در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذايي به بحث بپردازيد.
Moderator

Moderator



نماد کاربر
پست ها

1045

تشکر کرده: 2 مرتبه
تشکر شده: 16 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 31 تیر 1385 12:05

محل سکونت

بزقوش?؟قافلانکوه

آرشيو سپاس: 2482 مرتبه در 522 پست

سرطان( سوسیس و غذاهای سرخ کرده یک طرف این همه مواد غذایی در طرف دیگر)

توسط achachi98 » شنبه 30 دی 1385 15:03

سوسیس
شیمی دانان در یک تحقیق جدید،ترکیباتی در سوسیس یافته اند که باعث جهش ژنتیکی می شود و خطر بروز سرطان را افزایش می دهد. این محققان پس از آنکه با آب ،ترکیبات  داخل سوسیس و کالبلس را استخراج کردند،ترکیباتN-nitrosoدر آن یافتند. نیترات سدیم به برخی فراورده های گوشت و ماهی به عنوان یک ماده ی نگه دارنده افزوده می شود. در تهیه ی سوسیس از ماده نگه دارنده نیترات سدیم استفاده می شود که می تواند به تشکیل مواد شیمیایی مرسوم به ترکیباتN-nitrosoکمک کند . این خطر محدود به سوسیس نیست. ماهی خشک اندود شده وادویه هایی مانند سس سویا،حاوی میزان مشابه این ماده ی شیمیایی هستند. بیشتر ترکیباتN-nitrosoدر حیوانات آزمایشگاهی باعث بروز سرطان شده اند. این ترکیبات احتمالا در بروز چندین نوع سرطان نقش دارند.IRAN NEWS

غذای سرخ کرده
غدا را هرجور که سرخ کنیم،چه به شیوه ی چینی چه به روش غربی،چه کم و چه زیاد،می تواند احتمال بروز سرطان را در ما زیاد کند. یک راه کم کردن این خطر آن است که هنگام سرخ کردن غذا،تهویه ی مناسبی برقرار کنیم.(همشهری-18 آذر)

پیاز و سیر
افرادی که در رژیم غذایی خود از پیاز و سیر بیشتری استفاده می کنند،کم تر در معرض ابتلا به سرطان هایی مانند سرطان روده ی بزرگ و گلو قرار دارند. مطالعات و آزمایشات نشان می دهد،برخی از ترکیبات موجود در سیر و پیاز احتمالا از رشد این تومور ها جلوگیری می کنند. محققان به مردم توصیه می کنند، هر روز انواع میوه و سبزیجات را مصرف کنند.

سبزیجات
محققان مصرف سبزیجات با برگ های سبز مانند کاهو،اسفناج و کلم را از مواد موثر در جلوگیری از بروز سرطان پوست و تومور های خوش خیم و بدخیم پوستی دانسته اند. افرادی که به طور مرتب از سبزیجات در رژیم غذایی خود همراه گوشت ،لبنیات،حبوبات و پروتئین ها استفاده کرده و فیبرهای گیاهی را مصرف می کنند،حدود 50 تا55 درصد کم تر در معرض سرطان پوست قرار دارند.

بروکلی و گل کلم و سیزیجات
به نظر می رسد(ایندول،ایزوتیوسیانین ها،گلوکوزینولات ها ،دیتیولتیون ها و فنل ها)که به طور طبیعی در بروکلی ،کلم و گل کلم و سبزیجات چلیپایی وجود دارند،با جلوگیری از تشکیل مواد سرطان زا در بدن یا ممانعت از رسیدن این مواد یا واکنش آنها با بافت های حساس بدن یا جلوگیری از تبدیل سلول های سالم به نوع بدخیم ،احتمالا به انواع سرطان کاهش می دهند.

شلغم
شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی اش ارزنده است،بلکه جزو مواد غذایی پیشگیری کننده از سرطان به شمار می آید. زیرا مانند کلم پیچ و سایر گیاهان چلیپایی،طبق تحقیقات آزمایشی از مواردی برخوردر است که رشد سرطان را در جانوران متوقف می کند.(سلامت-3دی)

روغن زیتون
افزودن مقدار زیادی روغن زیتون به غذا،می تواند از ابعاد خسارت سلولی که مواردی به سرطان منجر می شود بکاهد. میزان یک ماده ی شیمیایی در بدن که نشان گر خسارت سلولی ست در کسانی که روزانه 25 میلی لیتر روغن زیتون مصرف کرده اند کم تر است.

عصاره ی چای
عصاری چای درمان موثری برای بیمارانی ست از آسیب پوستی ناشی از پرتودهی برای سرطان رنج می برند.محققان می گویند:این اثر مربوط به خواص ضد التهابی چای است.

قهوه
مطالعات اخیر نسان می دهد،قهوه اقرات متعددی در مقابله با بیماری ها ی مختلف شامل شرطان و دیابت دارد،اما باید توجه داشت از این نظر جایگاهی مشابه با سبزیجات،میوه ها و غلات سبوس دار ندارد.همچنین قهوه سرعت عبور مواد زائد از دستگاه گوارش را تسریع کرده و زمان تماس ترکیبات سرطان زا با روده را کاهش می دهد که به نوبه ی خود از خطر سرطان کولون می کاهد.(تهران امروز-5 دی)
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

Atlantis اگر اومدی به من pm بده  منتظرتم

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان