درخواست همکاری برای حل معمای سفید شدن نانهای سنگک و بربری

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 3421
تاریخ عضویت: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 12:44 pm
محل اقامت: زمین پهناور خدا
سپاس‌های ارسالی: 3824 بار
سپاس‌های دریافتی: 7650 بار

درخواست همکاری برای حل معمای سفید شدن نانهای سنگک و بربری

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI » چهار شنبه 3 آذر 1395, 4:11 pm

سلام دوستان
بنده در ایران ملاحظه کردم که نانهای سنگک و بربری هِی داره سفیدتر و سفیدتر میشه
در یکی از شهرهای بزرگ از یک نان سنگکی علتش رو پرسیدم . گفت:
هر چه سبوس آرد بیشتر باشه گرانتر هست و الان هم که بیشتر تولیدکننده ها فقط به کاهش هزینه ی تولید فکر میکنند . برای همین آرد با سبوس کمتر میخرند
چند روز بعدش زنگ زدم به اتحادیه ی نان سنگکیها در همون شهر و با مسئولشون صحبت کردم و همون سوال رو پرسیدم و جوابِ نانوا رو هم بهش گفتم
گفت:
حرفش غلطه و بیخود گفته . آرد بی سبوسِ سفید گرانترین آرد هست و هر چه سبوس بیشتر باشه آرد ارزانتر هست . الان در ایران داره چند مدل آرد تولید میشه برای قنادیها , نان بازاریها و تافتونها و نان صنعتیها (ساندویچی و کاتیا و غیره ) , نان سنگکیها و بربریها
پرسیدم پس چرا نانهای سنگک و بربری داره هی سفیدتر میشه ؟؟؟ با عقل جور در نمیاد که به جای آردِ سبوس دارِ ارزان , برند آرد کم سبوسِ گرانتر بخرند که تازه باعث نارضایتی مردم هم میشه !!!
گفت : آرد سنگکیها سبوسش کم نشده . آردش آلمانیه !!!! و ذاتش سفیده حتی سبوسش . برای همینه که مردم فکر میکنند که سبوسش کمتره
===========================
حالا شما دوستان که به دانستن حقیقت علاقه دارید لطف کنین این کارها رو انجام بدین:
زنگ بزنین 118 و شماره اتحادیه سنگکیهای استان یا شهرتون رو بگیرین
زنگ بزنین بگین مبخواین با بالاترین مسئول یا مدیر صحبت کنین . بهتره با کارمند معمولی صحبت نکنین چون ممکنه اطلاعاتش کافی نباشه
بپرسین آرد سفید گرانتره یا آرد سبوس دار ؟ آرد نان بازاری و تافتون چند درصد سبوس داره ؟ آرد سنگک چند درصد ؟
اگر گفت آرد هر چه سفیدتر باشه گرانتره بپرسین پس چرا نانهای سنگک داره هی سفیدتر میشه ؟؟؟!!!
ببینین جوابشون چیه و خبر بدین
با تشکر





 دوستِ عزیز , چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همۀ ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برایِ بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و کسی قدرتِ متوقف کردنش رو نداره و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه. یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست. باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و زیبایی و نفوذت رو به کار بگیر تا مانعِ پرواز بشی. قبول نداری؟ این شما واین هم دنیا  

Captain II
Captain II
پست: 1844
تاریخ عضویت: یک شنبه 1 آذر 1388, 10:40 am
سپاس‌های ارسالی: 450 بار
سپاس‌های دریافتی: 5696 بار

Re: درخواست همکاری برای حل معمای سفید شدن نانهای سنگک و بربر

پست توسط iron_man63 » پنج شنبه 4 آذر 1395, 12:06 am

با تشکر از شما چشم کاش مسئولین کشور( منظورم رده اول نیست سیاسی فکر نکنیم)به اندازه شما پیگیر بودن
  سوریه از یمن میگذرد « اللهم ارزقنا زيارة الحجة بن الحسن » « لعنة الله علی عدوک یا علی »  
آدرس کاتال تلگرامی اینجانب جنگ افزار پلاس با 14هزار عضو
warandgun@
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
 

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”