رز تهیه مرغ شکم پر 1

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
پست: 7
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 تیر 1393, 8:41 pm
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

رز تهیه مرغ شکم پر 1

پست توسط ali@@@ » چهار شنبه 1 مرداد 1393, 2:39 pm

[FONT=A Google, Ham3D, B yekan, Tahoma, Arial] [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]وشی ساده و آشنایی با طرز تهیه مرغ شکم پر 1. 

 

 [img]http://wiki.5040.ir/upload/content/1387196517.jpg"%20alt="طرز%20تهیه%20مرغ%20شکم%20پر%201"%20title="طرز%20تهیه%20مرغ%20شکم%20پر%201"%20width="600"%20style="border:%201px%20solid%20rgb(189,%20190,%20191);%20margin:%200px%200px%2020px;%20outline:%20none%200px;%20padding:%200px;%20vertical-align:%20baseline;%20border-top-left-radius:%205px;%20border-top-right-radius:%205px;%20border-bottom-right-radius:%205px;%20border-bottom-left-radius:%205px;%20background:%20none%200px%200px%20repeat%20scroll%20transparent;[/img] 

[COLOR=#ffffff]  [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]‏ مواد لازم   
     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif] مواد     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]      [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]١ ‏     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]سبزی     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]١ ‏     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]3 ‏     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]١ ‏     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]مغز     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]١ ‏     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]خلال پسته و     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]١ ‏     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]‏آب‌    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]١ ‏     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]نصف      [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]‏    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]١ ‏عدد      [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]نمک و     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]به مقدار       [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]طرز     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]‏تمام مواد بالا غیر از مرغ را باهم مخلوط کرده و ١٠ ‏دقیقه در یخچال نگهداری می‌کنیم. سپس آن‌ها را داخل شکم مرغ می‌ریزیم و شکم مرغ را با استفاده از نخ و سوزن و یا خلال دندان می‌بندیم.سپس آن را با حرارت مناسب داخل فر قرار می‌دهیم. در حین پخت باید مرتب روی مرغ را با روغن یا کره چرب نمود تا خشک نشود.   
   
   

  [FONT=A Google, Ham3D, B yekan, Tahoma, Arial] 

New Member
پست: 3
تاریخ عضویت: دو شنبه 15 فروردین 1390, 11:28 am
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

Re: رز تهیه مرغ شکم پر 1

پست توسط sasansasani » چهار شنبه 1 مرداد 1393, 6:26 pm

چطوری علی؟
آخرش از رو ناچاری خودت مجبور شدی مرغ شکم پر درست کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :grin: :grin: :grin: :grin: :???: :???: :???: :???:

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”