در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد
Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

309

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 28 تیر 1385 09:37

آرشيو سپاس: 69 مرتبه در 24 پست

توسط Galadriel » شنبه 7 مهر 1386 11:36

دوست من
اگر می خوای که هیچ مشکلی پیش نیادno to all رو انتخاب کن، با اینکه فایل های Share هیچ مشکلی معمولا به وجود نمیارن...
وقتی برنامه ای رو حذف می کنی به صورت دستی، از رجیستری پاکش نمی کنی، می تونی بری توی رجیستری با برنامه Regedit و ازونجا هم پاکش کنی، همچنین اگر Shortcut هم میندازه می تونی پاک کنی...
advanced unistaller هم یه برنامه کمکیه مثل Add/Remove  خوده ویندوزه طرز کارش، برنامه ی موردنظرتو Highlight می کنی و از نوارابزار بالاش گزینه Uninstall  رو انتخاب می کنی، به همین راحتی :-)
برای نصب اکرین سیور هم اگه فایلت EXE باشه خودش همه کاراشو می کنه و میتونی بری انتخابش کنی از پنل مربوطش..
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » شنبه 7 مهر 1386 17:12

با سلام :

وقتي system restore کار نميکنه .چکار بايد کرد .آيا نرم افزار يهست که کار سيستم ريستر رو انجام بده .

nt : لطفا در انتخاب تاپیک برای سوالات خود دقت نمایید؛پست شما منتقل شد.

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » شنبه 7 مهر 1386 17:17

در حاليکه سيستم براي خاموش شدن مشکلي نداره ميشه  system mechanic رو نصب کرد و مسير نصبش همون program files بايد باشه يا با برنامه هاي عادي فرق ميکنه ؟ :razz:

nt : لطفا در انتخاب تاپیک برای سوالات خود دقت نمایید؛پست شما منتقل شد.

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » شنبه 7 مهر 1386 17:28

سلام: :razz:

من ميخوام advanced unistaller2003 رو نصب بکنم .بايد در program files نصب بشه يا با برنامه هاي عادي فرق ميکنه ؟
و درضمن کد رجيسترش رو از کجا ميتونم پيدا کنم؟
و با اين برنامه تمام برنامه ها چه اونهايي که از طريق کنترل پنل قابل حذف هستن چه اونهايي که  در کنترل پنل نيستن رو ميشه حذف کرد ؟

چطور ميتونم به رجيستري برم و اين فايلها رو حذف بکنم . ببخشيد سؤالات من در حد ابتدايي  :-x

نام و مدل درايورهاي سيستم رو از کجا ميشه فهميد ؟ :-x

در ويندوز ايکس پي ،از چه چيزهايي کپي پشتيبان ميشه گرفت و چطوري. و وقتي روي درايو ويندوز راست کليک و properties گزينه back up که در سربرگ دوم هست چکار ميکنه؟ :-x


با سپاس فراوان :)

nt : زدن پست های متوالی مجاز نمی باشد . 4 پست متوالی شما ادغام شدند .در ضمن در هنگام پرسش شخص خاصی را خطاب قرار ندهید.

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1258

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 15 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 10 دی 1385 00:01

محل سکونت

www.ir-dl.ir

آرشيو سپاس: 1235 مرتبه در 233 پست

توسط nt » شنبه 7 مهر 1386 17:33

mahsa_kaf نوشته است:در حاليکه سيستم براي خاموش شدن مشکلي نداره ميشه  system mechanic رو نصب کرد و مسير نصبش همون program files بايد باشه يا با برنامه هاي عادي فرق ميکنه ؟ :razz:


mahsa_kaf, عزيز
نه هيچ مشکلي پيش نمياد و با برنامه هاي ديگه هم فرقي نداره
فقط يک نکته را هميشه مد نظر داشته باشيد که هميشه مقداري فضايي خالي در درايوي که ويندوز در آن نصب هست وجود داشته باشه که سيستم بتونه موقع پردازش استفاده کنه و دچار افت در سرعت نشيد
در انتخاب تاپیک برای سوالات خود دقت نمایید .
موفق باشيد  :D
آخرين ويرايش توسط nt در شنبه 7 مهر 1386 18:35, ويرايش شده 1 در کل.

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1258

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 15 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 10 دی 1385 00:01

محل سکونت

www.ir-dl.ir

آرشيو سپاس: 1235 مرتبه در 233 پست

توسط nt » شنبه 7 مهر 1386 18:03

سلام
براي نصب برنامه ها هيچ محدوديتي در مسير نصب قرار ندارد و شما مي تمونيد اگر فضاي کافي در درايور ويندوز داريد در همون مسير پيش فرض نصب نماييد .

براي دريافت کد رجيستر هم در تاپيک ويژه اينکار درخواست بديد .

بله همه اکثر برنامه ها را ميشه حذف کرد ولي بازم استثنا وجود دارد .

براي ورود به رجيستري هم از طريق منو Run و تايپ دستور regedit ولي اگر سررشته اي از رجيستري نداريد اصلا وارد نشويد چون کوچکترين اشتباه ممکن باعث بشه که ويندوز بوت نشه چون حکم قلب ويندوز را دارد و بهتر هست کار را به نرم افزارهايي مثل registry Cleaner و Windows Washer و یا Ccleaner بسپاريد که  در بخش utility سايت براي دانلود قرار دارد .

براي نام و مدل هم در منو Run دستور dxdiag را اجرا نماييد .

