کاهش کلسترول بد تا چه حد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

کاهش کلسترول بد تا چه حد

پست توسط Dr.Akhavan » یک شنبه 7 آبان 1385, 1:56 am

  کلسترول بد تا چه  



جام جم آنلاین: مدارک علمی زیادی مبنی بر اینکه کاهش سطوح کلسترول بد خون (ال.دی.ال) در برخی بیماران در معرض خطر تا مقادیر خیلی پایین در جلوگیری از بیماری قلبی عروقی موثرباشد ، موجود نیست.
لیپوپروتئین های با دانسیته کم یا ال.دی.ال نوعی کلسترول اند که در مقایسه با اچ.دی.ال یا کلسترول خوب ، حاوی چربی بیشتر و پروتئین کمتر هستند.
این چربی ها به دیواره عروق خونی چسبیده و به ایجاد پلاک کمک می کنند.
همانطور که بارها گفته شده سطوح بالای ال.دی.ال با افزایش احتمال حمله قلبی ، سکته مغزی و بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.
متخصصان به برخی افراد که زیاد در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند توصیه می کنند میزان ال.دی.ال خونشان را تا سطوح بسیار کم 70 میلی گرم در دسی لیتر کاهش دهند اما محققان دانشگاه میشیگان پیشنهاد می کنند نیاز به چنین کاهشی نیست و در واقع مدارک مستدلی در دسترس نیست که نشان دهد این میزان کاهش ، اثرات فوق العاده ای داشته باشد.
به علت پیچیدگی کاهش ال.دی.ال افراد به سطح خیلی پایین محققان معتقدند استفاده از استاتین ها ، تغییرات غذایی و ورزش برای کاهش این چربی مضر خیلی بهتر است.

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”