در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

2603

تشکر کرده: 1849 مرتبه
تشکر شده: 3393 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 12 اردیبهشت 1389 11:44

محل سکونت

KWT

آرشيو سپاس: 2956 مرتبه در 828 پست

درخواست همکاری برای حل معمای سفید شدن نانهای سنگک و بربری

توسط MOHAMMAD_ASEMOONI » چهارشنبه 3 آذر 1395 16:11

سلام دوستان
بنده در ایران ملاحظه کردم که نانهای سنگک و بربری هِی داره سفیدتر و سفیدتر میشه
در یکی از شهرهای بزرگ از یک نان سنگکی علتش رو پرسیدم . گفت:
   هر چه سبوس آرد بیشتر باشه گرانتر هست و الان هم که بیشتر تولیدکننده ها  فقط به کاهش هزینه ی تولید فکر میکنند . برای همین آرد با سبوس کمتر میخرند
چند روز بعدش زنگ زدم به اتحادیه ی نان سنگکیها در همون شهر و با مسئولشون صحبت کردم و همون سوال رو پرسیدم و جوابِ نانوا رو هم بهش گفتم
گفت:
   حرفش غلطه و بیخود گفته . آرد بی سبوسِ سفید گرانترین آرد هست و هر چه سبوس بیشتر باشه آرد ارزانتر هست . الان در ایران داره چند مدل آرد تولید میشه برای قنادیها , نان بازاریها و تافتونها و نان صنعتیها (ساندویچی و کاتیا و غیره ) , نان سنگکیها و بربریها
پرسیدم پس  چرا نانهای سنگک و بربری داره هی سفیدتر میشه ؟؟؟ با عقل جور در نمیاد که به جای آردِ سبوس دارِ ارزان , برند آرد کم سبوسِ گرانتر بخرند که تازه باعث نارضایتی مردم هم میشه !!!
گفت : آرد سنگکیها سبوسش کم نشده . آردش آلمانیه !!!! و ذاتش سفیده حتی سبوسش . برای همینه که مردم فکر میکنند که سبوسش کمتره
===========================
حالا شما دوستان که به دانستن حقیقت علاقه دارید لطف کنین این کارها رو انجام بدین:
زنگ بزنین 118 و شماره اتحادیه سنگکیهای استان یا شهرتون رو بگیرین
زنگ بزنین بگین مبخواین با بالاترین مسئول یا مدیر صحبت کنین . بهتره با کارمند معمولی صحبت نکنین چون ممکنه اطلاعاتش کافی نباشه
بپرسین   آرد سفید گرانتره یا آرد سبوس دار ؟ آرد نان بازاری و تافتون چند درصد سبوس داره ؟ آرد سنگک چند درصد ؟
اگر گفت آرد هر چه سفیدتر باشه گرانتره بپرسین پس چرا نانهای سنگک داره هی سفیدتر میشه ؟؟؟!!!
ببینین جوابشون چیه و خبر بدین
با تشکر





  
دوستِ عزیز , چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همۀ ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برایِ بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و کسی قدرتِ متوقف کردنش رو نداره و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه. یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست. باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و زیبایی و نفوذت رو به کار بگیر تا مانعِ پرواز بشی. قبول نداری؟ این شما واین هم دنیا

iron_man63 از این پست سپاسگزاري کرده است

Major

Major



no avatar
پست ها

1657

تشکر کرده: 361 مرتبه
تشکر شده: 4819 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 1 آذر 1388 10:40

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: درخواست همکاری برای حل معمای سفید شدن نانهای سنگک و بربر

توسط iron_man63 » پنج شنبه 4 آذر 1395 00:06

با تشکر از شما  چشم کاش مسئولین کشور( منظورم رده اول نیست سیاسی فکر نکنیم)به اندازه شما پیگیر بودن
راه سوریه از یمن میگذرد     «  اللهم ارزقنا زيارة الحجة بن الحسن  »    «   لعنة الله علی عدوک یا علی   »

آدرس کاتال تلگرامی محصولات الکترونیک انواع ماژول وآی سی میکرو کنترلر

bazarelectronic@
telegram.me/bazarelectronic

MOHAMMAD_ASEMOONI از این پست سپاسگزاري کرده است


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان