در اين بخش مي‌توانيد در مورد زراعت گياهان زراعي و باغي مختلف به بحث بپردازيد
Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

2603

تشکر کرده: 1849 مرتبه
تشکر شده: 3393 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 12 اردیبهشت 1389 11:44

محل سکونت

KWT

آرشيو سپاس: 2956 مرتبه در 828 پست

آفت عجیب غریب انارهای ایران (عکس)

توسط MOHAMMAD_ASEMOONI » چهارشنبه 26 آبان 1395 09:28

سلام دوستان
انارهای ایران اکثراً دچار یک آفت عجیب غریب شده که متاسفانه اکثر مردم و مسئولین هم بهش توجه نکرده اند
روی دانه های انارهای ایران لکه های عجیب غریبی پیدا شده که بنده در سالهای گذشته اصلاً چنین چیزی ندیده بودم
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
====================================
یک مشکل دیگه هم داره که قبلا هرگز ندیده بودم و اون جوانه زدن بعضی از دانه ها داخل انار هست

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
اونطرف آب انارهای کشورهای مختلف دنیا وجود داره . سوریه , اردن , یمن , لبنان , مصر , ترکیه , استرالیا , هند , امریکا و اروپا .  اما هیچکدومش این لکه ها و جوانه ها رو نداره

کسی میدونه علت این لکه ها و جوانه ها چیه ؟
  
آخرين ويرايش توسط MOHAMMAD_ASEMOONI on چهارشنبه 3 آذر 1395 08:47, ويرايش شده در 3.
دوستِ عزیز , چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همۀ ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برایِ بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و کسی قدرتِ متوقف کردنش رو نداره و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه. یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست. باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و زیبایی و نفوذت رو به کار بگیر تا مانعِ پرواز بشی. قبول نداری؟ این شما واین هم دنیا

SMH از این پست سپاسگزاري کرده است

Captain

Captain



no avatar
پست ها

1202

تشکر کرده: 887 مرتبه
تشکر شده: 1577 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 4 شهریور 1389 20:14

آرشيو سپاس: 3493 مرتبه در 664 پست

Re: آفت عجیب غریب انارهای ایران (عکس)

