در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل و موضوعات مرتبط با طراحي صفحات اينترنتي به بحث بپردازيد
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

763

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 8 خرداد 1385 22:52

محل سکونت

مشهد

آرشيو سپاس: 201 مرتبه در 112 پست

توسط sohrab_poet » جمعه 29 دی 1385 18:28

Dahkoo نوشته است:با تشكر تا حدودي متوجه شدم براي "كد برف " توانستم استفاده كنم
آيا ميتوان بيشتر از يك كد در قالب استفاده كرد؟
ميتوان در قسمت ارسال مطالب استفاده كرد؟ كه مثلا فقط مطلب ارسالي همراه با برف باشد؟ استفاده از آن هم مثل  مورد قالب است؟
آيا اول و اخر آن بايد <script>    و     <script/>   باشد؟


در مورد سوال اول بايد بگم كه ميشه بيشتر از از يك كد استفاد كرد.
ولي سوال دوم رو نميدونم(اساتيد ديگه بايد راهنمايي كنندچون خودم تا حالا امتحان نكردم)
در مورد سومي هم بايد بگم كه اول و آخر اون بايد بايد <script>    و     <script/> داشته باشه.
اين تگ به مرور گر ميگه كه بايد يك Script رو اجرا كنه.

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

763

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 8 خرداد 1385 22:52

محل سکونت

مشهد

آرشيو سپاس: 201 مرتبه در 112 پست

Re: کدهاي کاربردي جاوا ........

توسط sohrab_poet » جمعه 29 دی 1385 18:43

من كد منوي چرخشي رو امتحان كردم و كار نكرد :lol:  

فكر كنم يه مشكل داره.
تو اون قسمتي كه نوشته شده
<script type="text/javascript" src="spinmenu.js"></script>

آيا نبايد مسير فايل spinmenu.jsداده بشه؟
چون من فايلي به نام spinmenu.js نميبينم.

اگر ممكنه راهنمايي كنيد فرهاد عزيز :D

Incredible Poster

Incredible Poster



نماد کاربر
پست ها

3047

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 28 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 21:41

آرشيو سپاس: 408 مرتبه در 218 پست

توسط Farhad3614 » جمعه 29 دی 1385 23:55

Dahkoo نوشته است:با تشكر تا حدودي متوجه شدم براي "كد برف " توانستم استفاده كنم
آيا ميتوان بيشتر از يك كد در قالب استفاده كرد؟
ميتوان در قسمت ارسال مطالب استفاده كرد؟ كه مثلا فقط مطلب ارسالي همراه با برف باشد؟ استفاده از آن هم مثل  مورد قالب است؟
آيا اول و اخر آن بايد <script>    و     <script/>   باشد؟


عزیز میتونید بیشتر از یک کد استفاده کنید ولی معمولا بیش از 2-3 کد مشکل ایججاد میشه که به قالب بستگی داره.
کدها را هم باید در قالب بزارید .. منظور از نشان دادن بر روی مطالب ارسالی چیه متوجه نشدم ؟

همه کدها و دستورات هم  یک جا شروع میشوند و در یک جا هم باید تمام شوند که باید مشخص بشد که برای کدهای جاوا از تگ <script> برای شروع  و از تگ <script/> برای مشخص کردن انتهای کد استفاده میشود. مثال دیگر هم مثل <Body>  و <Body/>  :-)

sohrab_poet جان درسته کد مشکل داشت و فایل اشاراه شده را کم داشت که قرار دادم میتونید از اینجا تست کنید  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد   و از  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد   فایل را دریافت کنید.

موفق باشید :D

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

326

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 4 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 5 خرداد 1385 00:05

محل سکونت

مونترال

آرشيو سپاس: 43 مرتبه در 19 پست

توسط Dahkoo » شنبه 30 دی 1385 19:31

با سلام
فرهاد جان
بعضي از آنها را كه دانلود كردم اول و آخر آنها script  نبود مثل ستاره:
<!-- Powered by Farhad3614 & www.CentralClubs.com -->

<FONT face=Tahoma color=white>
<html>
<head>

</head>
<body>
<!-- STEP ONE: Insert the onLoad event handler into your BODY tag  -->

<BODY BGCOLOR="#000000" onLoad="fly()">

<!-- STEP TWO: Paste this code into the BODY of your HTML document  -->

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">

<!-- Begin
SmallStars = 30;
LargeStars = 10;
SmallYpos = new Array();
SmallXpos = new Array();
LargeYpos = new Array();
LargeXpos = new Array();
Smallspeed= new Array();
Largespeed= new Array();
ns=(document.layers)?1:0;
if (ns) {
for (i = 0; i < SmallStars; i++) {
document.write("<LAYER NAME='sn"+i+"' LEFT=0 TOP=0 BGCOLOR='#FFFFF0' CLIP='0,0,1,1'></LAYER>");
}
for (i = 0; i < LargeStars; i++) {
document.write("<LAYER NAME='ln"+i+"' LEFT=0 TOP=0 BGCOLOR='#FFFFFF' CLIP='0,0,2,2'></LAYER>");
   }
}
else {
document.write('<div style="position:absolute;top:0px;left:0px">');
document.write('<div style="position:relative">');
for (i = 0; i < SmallStars; i++) {
document.write('<div id="si" style="position:absolute;top:0;left:0;width:1px;height:1px;background:#fffff0;font-size:1px"></div>');
}
document.write('</div>');
document.write('</div>');
document.write('<div style="position:absolute;top:0px;left:0px">');
document.write('<div style="position:relative">');
for (i = 0; i < LargeStars; i++) {
document.write('<div id="li" style="position:absolute;top:0;left:0;width:2px;height:2px;background:#ffffff;font-size:2px"></div>');
}
document.write('</div>');
document.write('</div>');
}
WinHeight = (document.layers)?window.innerHeight:window.document.body.clientHeight;
WinWidth = (document.layers)?window.innerWidth:window.document.body.clientWidth;
for (i = 0; i < SmallStars; i++) {
SmallYpos[i] = Math.round(Math.random() * WinHeight);
SmallXpos[i] = Math.round(Math.random() * WinWidth);
Smallspeed[i]= Math.random() * 5 + 1;
}
for (i = 0; i < LargeStars; i++) {
LargeYpos[i] = Math.round(Math.random() * WinHeight);
LargeXpos[i] = Math.round(Math.random() * WinWidth);
Largespeed[i] = Math.random() * 10 + 5;
}
function fly() {
var WinHeight = (document.layers)?window.innerHeight:window.document.body.clientHeight;
var WinWidth = (document.layers)?window.innerWidth:window.document.body.clientWidth;
var hscrll = (document.layers)?window.pageYOffset:document.body.scrollTop;
var wscrll = (document.layers)?window.pageXOffset:document.body.scrollLeft;
for (i = 0; i < LargeStars; i++) {
LargeXpos[i] -= Largespeed[i];
if (LargeXpos[i] < -10) {
LargeXpos[i] = WinWidth;
LargeYpos[i] = Math.round(Math.random() * WinHeight);
Largespeed[i] = Math.random() * 10 + 5;
}
if (ns) {
document.layers['ln'+i].left = LargeXpos[i];
document.layers['ln'+i].top = LargeYpos[i] + hscrll;
}
else {
li[i].style.pixelLeft = LargeXpos[i];
li[i].style.pixelTop = LargeYpos[i] + hscrll;
   }
}
for (i = 0; i < SmallStars; i++) {
SmallXpos[i] -= Smallspeed[i];
if (SmallXpos[i] < -10) {
SmallXpos[i] = WinWidth;
SmallYpos[i] = Math.round(Math.random()*WinHeight);
Smallspeed[i] = Math.random() * 5 + 1;
}
if (ns) {
document.layers['sn'+i].left = SmallXpos[i];
document.layers['sn'+i].top = SmallYpos[i]+hscrll;
}
else {
si[i].style.pixelLeft = SmallXpos[i];
si[i].style.pixelTop = SmallYpos[i]+hscrll;
   }
}
setTimeout('fly()', 10);
}
//  End -->
</script>



<!-- Script Size:  3.79 KB -->

</body>
</html>

چه قسمتهايي از آن را بايد حذف كنم تا بتوانم استفاده كنم

Incredible Poster

Incredible Poster



نماد کاربر
پست ها

3047

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 28 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 21:41

آرشيو سپاس: 408 مرتبه در 218 پست

توسط Farhad3614 » شنبه 30 دی 1385 20:50

Dahkoo جان اين کد که با اين تگ شروع شده و با تگ بسته اش هم بسته شده که.. همين کد منظورتون هست تگ Script  نداره ؟ :-x

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

326

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 4 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 5 خرداد 1385 00:05

محل سکونت

مونترال

آرشيو سپاس: 43 مرتبه در 19 پست

توسط Dahkoo » شنبه 30 دی 1385 21:25

منظورم اين است كه در كد بالا آخرش به body , Html ختم ميشود. و به <script/>  ختم نمي شود
فقط از برف و ساعت آنالوگ توانستم استفاده كنم

Incredible Poster

Incredible Poster



نماد کاربر
پست ها

3047

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 28 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 21:41

آرشيو سپاس: 408 مرتبه در 218 پست

توسط Farhad3614 » شنبه 30 دی 1385 21:35

Dahkoo جان تگ هاي HTML و Body استفاده شده در اول اين کد به اين دليل است که از BGCOLOR استفاده شده تا بک گراند صفحه رنگي باشه و ستاره ها که رنگشون روشنه را بتونه نشون بده.. و بعد کد جاوا نوشته شده . :-)

در استفاده کدام کدها مشکل دارید ؟   :-(

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

326

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 4 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 5 خرداد 1385 00:05

محل سکونت

مونترال

آرشيو سپاس: 43 مرتبه در 19 پست

توسط Dahkoo » يکشنبه 1 بهمن 1385 00:02

فرهادجان
در كد تعويض راست كليك مشكل دارم و عمل نميكند
در سايت ميهن بلاگ وبلاگ دارم

Rookie Poster

Rookie Poster



نماد کاربر
پست ها

38

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 13 شهریور 1385 10:17

آرشيو سپاس: 2 مرتبه در 2 پست

توسط toooppunisher » چهارشنبه 14 فروردین 1387 20:49

سلام
براي ساختن لينک باکس هم کد مخصوص وجود داره؟

New Member



no avatar
پست ها

2

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 2 اردیبهشت 1387 23:16

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط mohammad_mt20 » سه شنبه 3 اردیبهشت 1387 00:16

كد هاي اين سايت (http://pc-sinoheh.blogfa.com/) رو بايد كجاي قالب وبلاگ قرار بدم مثلا حروف از چپ به راست يا ... لطفا منو راهنمايي كنيد .آخه من هنوز تازه كار هستم ممنون.  :shock:  :-x  :)

New Member



no avatar
پست ها

2

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 2 اردیبهشت 1387 23:16

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط mohammad_mt20 » جمعه 6 اردیبهشت 1387 03:19

من ميخوام بدونم چطوري ميتونم مطالب قبلي رو كه نوشتم وارد آرشيو مطالب بكنم در بلاگفا آخه هر كاري ميكنم نميشه و ميخوام بدونم چطوري ميشه در بلاگفا آرشيو موضوعي درست كرد ممنون ميشم جوابم و بدين آخه كارم خيلي گيره

قبلي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان