در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل و موضوعات مرتبط با طراحي صفحات اينترنتي به بحث بپردازيد
Incredible Poster

Incredible Poster



نماد کاربر
پست ها

3047

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 25 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 21:41

آرشيو سپاس: 408 مرتبه در 218 پست

قرار دادن لوگوي فلش در وبلاگ

توسط Farhad3614 » يکشنبه 28 اسفند 1384 04:33

بعد از اينكه لوگوي خود رو آپلود كرديد آدرس دقيق اون رو با پسوند swf در كد زير وارد كنيد و كد رو در قالب وبلاگ خود قرار دهيد .

به جاي Adress Of Flash Logo بايد آدرس لوگوي خود رو بنويسيد .

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Farhad3614 تشکر کرده اند:
abbas.m.k, sara0007, mohammad-f, MASTER

New Member



no avatar
پست ها

1

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 11 اردیبهشت 1385 03:33

محل سکونت

744556

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

توسط parssa » دوشنبه 11 اردیبهشت 1385 03:47

عاليه
من دارم تو آدمکها ميميرم

New Member



no avatar
پست ها

15

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 28 فروردین 1386 11:30

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 3 پست

توسط Ali3650 » جمعه 8 تیر 1386 16:02

خسته نباشید  کد  زیر  ماله قالب وبلاگه منه  لوگویه فلاش رو کجای اون باید وارد کنم

:?  :?  :?
کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Ali3650 تشکر کرده اند:
Mahdi1944

Captain II

Captain II



no avatar
پست ها

5147

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 6 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 30 اردیبهشت 1385 14:30

محل سکونت

گشتم نبود نگرد نیست.

آرشيو سپاس: 152 مرتبه در 103 پست

توسط DJ.HAMED » جمعه 8 تیر 1386 16:43

Ali3650,  :razz:  :razz:

هر جا که قرار بديد لوگو هم همون جا به نمايش داده ميشه مثل:زير جستجوگر.زير آمار از اين جور جاها ولي اگر مي خواهيد لوگويي رو تبليغ کنيد بزاريد درست بالاي تمام اين کدهاي وبلاگتون چون اگر بزاريد وسط شايد لوگو بزرگ باشه و قالب به هم بريزه.

New Member



no avatar
پست ها

15

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 28 فروردین 1386 11:30

آرشيو سپاس: 3 مرتبه در 3 پست

توسط Ali3650 » جمعه 8 تیر 1386 17:29

DJ.HAMED,

ممنون از  لطفت  ولی  من  میخوام  یک  لوگوی   در اندازه 950  در 350  که به صورت  فلش  طراحی  کردم  رو  در   جای  عکسی که  به صورت   پیشفرض  در زمینه  وبلاگ و  بالای  اون  وجود داره  قرار بدم  . همون بکرانگ که  اسمه   وبلاگ رو در اونجا  نشون  میده . قصدم استفاده از  لوگوی  تبلیغاتی  نیست   . کد به خصوصی  میخواد .

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<META NAME="description" CONTENT="<-BlogAndPostTitle-> - <-BlogDescription->">
<META NAME="keywords" CONTENT="<-BlogAndPostTitle->,<-BlogId->, Blog, Weblog, Persian,Iran, Iranian, Farsi, Weblogs, Blogs">
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<-BlogTitle->" href="<-BlogXmlLink->" />
<meta name="GENERATOR" content="BlogFa.com">
<title><-BlogAndPostTitle-></title>
<style>
<!--
body{font-family: Tahoma; font-size: 8pt;padding:0px;margin: 5px 0px 5px 0px;background:#eeeeee;scrollbar-3dlight-color:#d1d7dc;scrollbar-arrow-color:#004A9D;scrollbar-darkshadow-color:#98aab1;scrollbar-face-color:#dee3e7;scrollbar-highlight-color:#ffffff;scrollbar-shadow-color:#dee3e7;scrollbar-track-color:#efefef}
a, a:visited {color:#0066BB;text-decoration: none;}a:hover {color:red;text-decoration: none;}img {border: 0px}
.page {margin-bottom: 2px;background-color: White;border: 1px solid #C0D0E0;width: 1000px;}
.logo {background: #CCC url('http://i7.tinypic.com/3ztwjsg.gif') no-repeat;font-size: 12px;height: 200px}

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Ali3650 تشکر کرده اند:
mohammad-f

New Member



no avatar
پست ها

8

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 13 اردیبهشت 1388 00:36

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: قرار دادن لوگوي فلش در وبلاگ

