توسط Mahdi1944 » دوشنبه 21 بهمن 1392 21:55
nasser60,
متاسفانه موارد زيادي از چنين رفتاري ديده شده که عموما هم نمايندگيها از اعتماد مشتريها سو استفاده ميکنند. براي همين من به همهي دوستان توصيه ميکنم زمان خريد يک کالا (مخصوصا الکترونيکي) تمام اجزاي اون رو با دقت تست کنند. من يکبار که رفته بودم يک G3 بخرم، از بس با دقت و وسواس اجزاي اون رو تست ميکردم، فروشنده به من گفت پيشنهاد ميکنم شما نخريد، چون مطمئنا دوباره برميگرديد. من هم جواب دادم دقيقا اين کارها رو ميکنم که نخوام برگردم و ...
به هر حال نميشه مشکل يک مورد رو تعميم داد. من هم همين گوشي رو دارم و بسيار بسيار از اون رضايت دارم. تنها مشکلي که داشت همون سبز شدن دوربين روي حداکثر کيفيت بود که به توصيه MTK اون رو فعلا روي 8 گذاشتم تا اين شرکت کرنل جديد براي mtk6589 ارائه کنه و مشکل با 13 حل بشه. بجز اين مشکلي با گوشي نداشتم. تاچ هم به خوبي عمل ميکنه و همه چيز عالي هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد | لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد | لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد | لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد