در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد
Major II

Major II



no avatar
پست ها

352

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 67 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 15 آبان 1390 14:46

آرشيو سپاس: 719 مرتبه در 256 پست

بهترین راه برای نگهداری از رب گوجه

توسط a_gadget » يکشنبه 27 مهر 1393 14:13

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد چند بار موفق شدید یه کنسرو رب گوجه رو تا ته استفاده کنید؟ اتفاقی که عموما برای همه میفته اینه که چند بار به اندازه ی یکی دو قاشق رب برای غذاهای مختلف مصرف میکنیم و همین. بعد از چند روز میبینم کپک پشمالوی همیشگی روی رب ظاهر میشه، که مجبورمون میکنه بقیه رب یا بخش زیادی از اون  رو دور بریزیم. واقعا حیف نیست؟
میخوایم بهتون یه راهکار برای جلوگیری از حروم شدن رب گوجه یاد بدیم که باهاش میتونید تا مدت زیادی رب رو قابل استفاده نگه دارید. یه راهکار همیشگی اینه که کنسرو رو همونطور که هست توی فریزر بذارید. دمای فریزر رب گوجه رو تا ماه ها براتون سالم نگه میداره، اما این کار استفاده از اون رو سخت میکنه، چون باید صبر کنید همه اش آب بشه تا بتونید یکی دو قاشق ازش استفاده کنید.
ایده ی بهتر برای نگهداری رب گوجه اینه که اون ها رو در مقدارهای کوچک فریز کنید. برای این کار، یک سینی بردارید و روش کاغذ شیرینی پهن کنید. رب گوجه رو به مقدار یک قاشق غذاخوری روی تمام نقاط سینی بریزید. حالا سینی رو توی فریزر گذاشته و یه شب تا صبح صبر کنید تا یخ بزنه. وقتی همه ی تکه ها سفت شدن، اونها رو جمع کنید و توی یه کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید. اینطوری، هر وقت که بخواید میتونید به اندازه یکی دو قاشق رب برای غذاتون استفاده کنید.
خوبی این روش اینه که اگه رب رو به اندازه های یک قاشق غذاخوری فریز کنید، خیلی راحت میتونید مقدار لازم برای درست کردن غذاتون رو از کیسه در بیارین، نه بیشتر و نه کمتر!




3 کاربر از این پست سپاسگزاري کرده اند

Moderator

Moderator



نماد کاربر
پست ها

1161

تشکر کرده: 41 مرتبه
تشکر شده: 1878 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 29 آذر 1386 15:18

آرشيو سپاس: 6974 مرتبه در 813 پست

Re: بهترین راه برای نگهداری از رب گوجه

توسط abdolmahdi » يکشنبه 27 مهر 1393 14:42

با سلام
يه راه ديگه اينه كه بعد از هر بار مصرف ، مقداري روغن مايع روي رب بريزيم تا سطح آن را بپوشاند و مانع از تماس ان با هوا محيط شود.  :razz:
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.

4 کاربر از این پست سپاسگزاري کرده اند

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

2602

تشکر کرده: 1849 مرتبه
تشکر شده: 3393 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 12 اردیبهشت 1389 11:44

محل سکونت

KWT

آرشيو سپاس: 2956 مرتبه در 828 پست

Re: بهترین راه برای نگهداری از رب گوجه

توسط MOHAMMAD_ASEMOONI » دوشنبه 28 مهر 1393 09:53

سلام
با یخ زدن طعمش عوض نمیشه ؟
خواصش کم نمیشه ؟
اگر خواصش و طعمش تغییر نمیکنه , میشه اون رو توی قالبهای پلاستیکی یا سیلیکونی مخصوص یخ ریخت و موقع مصرف هم به تعداد لازم از مکعبهای یخ زده بریزیم توی غذا .

=========================================
بیشتر مردم هم دمای یخچالشون بالای 10 درجه هست که رشد کپکها رو زیاد کند نمیکنه
درجه یخچال باید 3 یا 4 درجه باشه

=====================
استفاده از شیشه های کوچک هم خوب هست و تا آخر پر بشه و موقع مصرف هم  زود خالی بشه .
دوستِ عزیز , چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همۀ ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برایِ بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و کسی قدرتِ متوقف کردنش رو نداره و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه. یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست. باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و زیبایی و نفوذت رو به کار بگیر تا مانعِ پرواز بشی. قبول نداری؟ این شما واین هم دنیا

3 کاربر از این پست سپاسگزاري کرده اند


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان