کراکر شوید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دو شنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

کراکر شوید

پست توسط سرآشپز » یک شنبه 3 آذر 1392, 10:38 pm

تصویر


مواد لازم:


آرد 325 گرم
بيكينگ‌پودر دو قاشق چايخوري
نمك يك قاشق چايخوري
روغن و شیر از هر کدام 75 گرم
تخم‌مرغ يك عدد
شويد دو قاشق سوپخوري
مرغ آب‌پز 200 گرم
سيب‌زميني آب‌پز يك عدد
چاشنی لیمو و فلفل الیت
پودر گردو و سس مایونز از هر کدام دو قاشق سوپخوري



طرز تهیه:


آرد الك‌شده را با بيكينگ‌پودر و نمك مخلوط كرده و روغن و شير را به آن اضافه مي‌كنيم و كمي هم مي‌زنيم. تخم‌مرغ و شويد خردشده را مي‌ريزيم و كاملا مخلوط كرده و ورز مي‌دهيم تا خمير يك‌دست شود. نيم‌ساعت به خمير در محيط آشپزخانه استراحت مي‌دهيم. مرغ آب‌پز، سيب‌زميني، سس مايونز،چاشنی و كمي نمك را با هم مخلوط كرده و ميكس مي‌كنيم و از آن توپ‌هاي گرد كوچكي در آورده و در پودر گردو يا پودر پسته مي‌غلتانيم و كنار مي‌گذاريم. خمير را با وردنه به ضخامت سه ميلي‌متر در سطح آردپاشي شده، باز كرده و قالب مي‌زنيم و در سيني چرب شده مي‌چينيم و در فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار مي‌دهيم تا بپزد. بعد آنها را در ظرف چيده و روي آنها از توپ‌هاي مرغ گردويي مي‌گذاريم.

نكته:به جاي مرغ از جگر مرغ هم مي‌توان استفاده كرد.

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 20
تاریخ عضویت: یک شنبه 12 تیر 1390, 10:28 pm
سپاس‌های ارسالی: 723 بار
سپاس‌های دریافتی: 68 بار

Re: کراکر شوید

پست توسط freez578 » سه شنبه 5 آذر 1392, 8:09 pm

ای ول خیلی باحال بود.چسبید. :smile:

Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دو شنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

Re: کراکر شوید

پست توسط سرآشپز » چهار شنبه 6 آذر 1392, 7:36 pm

نوش جان :)

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”