در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد
Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

763

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 8 خرداد 1385 22:52

محل سکونت

مشهد

آرشيو سپاس: 201 مرتبه در 112 پست

کمک در مورد ارور آبی در ویندوز ویستا

توسط sohrab_poet » پنج شنبه 7 دی 1385 07:35

من ویندوز ویستا رو نصب کردم ولی وقتی برنامه Alcohol 12%رو نصب کردم وسط نصب سیستم ری استارت شد وحالا وقتی که سیستم بالا میاد و هنوز وارد ویندوز نشده اون ارور آبی رنگ معروف میاد و بعد از چند ثانیه سیستم ری استارت میشه.
در ضمن داخل Safe mode همینجوری میشه.
الان من کابل DVD رام رو کشیدم نا تونستم وارد ویندوز شم.
لطفا کمکم کنید تا دوباره بتونم دی وی وی راممو راه بندازم.
راستی برنامه Alchohol رو هم Shift+Delکردم چون Uninstall نمیشد ولی بازم.......

Colonel II

Colonel II



no avatar
پست ها

90

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 9 شهریور 1385 21:15

آرشيو سپاس: 9 مرتبه در 8 پست

توسط athlon64x2 » پنج شنبه 7 دی 1385 07:48

سلام دوست عزيز

اگر system restrore رو غير فعال نکرده باشيد ميتونيد سيستم رو به عقب برگردونيد.
دي وي دي ويستا رو بوت کنيد و در بخش repair my pc  گزينه اول يعني restore system رو انتخاب کنيد. بطور اتوماتيک پارتيشن ويستاي شما رو فقط نشون ميده (نگران بهم ريختن ايکس پي نباشيد) و هميچنين جدولي از restore point هاي موجود و توضيحي در مورد رويدادي که سبب فعال شدن سيستم ثبت restore point شده رو ارائه ميده . آخرين رو انتخاب کنيد و سيستم رو برگردونيد.

در ضمن فعلا اغلب درايورها با ويستا مشکل دارند (الکل هم يک درايور aspi نصب ميکنه) . مشکل مشابهي با درايورهاي ايکس پي بعضي کارت گرافيکهاي قديمي پيش مياد که اونا هم در safe mode بالا نمياد

اميدوارم مشکلتون حل بشه
ارادتمند
نعيمي

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

763

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 3 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 8 خرداد 1385 22:52

محل سکونت

مشهد

آرشيو سپاس: 201 مرتبه در 112 پست

توسط sohrab_poet » پنج شنبه 7 دی 1385 08:39

من Restore Point رو به قبل از اینکه Alcohol نصب بشه برگردوندم.
ولی وقتی تموم شد و ویندوز ری استارت شد و بالا اومد هیچ فرقی نکرد.....

Colonel II

Colonel II



no avatar
پست ها

90

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 0 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 9 شهریور 1385 21:15

آرشيو سپاس: 9 مرتبه در 8 پست

توسط athlon64x2 » پنج شنبه 7 دی 1385 09:25

روي بوت منو F8 رو بزنيد و last known good configuration رو امتحان کنيد ببينيد جواب ميگيريد .

البته احتمالش کمه چون سيستم safe مود هم بالا نمياد و در ضمن بعد از restore رجيستري شما به ورژن قبل از الکل برگشته و آنگهي safemode پروسه هاي سرويس غير الزامي رو اجرا نميکنه.

ارادتمند
نعيمي


 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان