در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد
Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط Mahdi Mahdavi » دوشنبه 7 بهمن 1392 15:05

hani1459 نوشته است:
Mahdi Mahdavi نوشته است:Chaparel,  عزیز  :razz:
درست میفرمایید.
پس ناچاریم کمی تعادل برقرار کنیم.
پس میتونیم از یک AM3 - FX-6350 - 3.9GHz - X6 استفاده کنیم. که حدود 250 تومان کمک میکنه به بودجه کارت گرافیک.
یعنی برای کارت گرافیک 500 تومان میمونه.
البته استفاه از موس با DPI بالا الزامیه. برای کار دقیق تر. و یک کیبورد که دست روش راحت باشه. اگر بگیریم 100 تومان هم موس و کیبورد باز 100 تومان دیگه کمک میشه .
با این بودجه هم میشه مدل GIGABYTE Radeon HD 5870 رو انتخاب کرد که 1600 واحد سایه زنی داره با پیکسل ریت 27200 Mega Pixel/Sec و پهنای باند 153000 MB/Sec .با قیمت حدودی 700 تومان.
در کل بهای سیستم با این آپشن


CPU : AM3 - FX-6350 - 3.9GHz - X6    480.000

RAM : CORSAIR - 8GB - 1600-(2x4GB)     310.000

Main :  ASUS - M5A97 EVO    455.000

VGA : GIGABYTE Radeon HD 5870  GDDR5  700.00

HDD :  Western Digital - SATA3 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Black  198.000

LCD : ASUS - 22" - VX229H - LED - IPS   870.000

Case: 200.000

Mous & Keyboard : 100.000

Power : Green - GP650B-OC    395.000

با بودجه تقریبی 3.700.000 قابل تهیه است که باز هم میشه خرج کارت گرافیک کرد.
hani1459,  عزیز. فقط دو سوال :
فقط یه سوال اینکه کار گرافیکی حرفه ای میخواهید انجام بدید یا در حد معمول؟
و دوم اینکه با چه نرم افزاری؟ آیا نرم افزار از CUDA پشتیبانی میکنه؟ اگر بله استفاده از سری Geforce با واحد و پروسسور سایه زنی CUDA انتخاب بهتریه.

سوالی بود در خدمتیم.  :razz:


Mahdi Mahdav عزیز سلام و تشکر فراوان ازشما

نرم افزار 3DMAX و موتور رندر VRAY که از CUDA پشتیبانی میکنه معمولا رندر سنگین و زمان رندر بالاست برای همین سیستمی میخوام که این زمان رو که در برخی موارد به 8 ساعت هم میرسه رو کم کنه


این هم یک مطلب در مورد برنامه مکس ومقایسه  کارتهای گرافیکه کهسایت خانه انیمیت گذاشته شاید کمک کنه

تري دی اس مكس يكي ديگر از سه برنامه بزرگ رندر كردن ساخت انيميشن و مدلسازي شركت اتودسك مي باشد. اين نرم افزار از اين لحاظ كه در تست مورد نظر ما اجازه ی انتخاب از سه حالت نمايش مختلف مي داد با برنامه های ديگر متفاوت است. اين سه حالت نمايش، نمايش نيتروس كه شبيه دايركتيکس مي باشد، نمايش دايركتيکس 9 و 10 و اپن gl مي باشند. در صورتيكه پورت مربوط به كارتهاي گرافيكي nvidia و amd درايورهاي عملكرد مخصوص به 3ds Max را داشته باشند مي توانيم گزينه چهارمي را هم به اين مجموعه نمايش اضافه كنيم. براي اين بررسي تمام آزمايشها در صفحه نمايش نيتروس به انجام رسيد.




در اينجا كارتهاي كوادرو شركت nvidia برتری قابل ملاحظه اي نسبت به كارتهاي فايرپرو از لحاظ عملكرد داشتند. تنها كارتها كوادرو fx نسل قديم nvidia نتوانستند نتایج جالبي داشته باشند. در ميان كارتهاي كوادرو خانواده فرمي عملكرد بسيار مشابه قيمت آنها پيش مي رفت و كوادرو 6000 رتبه اول را كسب كرد و همچنين كوادرو 4000 و 5000 و 2000 دوم تا چهارم شدند بعد از آنها فايرپرو v7900 و v5900 قرار گرفتند و كارتهاي گرافيكي فايرپرو بعدي به ترتيب قيمتشان در رده بندي قرار گرفتند كه در اين ميان دو كارت انتهايي v4800  وv3800 فايرپرو بودند.



با این اوصاف شما چی فکر میکنی؟ طبق صحبتهایی که با اقا مهدی داشتم ایشون پردازنده A10-6800K رو پیشنهاد کرده و یکی از دوستان این کارت گرافیک رو    NVIDIA QUADRO K2000 رو برای این پردازنده معرفی کرد ابته  اگه اشتباه ننوشته باشم  نظر شما چیه البته لازم به ذکره یک سری از قطعات سیستمم قابل استفاده است که هزینه تمام شده رو کااهش میده مثل هارد 500 که البته دوتا بود یکیش سوخت و یکی سالمهو چون لپتاپ هم هست نیاز به هارد بیشتر نیست رم 4 و2 موس کیبورد البته باید یک مانیتور بهتر و یک کیس جدید  بخرم


با اجازه آقا مهدی عزیز

به نظرم چون پردازنده A10-6800K از AMD یک APU هست . یعنی پردازنده گرافیکی هم همراه CPU ارائه شده و شما نیازی بهش ندارید "چون میخواهید یک کارت گرافیک احتمالا کوادرو از Nvidia هم خریداری کنید و GPU موجود روی سی پی یو از AMD هست نمیشه از هر دو با هم استفاده کرد" بهتره مدلی رو خریداری کنید که فقط CPU باشه. مدلی که گفتم از سری FX دارای شش هسته با فرکانس 3.9 هرتز هست و کش بالاتری نسبت به A10-6800K داره .
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

در این پیج دلایل خرید سری FX قدرت بیشتره اما برای سری A10 قیمت و اینکه جدید تره و مصرف کمتر CPU هست.

در مورد کارت گرافیک هم اگر بتونید سری کوادرو تهیه کنید خیلی خوبه. چون گفتید که نرم افزارتون با CUDA همخوانی داره سیستم راندمان بهتری خواهد داشت.
با اوصاف قبلی شما حدود یک تومان برای کارت گرافیک میتونستید هزینه کنید. و الان چون هارد رو دارید و میگید برخی قطعات هم هستند " هر چند پیشنهاد میکنم رم دو کاناله رو به فکرش باشید. "تاثیر آنچنانی نداره. ولی نسبت به هزینه ای که میکنید خوبه"
یعنی میتونید Quadro K-2000 رو هم خریداری کنید.

" نکته : هسته پردازشی Nvidia یعنی CUDA با هسته پردازشی ADM یعتی stream processor متفاوته. یعنی ممکنه در یک رنج قیمتی تعداد هسته CUDA یک چهارم یا حتی کمتر از Stream باشه اما معماری این دو پردازنده متفاوته. و قدرت پردازشی یک واحد CUDA از یک واحد Stream خیلی بیشتره"

سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
Java, Mahdi1944, hani1459, Ali$amir

Moderator

Moderator



نماد کاربر
پست ها

2952

تشکر کرده: 224 مرتبه
تشکر شده: 390 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 1 اسفند 1387 04:27

آرشيو سپاس: 13279 مرتبه در 2566 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط hani1459 » دوشنبه 7 بهمن 1392 23:09

فکر کنم به نتیجه دلخواهم با کمک دوستان رسیدم از تمامی دوستان که در این امر کمکم کردن متشکرم مخصوصا Mahdi Mahdavi عزیز برای همتون ارزوی موفقیت و سربلندی دارم
ایرانیم و ایران را دوست میدارم

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب hani1459 تشکر کرده اند:
Mahdi Mahdavi, Ali$amir

New Member



no avatar
پست ها

7

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 19 بهمن 1392 21:52

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 2 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط smjh » شنبه 19 بهمن 1392 22:42

سلام
به راهنمایی احتیاج دارم شدید و سریع . ممنون میشم کمکم کنید .

cpu : intel Xenon E5620  2.4 GHz

Ram: 8 * 2G king ston + 4 G king ston  = 20 G

VGA : Radeon HD 9600

MB: Super Micro

Hard : 1T Western

Power :  ?????
موارد استفاده  3DMAX Vrey .  میگه تو رندر کم میاره .

البته باید دماهاشونو چک کنم در صورت لزوم فن عوض کنم و......

می خوام برای ارتقاء بگین چیارو می تونم عوض کنم که تاثیر داره تو سرعت رندر ؟


پیشاپیش ممنون از راهنمای هاتون

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب smjh تشکر کرده اند:
Mahdi Mahdavi, SMH

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط Mahdi Mahdavi » يکشنبه 20 بهمن 1392 01:54

smjh,  عزیز سلام.
به سنترال کلوب خوش آمدید.

اینکه میگید " میگه تو رندر کم میاره" یعنی پیغام خاصی میده یا کلا سیستم کند عمل میکنه؟
اول یک سوال. رم به نظر DDR3 هست. باس رم چند هست؟ 800 یا 1333 یا ... ؟

چند احتمال هست:
اولین احتمال CPU به نسبت ضعیفه الیته نسبت به قطعات دیگه . که بیشترین احتمال هم هست. حداکثر باسی که CPU شما ساپورت میکنه 1066 هست که چیز فوق العاده ای نیست. فرکانس کاری CPU هم کمه. و اینکه چهار هسته ایه.
و بخش پاور هم مهمه که نگفتید.
با این حال باس رم و قدرت پاور رو اعلام کنید. اما به نظر شما نیاز به تعویض CPU و MB دارید.یک Mother Board با مشخصه های خوب . یک CPU با تعداد هسته های بیشتر و چون 20 گیگ رم دارید در صورت مناسب بودن باس نیازی به تعویض ندارند.
قدرت CPU شما نسبت یه CPU های جدید تر و به روز تر
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 


اول از همه سیستم خنک کننده رو تست کنید. بعد مدل Mother Board و قدرت پاور و BUS رم رو ذکر کنید تا به جواب بهتری برسید.
سوالی بود در خدمتیم.  :razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
smjh, hani1459

New Member



no avatar
پست ها

7

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 19 بهمن 1392 21:52

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 2 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط smjh » يکشنبه 20 بهمن 1392 07:11

سلام
دمت گرم  . سیستم برای شرکت دوستمه که قبلاً براش جمع کردن .  3dmax کاره میگه سرعت رندر کم شده . میگه از گرافیکه .
من دیشب در موردش تحقیق کردم و یه سری برنامه برداشتم که امروز دقیق چکش کنم .

مدل MB : Super Micro X8DAL-3 هستش 2 تا جای cpu داره و 2 تا 3 تا جای رم(6 تا رم میخوره کلاً) . باس رم ها یادم رفت .1333 هست . بازم میرم چک می کنم .
OS : Win 8 64 Bit
برای تعویض cpu میشه این Xenon رو بذاریم رو این مادر بردAsus P8H61-M LX  و یه cpu دیگه براش بگیریم .

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط Mahdi Mahdavi » يکشنبه 20 بهمن 1392 19:31

smjh,  عزیز . کند بوده از اول یا تازگی کند شده ؟ آیا این مشکل پس از نصب ویندوز 8 بوده ؟
بعد یک مقدار در اطلاعات سیستم پیچیدگی هست.
اول اینکه گفتید 6 عدد رم ساپورت میکنه در صورتی که در مشخصات 9 عدد رم ذکر شده
دوم اینکه:
مدل کارت گرافیک رو درست نوشتید؟ 9600 HD ؟
سری HD مدل 9600 نداره؟
اگر هم این هست
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

که کارت گرافیک خیلی ضعیفی هست. و مادربورد شکاف AGP نداره که این کارت گرافیک روش سوار بشه

مدل کارت گرافیک چی هست دقیقا؟ از ATi ؟ مدل؟

بعید میدونم که CPU با سوکت LGA1366 دیگه به راحتی پیدا بشه تو بازار.

نظر بقیه دوستان چیه؟
Chaparel     Mahdi1944,
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
smjh, hani1459

New Member



no avatar
پست ها

7

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 19 بهمن 1392 21:52

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 2 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط smjh » يکشنبه 20 بهمن 1392 22:47

با سلام اطلاعات دقیق سیستم .
CPU : Intel Xenon E5620 2.4 GHz

MB : SuperMicro X8DAL-3  اینم لینک http://www.supermicro.com/products/moth ... 8DAL-3.cfm
Power : SuperMicro 865 Watt

2 تا رم 8 گیگ باس 1333 + 1 رم 4 گیگ باس 1333 روی 3 تا اسلت بالای مادر برد همون جا که cpu  اولی هست . مدلشون kingstone
روی رم های 8 گیگ نوشته KVR13R9D4/81 .

VGA : والا توی win این مدل Detect کرده Radeon HD 9600 Series  ولی کیس رو باز کردم  دیدم یه گرافیک غول پیکر MSI هستش که 2 تا فن گنده روشه و 2 تا خروجی DVI داره و PCI Exprees هست
اصلاً شبیه اینی که شما  لینک دادین نیست .
بازم میرم گرافیک و چک می کنم . اینترنت شرکت قطع شده نتونستم از اونجا پیامتون رو ببینم و چک کنم  .

****
یه سوال چه برنامه ای مورد نیاز گرافیک باید روی سیستم نصب بشه ؟ (Open Gl یا ........)

امروز یه چیز جالب دیدم وقتی میزدن رندر کنه از 8 تا هسته فقط 1 هسته داشت کار می کرد و 100% using  میزد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  دماشم زیاد بالا نمیرفت .

New Member



no avatar
پست ها

7

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 19 بهمن 1392 21:52

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 2 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط smjh » دوشنبه 21 بهمن 1392 19:30

مدل دقیق کارت گرافیکی MSI : AMD Radeon HD 6900

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط Mahdi Mahdavi » دوشنبه 21 بهمن 1392 20:54

smjh,  آهان . الان شد .  HD6900    :D
در حقیقت از سری 6900 ممکنه HD6950 , 6970 , 6990 باشه . یکی از اینها
که با توجه به امکاناتشون این عیب نباید از کارت گرافیک باشه. چون کارت گرافیک ضعیف نیست .


مشکل 90% از اینه که گفتید یکی از چهار هسته CPU فعال بوده " هشت هسته نیست. در حقیقت چهار هسته هست که میشه گفت بصورت نرم افزاری میشه 8 هسته. یعنی چهار هسته میتونند 8 Tread یا رشته رو پردازش کنند که نسبت به هشت هسته فیزیکی و واقعی کارایی کمتری داره"

حالا این مشکل چطور بوجود اومده باید عیب یابی بشه

"مشکل رفع عیب از راه دور طولانی بودنشه . یعنی سوال و جواب هایی که پیش میاد بعضا دو سه روز و بیشتر زمان میبره. امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه"

چند سوال: با دقت جواب بدید تا زودتر به جواب برسید.
1- از اول این مشکل کند بودن وجود داشته یا تازگی به وجود اومده؟
2-از اول روی سیستم ویندوز 8 نصب بوده ؟ آیا این مشکل پس از نصب ویندوز 8 و یا تغییر نسخه 3D MAX بوجود اومده؟
3- در تمام نرم افزار ها این کندی وجود داره؟
از این برنامه استفاده کنید و ببینید باز هم یک هسته فعالیت میکنه؟
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
smjh, hani1459, Mahdi1944

New Member



no avatar
پست ها

7

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 19 بهمن 1392 21:52

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 2 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط smjh » دوشنبه 21 بهمن 1392 21:39

عزیز این برنامه چه جوری کار میکنه ؟

جواب سوالاتو هم تماس می گیرم با کاربرش ازش دقیق می پرسم .

راستی چه جوری دقیق مدل VGA  را به دست بیارم و اینکه به برنامه های جانبی احتیاج نداره مثل همون OpenGl و ....... ؟؟؟؟؟؟

ممکنه به خاطر این باشه که win  خودش کارت گرافیک رو شناخته و باید کامل نصب بشه ؟  

دمای CPU هم با برنامه Core Temp گرفتم بیشتر از 60 نمی رفت .

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1343

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 77 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 7 مهر 1386 12:02

آرشيو سپاس: 5132 مرتبه در 948 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط Mahdi Mahdavi » سه شنبه 22 بهمن 1392 01:20

smjh,  عزیز.برنامه رو اجرا میکنید و میگید تا چه رقم اعشار عدد پی رو محاسبه کنه. مثلا 16M یا 16 میلیون رقم. طول میکشه ولی روی CPU بار ایجاد میکنه .
مدل کارت گرافیک رو میشه با برنامه هایی مثل GPUZ بدست آورد یا نرم افزار بسیار کم حجم CPU Z
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کارت گرافیک اصولا نیاز به DirectX , Open GL داره که اینها ضروریه و مثلا برای سری انویدیا Physx که این آخری بیشتر برای بازیه.
که البته DirectX معمولا نصب هست. همراه درایور نصب میشه و برای استفاده از OpenGL هم باید قابلیتش رو در مثلا 3DMAX فعال کنید.

نصب درایور اپدیت کارت گرافیک توصیه میشه شدید. از وبسایت سازنده دریافت کنید و نصب کنید .

ولی حتما برای رفع عیب فعال نبودن بقیه هسته های پردازشی فکری بکنید. شاید بایوس سیستم تنظیم نیست. شاید در 3DMAX باید قابلیت Multi Core فعال بشه یا ....

سوالی بود در خدمتیم.  :razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Mahdi Mahdavi تشکر کرده اند:
hani1459, smjh, Mahdi1944

New Member



no avatar
پست ها

7

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 19 بهمن 1392 21:52

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 2 پست

Re: راهنمایی در مورد بستن یک سیستم برای انجام کارهای گرافیکی

توسط smjh » سه شنبه 22 بهمن 1392 23:46

مرسی از راهنمایی هات . جبران کنم

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب smjh تشکر کرده اند:
Mahdi Mahdavi

قبليبعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان