در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبانهاي بر پايه C به بحث بپردازيد

New Member



no avatar
پست ها

16

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 3 خرداد 1392 22:14

آرشيو سپاس: 2 مرتبه در 2 پست

اشکال در ++c

توسط حسن1995 » يکشنبه 6 بهمن 1392 00:37

سلام . من تازه دارم برنامه نویسی با زبان ++c رو یاد میگیرم . نرم افزرا ویژوال استودیو 2008 رو نصب کردم و اون برنامه معروف  hello world به شکل زیر نوشتم ولی خطاهای زیر رو میده چیکار کنم ؟
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

New Member



no avatar
پست ها

11

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 19 تیر 1392 23:47

آرشيو سپاس: 16 مرتبه در 7 پست

Re: اشکال در ++c

توسط ghiasoddin » يکشنبه 6 بهمن 1392 10:04

بعد از خط اول یه اینتر بزن و دوتا خط زیر رو به کدت اضافه کن:
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب ghiasoddin تشکر کرده اند:
Present, حسن1995, Mahdi1944

Captain

Captain



no avatar
پست ها

2736

تشکر کرده: 1473 مرتبه
تشکر شده: 306 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

Re: اشکال در ++c

توسط Present » يکشنبه 6 بهمن 1392 11:01

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Present تشکر کرده اند:
حسن1995, Mahdi1944

New Member



no avatar
پست ها

16

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 3 خرداد 1392 22:14

آرشيو سپاس: 2 مرتبه در 2 پست

Re: اشکال در ++c

توسط حسن1995 » يکشنبه 6 بهمن 1392 12:41

بابت اولی ممنون. اشکال دومی چیه ؟

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

New Member



no avatar
پست ها

16

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 3 خرداد 1392 22:14

آرشيو سپاس: 2 مرتبه در 2 پست

Re: اشکال در ++c

توسط حسن1995 » يکشنبه 6 بهمن 1392 12:47

برای این کدی هم که خودتون نوشتین این خطاهارو میده

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Captain

Captain



no avatar
پست ها

2736

تشکر کرده: 1473 مرتبه
تشکر شده: 306 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

Re: اشکال در ++c

توسط Present » يکشنبه 6 بهمن 1392 17:34

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 


اونی هم که گفتید که من نوشتم چکش کردم مشکلی نداشت .
در ضمن من مدت هاست با C++ کار نکردم و با سی شارپ کار می کنم ولی خوب یک چیزهایی یادمه !!
در ضمن من با TC کار  می کردم نه با وپژوال استودیو 2008 و ... بعضی از جاهاش رو خودم هم نمی دونم چرا خطا میده !!
ولی تا به اینجا این دو کدی رو که گذاشتم مشکلی نداشته !!
پیشهاد می کنم پروژه جدید باز کنید و دوباره اجرا کنید !!

در ضمن شما عکس دومی که گذاشتید یکی از خطاها مربوط به 1.cpp است که مربوط به یک فایل دیگه است ( پروژه دیگه) !!

حتما پروژه جدید ایجاد کنید و اجرا کنید به احتمال زیاد مشکل حل بشه !!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Present تشکر کرده اند:
حسن1995, Mahdi1944

New Member



no avatar
پست ها

16

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 3 خرداد 1392 22:14

آرشيو سپاس: 2 مرتبه در 2 پست

Re: اشکال در ++c

توسط حسن1995 » سه شنبه 8 بهمن 1392 22:39

باز هم سلام .
ببخشید من برای هر کدی که مینویسم باید یه پروژه ی جدید باز کنم؟
مثلا نمیشه تو همون پروژه که یه کد نوشتم ، گزینه ی add new item رو بزنم و یک کد دیگه بنویسم ؟ آخه هروقت این کار رو میکنم هر دوکد error میدن و عمل نمیکنن ولی وقتی دوتاشون رو تو دوتا پروژه ی جدا مینویسم جواب میدن.

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب حسن1995 تشکر کرده اند:
Present

Captain

Captain



no avatar
پست ها

2736

تشکر کرده: 1473 مرتبه
تشکر شده: 306 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 بهمن 1385 12:46

محل سکونت

شیراز

آرشيو سپاس: 6007 مرتبه در 1644 پست

Re: اشکال در ++c

توسط Present » سه شنبه 8 بهمن 1392 22:51

حسن1995,  منم دقیقا علتش رو نمی دونم !!
از ویژوال استدیو بعید نیست . به هر حال دوستان اگر اطلاع دارند پاسخ دوستمون رو بدهند چون من دقیقا نمی دونم چرا این طوره !
البته در C# و ویزوال استودیو وقتی تحت وب کار می کنی ، گزینه Start at page  رو می زنی از صفحه مورد نظر استارت می شه اینجا رو نمی دونم !!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Present تشکر کرده اند:
حسن1995, Mahdi1944

Captain I

Captain I



نماد کاربر
پست ها

203

تشکر کرده: 10 مرتبه
تشکر شده: 43 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 31 مرداد 1389 12:47

آرشيو سپاس: 1541 مرتبه در 194 پست

Re: اشکال در ++c

توسط MISSILE » چهارشنبه 9 بهمن 1392 00:10

سلام دوست گرامی جناب حسن1995,

اگر در ابتدای یادگیری زبان برنامه نویسی C هستید من کامپایلر ++Dev C رو بهتون پیشنهاد میکنم. یک کامپایلر سبک، کاربردی و با محیطی مناسب که به راحتی می تونید درونش برنامه های کوچک و معمولی زبان C رو پیاده سازی کنید، البته با این کامپایلر میشه برنامه های Win32 رو با محیطی گرافیکی طراحی کرد که برای این مبحث نیاز به برنامه نویسی پیشرفته دارید.

موفق باشید.

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب MISSILE تشکر کرده اند:
Present, Mahdi1944


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان