در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد
Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

5580

تشکر کرده: 1558 مرتبه
تشکر شده: 6865 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 26 آذر 1387 16:20

آرشيو سپاس: 11653 مرتبه در 2024 پست

از سیمان تا حشره کش در بستنی‌ها !!

توسط sinaset » يکشنبه 7 شهریور 1395 07:26

از سیمان تا حشره کش در بستنی‌ها/ بعد از خواندن این خبر دیگر لب به بستنی نمی‌زنید
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛با وجود آنکه در گرمای تابستان اولین چیزی که برای احساس خنکی به ذهن می رسد یک بستنی خوشمزه و تازه است اما این خوراکی پرطرفدار می تواند بیماری های خطرناکی را در بین طرفدارانش به وجود آورد.

کارشناسان خطرناک ترین مواد مضر در بستنی را شامل طعم دهنده های مصنوعی ، شیرین کننده ها ، رنگ های صنعتی ، امولسیفایر و سایر مواد افزودنی می دانند که باعث طعمی اعجاز انگیز اما مملو از خطر در مصرف کننده ها می شود.

از سیمان تا حشره کش در بستنی ها/ بعد از خواندن این خبر دیگر لب به بستنی نمی زنید

علاوه بر مواد فوق، چندی پیش چالشی در جهان درباره استفاده از چوب های نامرغوب در برخی برندهای تجاری بستنی مطرح شد.

بستنی به دلیل مواد قندی و چربی که در خود دارد می تواند عامل چاقی، ابتلا به دیابت و خرابی دندان ها بویژه در نوجوانان شود.
از جمله مواد سمی با وجود درصد بسیار کم که در ترکیب بستنی ها وجود دارد می توان موارد زیر را نام برد:

ALDEHID C-17 ، این ماده برای بهبود طعم و ایجاد مزه ترش در بستنی های میوه ای مانند تمشک، شاتوت و توت فرنگی به کار  می رود و در واقع نوعی مایع است که در تولید رنگ های آنیلین ، پلاستیک و لاستیک در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

AMIL ACETAT ، نوی ماده شیمیایی است که برای ایجاد طعم موز در بستنی های موزی به کار می رود و کاربرد اصلی آن در صنعت برای قوام دادن رنگ های روغنی است.

BENZIL ACETAT، طعم توت فرنگی در بستنی های خوش طعم نتیجه استفاده از این ماده شیمیایی است که در اصل به عنوان رقیق کننده نیترو مورد استفاده قرار می گیرد.

BUTIRALDEHID، بهبود طعم و مزه بستنی با طعم فندق محصول اضافه کردن این ماده است که یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده در سیمان است.

از سیمان تا حشره کش در بستنی ها/ بعد از خواندن این خبر دیگر لب به بستنی نمی زنید

ETIL ACETAT، افزودن این ماده به بستنی باعث ایجاد طعم و عطر آناناس می شود ولی کاربرد اصلی آن به عنوان یک ماده موثره در تمیز کردن چرم و پارچه در صنایع است، ETIL ACETAT ماده ای بسیار خطرناک است و می تواند آسیب های جدی به کبد، قلب و قفسیه سینه افراد وارد کند.

PIPERONAL، ماده ای برای ایجاد طعم وانیل در مواد غذایی است اما در اصل به عنوان یک ماده دفع کننده حشره در حشره کش های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.
کارشناسان بر این اساس به افراد توصیه می کنند که  حتما هنگام خرید بستنی های تجاری به بسته بندی محصول نگاه کنند و در صورت وجود مواد بالا بر روی بسته بندی آن ها از خرید آن خودداری کنند، زیرا این مواد می توانند در  افراد باعث ابتلا به انواع بیماری ها، بروز آلرژی، انواع سرطان و مسمومیت های غذایی شوند.

خرید بستنی ازبرند های استاندارد و صرف اندکی وقت برای درست کردن بستنی های میوه ای خانگی خوش طعم می تواند سلامت افراد را تضمین کند.

منیع:FHFN
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.

Major II

Major II



no avatar
پست ها

215

تشکر کرده: 6 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 8 دی 1390 02:41

آرشيو سپاس: 422 مرتبه در 122 پست

Re: از سیمان تا حشره کش در بستنی‌ها !!

توسط edibk » دوشنبه 8 شهریور 1395 12:16

بسیاری از شرکتها از درج مواد تشکیل دهنده بر روی بسته بندی اجناس ممانعت میکنن حتی در برخی موارد قانون این اجازه را به آنها میدهد.


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان