلفل دلمه ای را با کره تفت میدهیم و نودل و پیاز را با هم میگداریم بجوشد و بعد بقیه مواد را با هم مخلوط میکنیم . خیلی چرب و خوشمزست

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”