توسط shafagh 2 » سه شنبه 2 آذر 1395 14:11

البته من چنین موردی را در انارها مشاهده نکرده ام و شاید در مناطقی این مشکل وجود داشته باشد اما بنظر من عیب عمده انارها کم ابی و سوختگی فسمتی از انار بر اثر تابش افتاب باشد که معمولا من شخصا در انارهای شیرین بیشتر مشاهده کرده ام. دانه بعض از اینگونه انار کم گوشت و خشک و کم اب است و همچنین روی پوست بعضی قسمت  از انار های لکه های قهوه ای است که رو به افتاب بوده و دانه های زیر ان قسمت پوست کاملا سفید و نرسیده و کوچک و خشک است. مطمئنا کم ابی در باغات سبب اصلی این ضایعات است و اگر بنه انار بطور کافی سیراب و اشباع شود انارهای پر اب و یکدست و بی نقصی حاصل می اید که البته مراقبت های ضد افت نیز شرط است.
بنده شخصا یک نژاد از انار را دوست دارم که در اصطلاح شیرازی به ان انار "لپری" می گویند و ان اناری است (بر خلاف انار ساوه و بعض مناطق دیگر) که پوست بسیار نازکی دارد و شکل ان نا هموار می نماید و حتی برامدگی دانه انار از زیر پوست ان مشاهده می شود. حتی انارهای کوچک از این نوع دانه های درشت و پر ابی دارد طوری که (معذرتا)  موقع خوردن از گوشه های لب جاری می شود. درون انار غیر از دانه هیچ گونه پوسته و زائداتی از جنس پوست وجود ندارد و لذا می توان انار را یکجا گاز زد و دانه های ان را خورد. بعضی افراد این نوع انار را با دست پرس می کنند تا اب انار درون خود انار ایجاد شود و بعد پوست را با دندان سوراخ کرده و اب انار را مک می زنند. بدلیل انکه این نوع انار پوست ضخیم و زائدات پوستی داخلی ندارد اب انار درون ان تلخ نمی شود اما من معمولا این نوع انار را کامل و با دانه اش می خورم و حیفم می اید فقط اب ان را بنوشم. البته انطور که دیده ام بیشتر افراد انار درشت و قرمز و مجلسی را بهترین می دانند که غالبا پوست ضخیم و زاندات پوستی داخلی دارد و معمولا رنگ دانه های ان قرمز تیره است اما اناری که گفتم دانه هایی درشت با رنگ قرمز روشن و صورتی دارد و طعم و عطری عالی. من حتی انار های کوچک این نوع را بر انارهای درشت و سنگین پوستدار ترجیح می دهم.
بهر حال مسئله کم ابی در کشور تاثیر مستقیمی بر کشاورزی و باغداری گذاشته است که انار هم مشمول ان است. باید از روش های غیر اشباع ابیاری استفاده کرد تا اب بصورت قدیمی و سنتی هدر نرود. امروزه بنا بر وفور جمعیت و نیاز به تولیدات کشاورزی و در نتیجه توسعه زمین های کشاورزی اب زیادی با روش های سنتی هدر می رود در حالی که با توجه به کم بارانی ها و کم ابی های سال های اخیر و تحلیل رفتن ذخایر اب زیر زمینی باید از روش های ابیاری قطره ای و یا انواع جدید دیگر استفاده نمود تا هم درختان و مزارع خوب سیراب شوند و هم در اب صرفه جویی شود. متاسفانه من فکر کنم که اکثر کشاورزان و باغداران و اکثر مردم شهرهای کشور هنوز مسئله ضرورت صرفه جویی یعنی هدر ندادن اب زائد بر مصرف را چندان جدی نمی گیرند و در مورد اینده می گویند بالاخره اب یک جوری فراهم خواهد شد در صورتی که ضرورت صرفه جویی اب در بخش کشاورزی مهم تر از بخش شهری است چرا که در تلوزیون شنیدم که گفته شد میزان اب مصرفی کشور در بخش کشاورزی نسبت به شهرها  70%  می باشد. اما چه در مورد 70 درصد اب کشاورزی و چه 30 در صد اب شهری صرفه جویی یعنی قدر شناسی اب و هدر ندادن ان ضروری می باشد.

2 کاربر از این پست سپاسگزاري کرده اند

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

2603

تشکر کرده: 1849 مرتبه
تشکر شده: 3393 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 12 اردیبهشت 1389 11:44

محل سکونت

KWT

آرشيو سپاس: 2956 مرتبه در 828 پست

توسط MOHAMMAD_ASEMOONI » چهارشنبه 3 آذر 1395 09:32

سلام
تشکر از پاسختون . بنده هم تا حدودِ 15 سال پیش  انار آبلمبو میخوردم اما از وقتی متوجه شدم داخل میوه ها میتونه فاسد یا کرمو یا کپک زده باشه  دیگه همه ی میوه ها و سبزیجات رو باز و تکه تکه میکنم و بازرسی و وارسی و بررسی و بازبینی محلی !!! میکنم قبل از خوردن
==============================
مشکل اون لکه ها گمان نکنم از کم آبی باشه . کم آبی باعث کوچک ماندنِ انار و ریز بودنِ دانه هاش میشه
اما انارهای لکه داری که بنده دیدم بعضیهاش بسیار  بزرگ بود .

این انار مصری رو ببینید

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

دانه هاش ماشاء الله مثل یاقوت هست . صاف و تمیز و بی عیب و لکه
http://eghtesadeiranonline.com/images/d ... yaghot.jpg

بهتره مسئولین این انارها و لکه هاش رو بررسی کنند ببینند چیه .
دوستِ عزیز , چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همۀ ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برایِ بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و کسی قدرتِ متوقف کردنش رو نداره و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه. یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست. باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و زیبایی و نفوذت رو به کار بگیر تا مانعِ پرواز بشی. قبول نداری؟ این شما واین هم دنیا

shafagh 2 از این پست سپاسگزاري کرده است


چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان