در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد
Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

949

تشکر کرده: 4984 مرتبه
تشکر شده: 2912 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 12 آبان 1392 19:54

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

در مورد عسل

توسط Hesam - 1994 » دوشنبه 5 آبان 1393 15:23

مصرف بیش از حد عسل ممنوع                    

          


                         سلامت نیوز: برخی از محققان انگلیسی می گویند: مصرف بیش از حد عسل مانند سایر فرآورده های دیگر قندی می تواند عامل بروز چاقی، مشکلات کبدی و ناراحتی های قلبی برای افراد شود.

به گزارش ایرنا از هلث، نتایج تحقیقات جدید در انگلیس نشان می دهد که عسل همانند سایر فرآورده ها دارای فروکتوز و در صورت مصرف زیاد قادر به ایجاد اختلال در سیستم سلامتی فرد است.

البته این خاصیت مشابه در دانه های ریز شکر بسیار بیشتر از عسل است.

این محققان می گویند، بسیاری از افراد به تصور اینکه عسل بیماری زا نیست آن را بی رویه مصرف می کنند و علت آن این است که در بسیاری از رسانه به مشکلات ناشی از مصرف شکر و قند پرداخته شده است و عوارض مصرف زیاد از حد عسل کمتر رسانه ای شده است.

شرکت تحقیقات بازار مینتل اعلام کرده که در شش دهه گذشته بازار عسل در انگلیس بالغ بر 112 میلیون پوند سود داشته است.

این درحالی است که مصرف کنندگان اطلاعات لازم در مورد میزان و نوع مصرف آن را ندارند. اکثر مصرف کنندگان به اشتباه تصور می کنند استفاده ازعسل به هر میزان برای آنها بیماری به همراه نخواهد داشت.

این محققان می گویند: براساس تحقیقات پزشکی به طور قطع مصرف عسل از شکر و قند برای افراد بهتر است اما همگان باید در مصرف این ماده مهم غذایی نیز رعایت های پزشکی را مد نظر قرار دهند.

براساس این تحقیقات: مصرف کم عسل به جای مصرف کم شکر برای بدن کافی است؛ زیرا 55 درصد عسل حاوی قند فروکتوز ( قندمیوه ) است که زیاده روی در خوردن آن انسان را دچار مشکلات جسمی مختلف می کند.

آنها با ذکر این موضوع که عسل همچنان یک نوع قند است متذکر شدند: قند تصفیه شده (ساکاروز) در بدن انسان توسط انسولین در لوزالمعده تولید و پردازش می شود.

عسل نیز حدود 55 درصد فروکتوز، قند میوه است که این قند توسط کبد پردازش می شود،اما با وجود تفاوت شیمیایی، بدن ما هنوز به عسل به عنوان یک قند مانند شکر واکنش نشان می دهد، بنابراین مصرف زیاد آن انسان را حتی دچار بیماری دیابت نیز می کند.

اتفاقی که در مصرف بیش از حد عسل در بدن می افتد دقیقا مشابه مصرف زیاد شکر است. قند دریافتی زیاد لوزالمعده را وادار به تولید انسولین اضافی می کند و مازاد آن در بدن به صورت چربی ذخیره می شود و این رخداد دقیقا آغاز فرایند چاق شدن انسان است. مشکلات قلبی و بیماری های کبدی عوارض دیگری از زیاده روی در مصرف هر نوع قند حتی عسل است
لا حول و لا قوة الا بالله العلي العظيم

میتوانید صفحات ما در CCN را دنبال کنید

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

5 کاربر از این پست سپاسگزاري کرده اند

Rookie Poster

Rookie Poster



نماد کاربر
پست ها

40

تشکر کرده: 373 مرتبه
تشکر شده: 51 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 18 دی 1387 23:34

آرشيو سپاس: 20 مرتبه در 10 پست

Re: در مورد عسل

توسط shootersniper » چهارشنبه 7 آبان 1393 16:13

با سلام
اینک این مطلب رو یه شرکت انگلیسی گفته باید بیشتر روش تفکر کرد
چون یه مستند از خوده بی بی سی پخش شد ک تو یه کشور افریقایی عسل میخودن البته با زنبورش و از اهالی ک سوال میکردن میگفتن ک ما 50 ساله ک کسی رو نیدیدم بمیره و این مستند رو هم شبکه ملی خودمون پخش کرد.
و بعلاوه وقتی یه چیزی رو امام رضا علیه السلام گفته شفاء هست پس نمیتوان زیاد به حرف این ادما گوش کرد.
امیری حسین و نعم الامیر
در کلاس عاشقی یعقوب یادم داده است
دلبرت وقتی کنارت نیست، کوری بهتر است
یا حسین علیه السلام به قلبم ارامش بده

Hesam - 1994 از این پست سپاسگزاري کرده است

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

949

تشکر کرده: 4984 مرتبه
تشکر شده: 2912 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 12 آبان 1392 19:54

