چرا دوبار جوشاندن آب برای چای و... خطرناک است؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7157
تاریخ عضویت: سه شنبه 26 آذر 1387, 4:20 pm
سپاس‌های ارسالی: 9218 بار
سپاس‌های دریافتی: 21321 بار
تماس:

چرا دوبار جوشاندن آب برای چای و... خطرناک است؟

پست توسط sinaset » جمعه 18 فروردین 1396, 12:09 pm

ویلیام گورمن، کارشناس انجمن چای و نوشیدنی‌های بریتانیا گفت جوشاندن آب بیش از یکبار برای سلامتی انسان خطرناک است. این کار باعث کاهش اکسیژن و نیتروژن در آب می‌شود.

تصویر
معمولا همه برای درست کردن چای همان آب موجود در کتری را چند بار جوش می‌آورند، اما این پیامدهای خطرناک برای سلامتی شما دارد و باید هربار آب تازه در کتری ریخت.

دکتر هانی الناظر، مدیر مرکز ملی تحقیقات مصر گفت در صورتی که هربار به آب جوشانده شده آب تازه اضافه کنید می‌توانید آن را دوباره بجوشانید و خطری برای شما ندارد.

اما اگر آب تازه اضافه نکنید، جوشاندن دوباره آب برای درست کردن چای یا قهوه باعث غلظت مواد معدنی و نمک در آن می‌شود و این می تواند به کلیه‌ها آسیب برساند و باعث سنگ کلیه شود.

الناظر گفت همواره قبل از جوشاندن آب، مقداری آب تازه به کتری اضافه کرده و خیال خود را از مصرف آن راحت کنید.

منبع: جام جم سرا
منبع تصویر،الو دکتر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.

ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”