یک حکایت:یکی از شاهان بسیار کبیر ایران به یه آیت اللهی می فرماید:راست است که پیامبر (ص)سایه نداشت؟ایشون هم میگه:آری ولی ای کاش خداوند هم سایه نداشت!
kingsaeid نوشته است:
با سلام خدمت دوست دو چندان عزيز و گرامي machkol
علیکم.برای شما جز به جز می نویسم بلکه از ما هم خوشتون بیاد.
نقل قول:
اسلام هيچ گونه شاهنشاهي را نمي پزيرد يا شما ؟ اگر بگوييم شما نظر اشخاص محترمه پس ما نيز احترام مي گذاريم اگر بگوييم اسلام پس لابد اسلام را نشناخته ايد يا اسلام خميني مد نظرتان است
شاید من اسلام را نمی شناسم.البته اسلام من همان اسلام امام خمینی است.همان دینی که در کتابش آمده است:
قل اعوذ برب الناس
ملک الناس...
نقل قول:
چون ايران مال باباشون نيست که دلشون بسوزه ايران ما مال پدرانمونه
خوب اون بدبختا هم دارن میگن ایران مال باباشونه دیگه!
حالا اگه شما دوست دارید مال به تمام پدرانتان قطعه زمینی برسد به خودتان مربوط است !
نقل قول:
تخت جمشيد داره مي ره زير آب
خدا رو شکر که هر روز یدونه از ابنیه تاریخی ما داره میره زیر آب!فقط موندم تا سال 1404 چجوری می خایم سالی 20 ملیون گردشگر جذب کنیم.البته نمی دونم جدیدا به مقبره کوروش اکبر(الله اکبر)تان سری زدید یا نه؟فکر کنم قرار بود تابستان پارسال زیر آّب برود؟
نقل قول:
هر چقدر زدن کورشمونو بد نام کنند نتوانستند و خداراشکر شبکه 3 تو رمضان 1386 اعلام کرد کورش همان ذوالقرنين است که نامش در قرآن آمده
البته در قرآن چیزهای دیگری هم آمده است!
اما دوست دارم مشخص می کردید چه کسی می خواست کوروش را بدنام کند؟منظورتان که انشا الله روسای همان شبکه 3دولتی نبود؟
نقل قول:
افتخار ما اين است که شاهانمان همه ايرانين
پیشنهاد می کنم از این پس لقب کبیر رو هم به دلیل آگاهی بیش از حدتان از تاریخ به آخر نامتان اضافه کنید.اعلی حضرت ضل الله شاهنشاه آریا مهر سعید کبیر!
فقط جناب شاه سعید کبیر.فقط منظورتان رضا اصطبلی کبیر قزاق نیست؟یا نادر ترک یا سلوکیان یا مغولان یا سلاجقه یا غنویان یا خوارزمشاهیان یا قاجارها یا............
نقل قول:
اين ننگو به خودمون نداريم که رهبرمون هنديه خدارشکر باز شبکه 22 بهمن 1386 اعلام کرد که اصليتش اين بابا هنديه
متاسفانه با این جمله تان جمله بعدی را هم زیر سوال بردید!حداقل این یکی رو هم مطمئنم که خداوند برتری را تنها در تقوا می داند!گرچه من چنین مستندی را که می فرمایید ندیدم ولی مطمئنم که هندی بودن(تازه از نژاد پاک آریا هم هستند این ملت هند!)هیچ وقت در نظر یک یکتاپرست ننگ نیست!
اوه راستی اینم بگم که سگ یه هندی مثل گاندی می ارزد به کل شاهنشاهان کبیر و صغیر!چه از نوع ایرانی چه خارجکی.
نقل قول:
مانند بعضي خر حذب اللهي ياي بسيجي نباشيد
امیدوارم اشتباه تایپی باشد.
نقل قول:
که تمام عقايدشان يک نوار کاست ظبط شده فسيلي است
اگر منظورتان از افرادی که گفتید امثال چمران یا کسانی هستند که جانشان را بر سر عقیده شان تقدیم کردند.من گرچه خودم را در این حد نمی دانم و فکرنمی کنم باشم.ولی اگر شما مرا اینگونه یافتید باید خیلی افتخار کنم و قدر خودم رو بدونم.
نقل قول:
. ياعلي
از شما بعیده!
امیدوارم شما هم از کسانی نباشید که خواندن چند پاره کاغذ(نظیر اراجیف آغا عبدل) و چند صفحه html اعتقاداتتان را شکل داده!
به امید ایران اسلامی.راستی حزب رو هم با ز می نویسند نه با ذ!
یاحق!