استفاده از تابع گرافيك++c ؟؟؟

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبانهاي بر پايه C به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
پست: 1
تاریخ عضویت: جمعه 1 آذر 1392, 2:01 pm
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

استفاده از تابع گرافيك++c ؟؟؟

پست توسط saeedeh.2013 » جمعه 1 آذر 1392, 3:12 pm

Azadi.Isatis سلام.
من از تاپيك "آموزش گرافیک با استفاده از کتابخانه Graphics.h در زبان ++C " شما خيلي چيزاي جديد ياد گرفتم. ازتون ممنونمتصویر. سوال از شما دارمتصویر:

من در حال نوشتن بازي pentago با ++c هستم.
سوال من اينه كه راهي وجود داره با توابع گرافيكي در ++c كه بشه سطح داخل مربع رسم شده به وسيله آرايه هامو به شكل ستوني يكي در ميون دو رنگ مختلف بكنم؟؟؟؟؟؟ يعني مثل دو مربع بالا و پايين سمت چپ تصوير پايين اينجوري:

 تصویر 

بتونم برنامه رو درست كنم.

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: پنج شنبه 24 بهمن 1387, 3:42 pm
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 2625 بار
سپاس‌های دریافتی: 313 بار

Re: استفاده از تابع گرافيك++c ؟؟؟

پست توسط khashayar1 » جمعه 8 فروردین 1393, 3:03 am

قاعدتا با یک دستور شرطی باید بتوانی اگر تعداد پیکسل های عرض این مربع ها که میخواهی رنگشان را عوض کنی را n و تعداد کل پیکسل های عرض تصویر را m و تعداد کل پیکسل های طول تصویر را l بگیریم الگوریتمی شبیه این باید باشد.
k=0;
for t=1 to l
for i=1 to m/n
for j=1 to n
if k mod 2 ==0
setpixel(t,i,"red");
else
setpixel(t,i,"blue");
end
k++;
end
end

البته ارسال دیر صورت گرفت ولی برای آگاهی کسانی که احتمالا این تاپیک را مرور میکنند و یا اینکه کسی ایرادات بنده را بگیرد شاید مناسب باشد.
فردوسی

ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست

امام خمینی

شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.

ارسال پست

بازگشت به “C Base Programming”