در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

3049

تشکر کرده: 26 مرتبه
تشکر شده: 119 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 7 اسفند 1384 03:45

آرشيو سپاس: 1566 مرتبه در 615 پست

کاهش کلسترول بد تا چه حد

توسط Dr.Akhavan » يکشنبه 7 آبان 1385 01:56

[align=center]کاهش کلسترول بد تا چه حد[/align]



جام جم آنلاین: مدارک علمی زیادی مبنی بر اینکه کاهش سطوح کلسترول بد خون (ال.دی.ال) در برخی بیماران در معرض خطر تا مقادیر خیلی پایین در جلوگیری از بیماری قلبی عروقی موثرباشد ، موجود نیست.
لیپوپروتئین های با دانسیته کم یا ال.دی.ال نوعی کلسترول اند که در مقایسه با اچ.دی.ال یا کلسترول خوب ، حاوی چربی بیشتر و پروتئین کمتر هستند.
این چربی ها به دیواره عروق خونی چسبیده و به ایجاد پلاک کمک می کنند.
همانطور که بارها گفته شده سطوح بالای ال.دی.ال با افزایش احتمال حمله قلبی ، سکته مغزی و بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.
متخصصان به برخی افراد که زیاد در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند توصیه می کنند میزان ال.دی.ال خونشان را تا سطوح بسیار کم 70 میلی گرم در دسی لیتر کاهش دهند اما محققان دانشگاه میشیگان پیشنهاد می کنند نیاز به چنین کاهشی نیست و در واقع مدارک مستدلی در دسترس نیست که نشان دهد این میزان کاهش ، اثرات فوق العاده ای داشته باشد.
به علت پیچیدگی کاهش ال.دی.ال افراد به سطح خیلی پایین محققان معتقدند استفاده از استاتین ها ، تغییرات غذایی و ورزش برای کاهش این چربی مضر خیلی بهتر است.

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان