مصرف ترشي‌جات و كاهش چربي خون!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3050
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 اسفند 1384, 3:45 am
سپاس‌های ارسالی: 347 بار
سپاس‌های دریافتی: 1565 بار
تماس:

مصرف ترشي‌جات و كاهش چربي خون!

پست توسط Dr.Akhavan » سه شنبه 30 آبان 1385, 9:51 am

  مصرف ترشي‌جات و كاهش چربي خون!
 



نويسنده : دكترمنصور ریسما نچیان


يكي از جالب‌ترين و در عين حال خطرناك‌ترين عقايدي كه در بين برخي افراد جامعه رايج است همانا كاهش چربي خون با ترشيجات (نظير آب‌غوره و يا آبليمو) است. اين افراد با مصرف زياد چربيها و به دنبال آن مصرف اين نوع ترشيجات به قول معروف وجدان خود را آرام مي‌كنند.


شايد اين ترشي‌جات اثري بسيار كم بر روي چربيها داشته باشند( كه هيچ تحقيق مستندي وجود ندارد) ولي اولاً كاملاً موقت است و ثانياً ترشيجات با افزايش اسيدمعده منجر به اشتهاي كاذب در فرد شده و ميل به خوردن را در او افزايش مي‌دهند كه ممكن است با شدت بيشتري چربي خون را بالا ببرد.
پس اگر به دنبال كاهش چربي خون هستيد راه آن در رژيم غذائي اصولي و تحرك مناسب مي‌باشد

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت مواد غذايي”