نوبتي هم باشه نوبت تبريك و شادباش تولد 9 سالگي سايت خوبمون سنتراله كه خونه خيلي از ماها توي دنياي مجازيه ، جايي كه هم صميميت داره ، هم مهربوني و گرمي و هم كلي به دانشمون اضافه كرده. من عضو كوچكي از خانواده بزرگ 331 هزار نفري سنترال بزرگ هستم و شايد زياد فعال نباشم. اما چيزايي كه اين سايت و شخص آقا مهدي عزيز و ديگر مديران بهم ياد دادن باعث تغييرات اساسي توي زندگي من شده. از هر لحاظ منو رشد داد ، روزي كه اينجارو توي سرچ گوگل پيدا كردم نه هدفي داشتم. نه دليل زندگيمو ميدونستم و نه حتي ميدونستم براي چي خلق شدم. به دنبال رفع مشكل گوشي نوكيا 6630 اينجا رو پيدا كردم و ديدم يكي خيلي خوب و بدون چشم داشت به سوال مشابه سوال من جواب داده. هم مشكلم حل شد و هم كسي كه جواب داده بود به دلم نشست. سعي كردم بيشتر با اينجا و كاربراش اشنا بشم. اول نميدونستم اون ادم مدير اينجاس و بهش PM دادم و تشكر كردم. خيلي مهربونانه بهم گفت: "سلام دوست گرامي، خواهش ميكنم، از ابراز لطف و محبت شما سپاسگزارم. اما كمك به ديگران ادم رو بالا ميبره، اميدوارم بهتون كمك كرده باشه" همين پيام كافي بود تا درونم خيلي چيزها زنده بشه، احساس خوبي داشتم، توي دلم احساس شادي و اميد ميكردم. ميگفتم يعني ميشه يه ادمي اينقدر بزرگ باشه كه كمك كنه و هيچ چشم داشتي هم نداشته باشه؟ از اون روز من بي سواد هر روز به خونه نارنجي خودم سر ميزدم و چيزاي جديد ياد ميگرفتم. ديدم اين گرمي و كمك بي منت و در حين حال تخصص در اغلب مديران و كاربرانش هم رسوب پيدا كرده و جو خيلي دوست داشتني هست. نه مثل سايتهاي ديگه براي جواب دادن منت ميزارن ، نه جواب پرت و ميدن و نه كلاس ميگذارن و طاقچه بالا ميزارن و نه مثل خيلي انجمناي ديگه وقت تلف كردنه و واقعا هر بار اومدم اينجا دست خالي نرفتم و خيلي چيزايي ياد گرفتم كه به علمم اضاف كرد، چيزايي كه كاربردي بود و هم حاصل تجربه، نه فقط كپي پيست از جاي ديگه و جوابها واقعا جواب پخته بود. اينا منو اينجا موندگار كرد، هر چند هنوز جلو بزرگان سايت بايد شاگردي كنم و چون حرفي براي گفتن ندارم بيشتر مصرف كننده هستم متاسفانه، اما ميدونم خيليا مثل من زندگيشون با اومدن به اينجا رشد كرده و باعث شده موفق باشن. مهربون باشن و دانشمند و سعي كنن بي منت كمك كنن. اين شايد بزرگترين ميراث سنترال بزرگ براي نسل ما باشه كه مديون مديران دانشمند و دوست داشتني اينجا هستيم. به جرات ميگم همچين جوي هيجا توي نت نديدم

من اينا رو كه ديدم سعي كردم به آقا مهدي نزديك بشم و بيشتر بشناسمش، اون زمان كه اومدم اينجا 18 19 سالم بود. ميخواستم ترك تحصيل كنم برم يه جا شاگردي كنم. همينو بهانه كردم به اقا مهدي پيام دادم كه من هدف ميخوام و فكر ميكنم درس خوندن الكيه و كلا انگيزه ندارم و افسردم و اينا، خيلي قشنگ از زندگي خودش مثالايي زد و بهم اميد و دليل براي تلاش و رشد داد. چيزايي كه به معني واقعي من رو دگرگون كرد و باعث شد از اون رخوت و سستي در بيام. يه نيرويي گرفتم كه هزار تا واعظ و دلسوز ديگه نتونستن حتي جرقشو بزنن ، رفتم درس خوندم و سعي كردم مثل آقا مهدي به دنيا نگاه كنم، رفتم دانشگاه و بعدش يه كار كوچيك توي حوزه تخصصي خودم راه انداختم و الان نه فقط خودم كارگر نيستم كه شكر خدا امروز يه توليدي دارم و نون چند تا خانواده رو هم از كسب و كار خودم در ميارم و در تمام اي سالها هميشه روش زندگي و منش و بزرگي آقا مهدي عزيز درون من اميد ايجاد ميكرد و من رو به حركت در مياورد. مطمئنم خيلي آدماي ديگه مثل من اومدن اينجا و در كنار بزرگان سنترال رشد كردن، مسير زندگيشون درست شده. خود من نميدونم اگر اينجا نميومدم الان چي بودم؟ شايد خوش بينانه ترين حالت يه كارگر با ماهي 700 800 تومن حقوق بودم كه نه ميتونستم تشكيل زندگي بدم و نه هيچي و شايد ميشدم يه انگل جامعه، اما اون چراغي اين سايت و اقا مهدي عزيز توي دلم روشن كرد ، همون چراغي كه خيلي از نزديكانم هيچ جوره نتونستن روشنش كنن چون شايد حرف و عملشون يكي نبود يا حرفشون از دل بر نمي اومد يا منطق كافي نداشت ، يا محبت كافي نداشت و يا درك كافي! نميدونم چي نداشت ، اما ميدونم اينجا و استاد بزرگ و ارجمندم همش رو بهم داد و به قول معروف موتور منو روشن كرد و امروز حداقل اگر به خودم افتخار نميكنم ، شرمنده و سر افكنده هم نيستم و خودم ميدونم انرژي و انگيزه و قدرت بلند شدن و تغيير زندگيمو از اين بزرگ مرد يعني آقاي مهدي عظيمي مدير گرانقدر اين سايت در كنار همه مديرانش طي اين 6 يا 7 سالي كه من اينجا هستم دارم
خوب زياد پر حرفي كردم ، الان درخت برومند سنترال 9 ساله شده ، 9 سال پر برگت كه به خيليا خيلي چيزا ياد داده ، به خيليا انگيزه داده ، مشكل خيليا رو حل كرده ، راه زندگي خيليا رو عوض كرده و تخم علم و مهرباني رو توي دل خيليا كاشته. به همه خسته نباشيد ميگم و ميگم عيد تولد 9 سالگي سنترال مبارك باشه

يه چيزي هم بگم و زحمتو كم كنم. الان كه اومدم توقع داشتم مثل هر سال لوگو تولد سنترال رو ببينم. اما ديدم لوگو خيلي قشنگ حمايت از پيامبر رحمت جاي اون گذاشته شده. به حق همين پيامبر كه اين سايت اونو به خودش ترجيح داده از خدا ميخوام روز به روز به اين سايت و همه اونايي كه براش زحمت ميكشن بركت و لطف خودش رو بيشتر و بيشتر كنه

سنترال دوست داشنتي، تولدت مبارك، ايشاالله 120 سال بشي