توسط mohammad-f » دوشنبه 14 اردیبهشت 1388 12:24

سلام دوستان
لوگوی من 468در60هست میخوام زیر عکس بزرگ در بالای صفحه قرار بگیره
میشه راهنمای کنید
البته میخوام وسط وبلاگ باشه نه چپ یا راست
ممنون اگه راهنمای کنید

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

3441

تشکر کرده: 272 مرتبه
تشکر شده: 376 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 20 اردیبهشت 1387 08:44

آرشيو سپاس: 13553 مرتبه در 2799 پست

Re: قرار دادن لوگوي فلش در وبلاگ

توسط Solver » يکشنبه 27 اردیبهشت 1388 11:56

post221382.html#p221382

با کمک این آموزش ساده میتونید عکس متن یا نماد خودتون را از هر نوع که هست در جای مناسب قالب سایت (وبلاگ) خودتون جای گذاری کنید.
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Never is never an option +

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Solver تشکر کرده اند:
Ra30ol, Mahdi1944

Captain I

Captain I



نماد کاربر
پست ها

346

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 20 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 3 مهر 1388 17:44

آرشيو سپاس: 1597 مرتبه در 276 پست

Re: قرار دادن لوگوي فلش در وبلاگ

توسط mohammad1365 » جمعه 15 بهمن 1389 11:52

سلام بر دوستان عزیز
چه طور میشه یک کد html رو که فایل فلش بنر هست در وبلاگ قرار داد؟
با تشکر


ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

Colonel II

Colonel II



نماد کاربر
پست ها

3441

تشکر کرده: 272 مرتبه
تشکر شده: 376 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 20 اردیبهشت 1387 08:44

آرشيو سپاس: 13553 مرتبه در 2799 پست

Re: قرار دادن لوگوي فلش در وبلاگ

توسط Solver » سه شنبه 19 بهمن 1389 08:06

چه طور میشه یک کد html رو که فایل فلش بنر هست در وبلاگ قرار داد؟


کد html : کد تعریف کننده ساختار صفحات وب که پسوند متداولش html یا htm است.
فایل فلش: یک شی گرافیکی با پسوند swf  (نه الزماً انیمیشن یا عکس) است که میتواند در یک صفحه وب نیز نمایش داده شود، نمایش اون از 2 طریق است، یا فراخوانی آنلانی پخش کننده فایل فلش به کمک کد html که البته به علت عدم سرویس دهی سایت adobe به ایران در بیشتر موارد این شیوه نمایش به کار ما ایرانی ها نمیاد، و حالت دیگر استفاده از پخش کننده که از پخش کننده فایل فلش در سمت کاربر استفاده میکند، است. باز به کمک کد html می باشد. در هر صورت باید فایل فلش آپلود شده باشد و توسط یکی از 2 کد html مطرح شده فراخوانی شده تا اجرا شود.

بنر: هر نوع تبلیغات که قالبی غیر متنی (فاقد قابلیت انتخاب کاراکترهای متنی) داشته باشد را گویند، ابعاد متداولش را برای صفحات وب در تصویر زیر مشاهده میکنید:

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد  جهت نمایش در ابعاد کامل کلیک کنید.

این بنر میتواند عکس، فلش یا حتی یک اپلیکشین وب باشد.



حالا با تعاریف بالا، سوال خودتون را به شکل واضح تر بیان کنید! چون فکر کنم مقصود شما چیزی غیر از آن آموزشی است که در پست قبل مطرح شده است.  :-(
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Never is never an option +

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Mahdi1944 از این پست سپاسگزاري کرده است

کاربران زیر از شما کاربر محترم جناب Solver تشکر کرده اند:
mohammad1365

Major II

Major II



no avatar
پست ها

447

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 425 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 10 اسفند 1393 15:43

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: قرار دادن لوگوي فلش در وبلاگ

توسط novinmarketing » دوشنبه 21 دی 1394 17:32

ممنون از مطلب عالیتون مرسیییییییییییییییی
لطفا از سایت ما هم دیدن فرمایید    www.novinmarketing.com
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Rookie Poster

Rookie Poster



no avatar
پست ها

33

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 4 مرتبه
تاريخ عضويت

سه شنبه 12 مرداد 1395 15:30

آرشيو سپاس: 0 مرتبه در 0 پست

Re: قرار دادن لوگوي فلش در وبلاگ

توسط irantrn » جمعه 5 شهریور 1395 16:28

Farhad3614 نوشته است:بعد از اينكه لوگوي خود رو آپلود كرديد آدرس دقيق اون رو با پسوند swf در كد زير وارد كنيد و كد رو در قالب وبلاگ خود قرار دهيد .

به جاي Adress Of Flash Logo بايد آدرس لوگوي خود رو بنويسيد .

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

تشکر ازتون


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان