چند نوع پیش غذا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دو شنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

چند نوع پیش غذا

پست توسط سرآشپز » شنبه 18 آبان 1392, 11:27 pm

1-بورک ترکیه
2-دیپ زیتون با پنیر
3-بابا غنوج - وگان
4-پای اسفناج روسی
5-پیاز های حلقه ایی سوخاری





1-بورک ترکیه
 تصویر 
برای تهیه این پیش غذای ترکیه ای نیاز به خمیر یوفکا داریم که به طور آماده در فروشگاههای مواد غذایی فروخته می شود .

مواد لازم
خمیر یوفکا
کالباس خرد شده
قارچ خرد شده (عصاره قارچ)
کره یا مارگارین
پنیر پیتزا
روغن برای سرخ کردن
فلفل سیاه و قرمز
آویشن و کمی زردچوبه



ابتدا قارچها را با کره تفت داده و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم . بعد ورقه های یوفکا را باز کرده .اگر ورقه ها دایره باشد آن را به 8 قسمت تقسیم میکنیم . در هر قسمت در قسمت پهن تر مقداری کالباس خرد شده و قارچ وکمی پنیر پیتزا به صورت خطی گذاشته و بعد به صورت رولی می پیچیم . بهتر است مواد کم باشد تا رول نازک تر شود . در آخر رولها را در روغن سرخ کرده و زمانی که طلایی شد بردارید . حالا اماده سرو است . می توانید از مواد دیگر هم برای مغز آن استفاده کنید.


2-دیپ زیتون با پنیر


 تصویر 

یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای یک مهمانی عصر یا یک مهمانی خودمانی برای تولد جوانها .

مواد لازم :
پنیر خامه ای 120 گرم
ماست معمولی مزه دارشده با چاشنی ماست الیت 1/4 پیمانه
پیازجه حلقه حلقه شده 3 ق س
زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
پنیر رنده شده چدار یا گودا 1/2 پیمانه
پودر فلفل قرمز تند 1/8 ق چ یا بیشتر بنا بر ذائقه
فلفل دلمه ای رنگی قرمز و نارنجی نصف از هر کدام

طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر :
ابتدا زیتونهای بدون هسته را حلقه حلقه کنید.فلفل های رنگی را نگینی خرد کنید.ماست و پنیر خامه ای و فلفل را خوب با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. بقیه مواد را درون پنیر مخلوط شده بریزید و خوب هم بزنید تا موادکامل مخلوط شود.این غذای خوشمزه را با کراکر یا بیسکوییت های شور سرو کنید.


3-بابا غنوج - وگان
 تصویر 
یک پیش غذای لبنانی

مواد لازم:
- بادمجان درشت: یک عدد
- سیر : دو حبه یا عصاره سیر
- لیمو ترش تازه : یک عدد
-ارده یا روغن زیتون خام: دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز : به دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را خوب شسته و در سینی فر میچینیم. روی بادمجانها را با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم و سپس در فر میگذاریم تا خوب کبابی شود (روی شعله گاز نیز میتوانیم بادمجانها را کبابی کنیم) سپس در یک کاسه پر از آب سرد قرار میدهیم و پوست بادمجان را جدا میکنیم.
بادمجان آماده را در مخلوط کن قرار میدهیم و سیر و نمک و فلفل و آب نصف یک لیموترش تازه و ارده را نیز اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
اگر ارده در اختیار نداشتید میتوان از روغن زیتون نیز استفاده کرد.
بعد از یک دست شدن مواد، باباغنوج آماده سرو است. میتوان برای تزئین از برگ های نعنا و یا جعفری و گشنیز استفاده کرد. این خوراک رو میشه با نون لواش یا نون پیتا یا نان ترتیلا یا همون نان ذرت سرو کرد.


4-پای اسفناج روسی

 تصویر 





مواد لازم:

اسفناج =250 گرم (تفت خورده)
پنیر فتا =125 گرم (رنده شده)
پنیر ریگوتا یا گودا =100 گرم (2/1 پیمانه، رنده شده)
روغن زیتون =2 قاشق غذاخوری
پیاز=2/1 عدد (ریز رنده شده)
قارچ کوچک=3 عدد (ریز خردشده) یا عصاره قارچ
تخم مرغ بزرگ=2 عدد (زده شده)
پودر جوزهندی=1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه=2/1 قاشق چایخوری
کنجد=1 قاشق غذاخوری
خمیر فیلو =8 ورق
روغن یا کره ذوب شده= مقداری

طرز تهیه:
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. سپس روغن را داغ کرده و پیاز و قارچ را تفت می دهیم تا طلائی شده و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد از اینکه خنک شد با اسفناج، پنیر، تخم مرغ، جوزهندی و فلفل مخلوط می کنیم. سپس 4 ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن می کنیم و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب می کنیم. بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو می بریم. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای می ریزیم و سپس 4 ورقه باقی مانده خیر فیلو را روی مواد پهن کرده و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب می کنیم. در آخر روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده مالیده و روی آن کنجد می پاشیم. سپس پای را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر می گذاریم تا طلائی شود.


5-پیاز های حلقه ایی سوخاری


 تصویر 

این یکی از دستورات بسیار عالی در مورد خمیر های بنیه است شما در اغلب فست فود ها می تونید این قبیل غذا ها رو پیدا کنید بهترین پیاز برای این دستور همان پیار سفید یا پیاز شیرین است . البته باید اشاره کنم که در اغلب دستور های مربوط به این گونه خمیر ها یا بیکینگ پودر استفاده می شود یا سفیده تخم مرغ اما در این دستور ما از ماالشعیر استفاده می کنیم در حقیقت این دستور متعلق
به نواحی جنوبی ایالات متحده است !
مقادیر این دستور زیاد است برای 8 نفر تدارک دیده شده است اما به راحتی شما می تونید میزان اون رو کم کنید .

مواد لازم :

آرد 2 لیوان
ماالشعیر * حدودا 350 گرم
سفیده تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 4/1 پیمانه
پیاز درشت حدااقل 4 عدد
اندکی نمک و چاشنی لیمو وفلفل الیت

*می تونید به جای ماالشعیر از انواع مشابه اون !! استقاده کنید ابجو شما باشد هم دما با محیط باشه و چند ساعت قبل از تهیه این خمیر باید در اون رو باز کنید تا گاز اون از بین بره !
طرز تهیه :
در کاسه ایی آرد و نمک را با هم مخلوط کنید سپس روغن و ماالشعیر را اضافه کنید بهتر است به این خمیر مدت یک ساعت استراخت دهید . حال پیاز ها را اماده کنید انها را به حلقه ایی حدودا یک سانتی برید و با فشار دست حلقه ها را از هم باز کنید بهتره بخش های مرکزی پپاز رو که تبدیل به دایره های کوچک می شوند رو استفاده نکنیم و برای امور دیگری مثل سالاد و غیره استفاده کنید روغن را داغ کنید اگر از سرخ کن استفاده می کند ان را روی دمای 175 درجه تنظیم کنید .

در کاسه ایی دیگر سفیده ها ی تخم مرغ را حسابی بزنید تا کاملا کف بکنند و از کاسه بیرون نریزند این مخلوط سفیده را با مخلوط اردی مخلوط کنید و خیلی سریع کار کنید

حلقه های پیاز را درون خمیر قرار دهیم به کمک یک چنگال ان ها را درون روغن بگذارید هر دفعه از تعداد متناسب با ظرف رون خود استفاده کنید .
ashpaz-bashi

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”