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

عسل تقلبی را بشناسیم

توسط Hesam - 1994 » جمعه 21 آذر 1393 21:41

عسل تقلبی را بشناسیم          
          
۱۳۹۳/۰۹/۲۱ - ۱۲:۵۵ - کد خبر: 130931
                    
               
سلامت نیوز: کارشناس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به ارزش غذایی عسل و لزوم مصرف آن در برنامه غذایی لازم است با ویژگی ها و ترکیبات آن آشناشويم.
به گزارش مهر، زهره جمالي افزود: عسل بعنوان یکی از ارزشمندترین مواد غذایی به دلیل دارا بودن مواد مغذی از قبیل قندهای طبیعی، مواد آلی، معدنی، ویتامین ها و بویژه تامین بخشی از انرژی روزانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وي ادامه داد: از هزاران سال پیش از خاصیت درمانی عسل در بهبود زخم ها، سوختگی ها و التهاب استفاده می کردند، لذا این ماده غذایی در طب سنتی جایگاه خاصی دارد.
جمالي تصريح كرد: از زمان مصریان باستان، عسل در درمان زخم ها استفاده می شد و در سال های اخیر از خاصیت عسل در درمان عفونت ها و سوختگی ها و جلوگیری از اثرات تخریبی میکروب ها و باکتری ها استفاده می شود.
کارشناس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو ادامه داد: علاوه بر این در طب سنتی به اثرات درمانی عسل در بیماری های گوارشی، ضعف اعصاب، سرفه و اشاراتی شده است.
جمالي افزود: از نظر علمی تعریفی که می توان برای عسل ارائه كرد این است که عسل ماده طبیعی شیرینی است که توسط زنبور عسل از شهد گل ها، شکوفه ها، تراوش بخش زنده گیاهان، ترشحات حشرات مکنده روی قسمت های زنده گیاهان جمع آوری و عمل آوری شده و در کندو ذخیره می شود.
وی در تشريح انواع عسل گفت: عسل شکوفه یا شهد (عسلی که بطور عمده توسط زنبورعسل از شهد گل ها، جمع آوری و عمل آوری شده است) ،‌ عسلك (‌عسلي كه زنبور عسل ان را از ترشحات حشرات مكنده بر روي قسمت هاي زنده گياهان و يا تراوش بخش زنده گياهان جمع آوري و پس از فراوري در كندو ذخيره كرده است ) ،‌ عسل يا موم (‌عسلي كه در خانه هاي مومي قرارگرفته و دست نخورده است) و عسل بدون موم ( عسلي كه با روش هاي مخصوص موم گيري شده است).
جمالی ادامه داد: وجود هرگونه مواد خارجی از قبیل ذرات گیاهی، تمام یا قسمتی از بدن حشرات و همچنین افزودن هر نوع ماده خوراکی و افزودنی از قبیل شکر، اسانس، اسیدهای خوراکی و غیره به عسل ممنوع است.
وي با برشمردن ویژگی های فیزیکی عسل افزود: عسل در شرایط محیطی متفاوت از حالت روان تا غلیظ و قسمتی یا کلا متبلور می تواند متغیر باشد و رنگ آن نیز بر حسب گیاه مورد استفاده زنبور از زرد کاهی تا قرمر متغیر است.
جمالي خاطرنشان كرد: با اين وجود رنگ و وضعیت ظاهری عامل تعیین کننده در تشخیص کیفیت عسل نيست و با توجه به ترکیبات موجود در عسل (قندها و آنزیم ها) فرایند شکرک زدگی یا کریستالیزاسیون در عسل رخ می دهد که این حالت نشانگر غیر طبیعی بودن عسل نیست.
کارشناس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: درجه حرارت محیطی که عسل در آن نگهداری می شود نیز در فرایند تبلور نقش دارد. در مجموع عوامل محیطی از قبیل رطوبت، دما و ترکیبات عسل از نظر درصد بالای مواد قندی، آنزیم دیاستاز (که باعث جذب ذرات موجود در عسل و ته نشینی و کدورت آن می شود ) موجب پدیده شکرک زدگی می شوند که این خاصیت در عسل های طبیعی دیده می شود.
جمالي ادامه داد: در برخي از موارد برخی از واحدهای بسته بندی اقدام به عملیاتی از قبیل حرارت دادن (به منظور ایجاد رنگ تیره مطلوب، رفع کدورت و ایجاد شفافیت)، افزودن جوهر لیمو (به منظور جلوگیری از شکرک زدگی) می کنند که این موارد منجر به آسیب جدی در بافت عسل می شود.
کارشناس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو اظهارداشت: با توجه به خصوصیات فیزیکی وشیمیایی عسل می توان چنین نتیجه گیری كرد که ارزیابی کیفیت عسل تنها در آزمایشگاههای کنترل کیفیت معتبر و ذی صلاح امکان پذیر است و اظهار نظر در خصوص آن فقط با انجام آزمایشات لازم می تواند صورت پذیرد.
جمالي افزود: ارزیابی های فیزیکی و حسی و فقط خصوصیات ظاهری در تعیین کیفیت عسل از نظر علمی پذیرفته شده نیست و در آزمایشگاههای مربوطه با توجه به شاخص های تعیین شده می توان اظهارنظر قطعی کرد.
کارشناس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به شهروندان توصيه كرد: هنگام خرید و تهیه عسل باید به اين نكات توجه داشت كه عسل هایی که دست فروشان ارائه می کنند به دلیل عدم کنترل های لازم از سوی ارگان های ذیربط و فله ای بودن از کیفیت مطلوب و قابل قبول برخوردار نیستند و حتی الامکان باید از خرید آنها صرفنظر کرد.
جمالي ادامه داد: عسل های بسته بندی شده باید دارای کد بهداشتی و تاییدیه های لازم از سوی وزارت بهداشت باشند و به خصوص به تاریخ تولید و انقضا توجه شود و از نحوه نگهداری عسل در مکان های مناسب از نظر دما ،‌ قبل و بعد از خرید اطمینان حاصل كنند.
لا حول و لا قوة الا بالله العلي العظيم

میتوانید صفحات ما در CCN را دنبال کنید

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

2 کاربر از این پست سپاسگزاري کرده اند


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان