سلام
چندین هزار پست نیست، برخی پستهای شما که از BBCODE های متداخل استفاده کردید این مشکل رو داره، من طی این چند هزار پستی طی دو روز گذشته چک کردم، معدود پستهایی این مشکل رو دارند و اون هم متعلق به شما و bamm هست که اصلاح شدند خیلیهاش. من اون تاپیک رو در کمتر از 10 دقیقه چیزی حدود 100 پست که در اون وجود داشت رو اصلاح کردم، چندین بار از این کلمه برنامه نویس استفاده کردید که به نوعی توهین تلقی میشه، چون حداقل 15 سال در این حوزه کار کردم، به هر حال اگر میتونید خودتون اصلاح کنید، اگر نمیتونید هم لینک بدید تا اصلاح کنم براتون، انتقال هزاران پست از یک سیستم متعلق به یک دهه قبل به تکنولوژی امروز کاری نیست که از عهده هر کسی بر بیاد، لطفا صحبت در این مورد رو تموم کنید، چون راه حل رو بهتون دادم، مطلقا هم راه دیگری وجود نداره. سادهترین کار اینه که لینک تاپیکهایی که به این سبک پست ارسال کردید رو ارسال کنید تا اصلاح کنم

در مورد BBCODE که گزارش کردید، فکر میکنم مشکل پرمیشنها بود، چک کنید مجددا، احتمالا مشکل حل شده باشه براتون، همونطور که گفتم BBCODE ها مربوط به بیش از 15 سال پیش هستند و بسیاری از اونها به دلایل مختلف فنی و امنیتی دیگه نباید استفاده شوند. به همین دلیل استفاده و تبدیل اون نیاز به مجوز داره، لطفا تست بفرمایید تا اگر مشکلی بود حل کنم
موفق باشید :razz: