سمی که هر روزه می‌خوریم!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
محل اقامت: http://www.ganjineh-danesh.com/forum.php
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4175 بار
تماس:

سمی که هر روزه می‌خوریم!

پست توسط ganjineh » جمعه 22 آبان 1394, 8:59 pm

به باور دانشمندان، شكر، سم خطرناكی است كه سلامتی ما را تهدید می‌كند، امّا به دلیل عادت مردم به استفاده از این ماده سّمی، متخصصان ترجیح می‌دهند در این مورد سكوت كنند زیرا این ماده به اشكال گوناگون در تركیب انواع نوشیدنی‌ها، شكلات و آدامس، شیرینی و غیره وجود دارد و همچنان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تحقیقات مختلف نشان داده است كه شكر، گلبول‌های سفید خون را كه قوای محافظ بدن هستند، دچار ناتوانی كرده و در نتیجه مقاومت بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها كاهش می‌دهد. شایع‌ترین بیماری‌هایی كه مصرف مداوم شكر بوجود می‌آورد، فشار خون، دیابت، سنگ كلیه، سنگ كیسه صفرا، نارسایی كلیه و قلب، عفونت‌های قارچی و بیماری‌های دستگاه گوارش است.

از سوی دیگر شكر باعث از بین رفتن ویتامینهای ب و ث در بدن می‌شود كه این این كار باعث بروز بیماری‌های چشمی و پوسیدگی دندان‌ها می‌شود. همواره یادتان باشد كه هر چیز را به اندازه مصرف كنید.


مرکز انجمن های تخصصی گنجینه دانش
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 462
تاریخ عضویت: دو شنبه 18 تیر 1386, 9:45 pm
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1793 بار

Re: سمی که هر روزه می‌خوریم!

پست توسط hermes_PERSIAN » جمعه 22 آبان 1394, 10:23 pm

ganjineh نوشته شده:به باور دانشمندان، شكر، سم خطرناكی است كه سلامتی ما را تهدید می‌كند، امّا به دلیل عادت مردم به استفاده از این ماده سّمی، متخصصان ترجیح می‌دهند در این مورد سكوت كنند زیرا این ماده به اشكال گوناگون در تركیب انواع نوشیدنی‌ها، شكلات و آدامس، شیرینی و غیره وجود دارد و همچنان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تحقیقات مختلف نشان داده است كه شكر، گلبول‌های سفید خون را كه قوای محافظ بدن هستند، دچار ناتوانی كرده و در نتیجه مقاومت بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها كاهش می‌دهد. شایع‌ترین بیماری‌هایی كه مصرف مداوم شكر بوجود می‌آورد، فشار خون، دیابت، سنگ كلیه، سنگ كیسه صفرا، نارسایی كلیه و قلب، عفونت‌های قارچی و بیماری‌های دستگاه گوارش است.

از سوی دیگر شكر باعث از بین رفتن ویتامینهای ب و ث در بدن می‌شود كه این این كار باعث بروز بیماری‌های چشمی و پوسیدگی دندان‌ها می‌شود. همواره یادتان باشد كه هر چیز را به اندازه مصرف كنید.


مرکز انجمن های تخصصی گنجینه دانش

متاسفانه در سالهای اخیر از روی ناآگاهی مطالبی در مورد شکر به چشم میخورد که کاملا نادرست و غیر علمی است:
شکر از چند جنبه حاثز اهمیت است:
1- ماده ای شیرین که قابلیت نگهداری بسیار بالایی دارد (به علت درصد رطوبت بسیار ناچیز) و از نظر تکنولوژیک (در صنعت قنادی، نوشیدنی و .... ) ماده ای بی بدیل است که عملا هیج یک از مواد شیرین طبیعت قابل جایگزینی نیستند.
2- شکر برای جذب و مصرف در بدن نیاز است تا به گلوکز و فروکتوز تبدیل شود بنابراین اگر این شایعات صحیح باشد باید از خوردن بسیاری از میوه ها(فروکتوز) و نشاسته ها (گلوکز) نیز چشم پوشی نماییم.
3- شکر شیرین کننده ای است که بیش از 2000 سال است که در جوامع مختلف مصرف شده است و نتایج حاصل از مصرف آن در دسترس محققین هست در حالیکه باقی شیرین کننده ها (علی الخصوص انواع مصنوعی مانند سوکرالوز، آسپارتام، آسه سولفام و....) به تدریج ماهیت سرطانزایی و مشکلات آنها بروز می کند.
4- بشر قادر نیست طعم شیرین را فراموش کند بنابراین در صورتیکه طعم شیرین را دوست داشته باشیم فعلا سالم ترین و کاربردی ترین شیرین کننده در دسترس شکر است.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”