سوال آخرتون هم در صفحه اول همين تاپيک پاسخ داده شده است

موفق باشيد  :D

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1258

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 15 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 10 دی 1385 00:01

محل سکونت

www.ir-dl.ir

آرشيو سپاس: 1235 مرتبه در 233 پست

توسط nt » شنبه 7 مهر 1386 18:31

mahsa_kaf, عزيز
از فعال بودن system restore خود مطمئن هستيد!!! منظورتون از اينکه کار نمي کنه چيه ؟
شما مي تونيد با نرم افزارهايي که در صفحه اول تاپيک معرفي شده از سيستم خود پشتيبان بگيريد و در مواردي که لازم شد آن را بازگردانيد .
موفق باشيد  :D

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » سه شنبه 10 مهر 1386 11:06

من واقعاً نمدونم اين سؤال رو بايد از کدوم قسمت بپرسم ! :-x

اگر ظرفیت درایوی که در اون ویندز را نصب کردیم 19.52  GB  باشه و   USED SPACE : 6.72 GB ,  FREE SPACE : 12.8 GB باشه چند  GB دیگه میشه برنامه نصب کرد که مشکلی هم برای کار ویندوز پش نیاد ؟
اگر بقیه برنامه ها  رو روی یک درایو دیگه نصب بکنیم در ویزارد نصب مسیر رو به چه صورت باید بنویسیم .مثلاً روی درایو ویندوز C:\PROGRAM FILES میشد .و آیا نام این برنامه درمنوی استارت ALL PROGRAMS  قرار میگیره ؟

باسپاس فراوان

Captain II

Captain II



نماد کاربر
پست ها

309

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 2 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 28 تیر 1385 09:37

آرشيو سپاس: 69 مرتبه در 24 پست

توسط Galadriel » سه شنبه 10 مهر 1386 11:18

mahsa_kaf نوشته است:من واقعاً نمدونم اين سؤال رو بايد از کدوم قسمت بپرسم ! :-x

اگر ظرفیت درایوی که در اون ویندز را نصب کردیم 19.52  GB  باشه و   USED SPACE : 6.72 GB ,  FREE SPACE : 12.8 GB باشه چند  GB دیگه میشه برنامه نصب کرد که مشکلی هم برای کار ویندوز پش نیاد ؟
اگر بقیه برنامه ها  رو روی یک درایو دیگه نصب بکنیم در ویزارد نصب مسیر رو به چه صورت باید بنویسیم .مثلاً روی درایو ویندوز C:\PROGRAM FILES میشد .و آیا نام این برنامه درمنوی استارت ALL PROGRAMS  قرار میگیره ؟

باسپاس فراوان


دوست من، در ویندوز XP ، مقداری از هارد به عنوان حافظه مجازی مورد استفاده قرار می گیره که شما می تونین با راست کلیک کردن بر روی My computer و رفتن به Properties و سپس رفتن به بخش Advanced میزان این فضا که به Page file موسومه رو تغییر بدین...
عموما مقداری که برایPage file  لازم هست، توسط ویندوز Allocated شده و به عنوان Used space نشون داده میشه...
اگر میخواین برنامه هاتون رو روی یک درایو دیگه نصب کنین، باید آدرس درایو مربوطه رو بدین، یک پوشه جدید بسازین و برنامه ها رو توی اون نصب کنین و تمامی برنامه ها توی منوی استارت قرار می گیرن، تنها فرقی که میکنن اینه که دیگه روی درایو سیستم عامل نیستن و اون درایو خالی میمونه...
شما برای اینکه سرعت کامپیوترتون بالاتر بره، بهتره از منوی استارت گزینه Run رو انتخاب کنین و کلمه msconfig رو تایپ کنین، به بخش Startup programmes برین و برنامه هایی رو که لازم ندارین هنگام بالا آمدن ویندوز در مموری لود بشه بردارین تا فضای رمتون بیشتر آزاد بشه... :D
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » دوشنبه 14 آبان 1386 16:19

چطور میشه  IDA  رو برای دانلود  در  RAPIDSHARE غیر فعال کرد؟

با تغییر DESKTOP THEME چه  مواردی در ویندوزتغییر میکنن؟


چرا وقتی در درایو  D میخوام با CTRL+A تمام فایل ها رو انتخاب بکنم این پیغام رو میده ؟دربقيه درایوها این مشکل رو ندارم .

THIS FOLDER CONTAIN S 1 HIDDEN FILES, IF YOU WANT TO SELSCT THESE FILES AS WELL ,ENABLE VIEWING OF HIDDEN FILES IN THE FOLDER OPTION CONTROL PANEL

Captain I

Captain I



نماد کاربر
پست ها

364

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 6 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 3 شهریور 1385 01:34

محل سکونت

lovelyle0@yahoo.com

آرشيو سپاس: 11 مرتبه در 10 پست

توسط DON LEO » يکشنبه 27 آبان 1386 20:03

يه فايل PDF دارم که به صورت secure شده است!
چه جوري مي تونم ازش پرينت بگيرم؟يا کلا تبديل به PDF معمولي بشه؟ :-(
ممنون :razz:
خليج هميشه فارس

Incredible Poster

Incredible Poster



نماد کاربر
پست ها

3047

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 28 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 21:41

آرشيو سپاس: 408 مرتبه در 218 پست

توسط Farhad3614 » يکشنبه 27 آبان 1386 22:52

mahsa_kaf جان
براي اينکه زمان دانلود از Rapidshared برنامه IDM فعال نشه به مسير زير برويد..
منوي  Download
Option / File Type  در اين پنجره در کادر دوم ب عبارت Dont Start Downloading Automatically... اسم سايت مورد نظرتونو که نميخواهيد IDM ازش دانلود کند را وارد کنيد و کار تمام است.

با تغيير Theme هم مواردي نظير رنگ پنجره ها فونتها آيکن ها و اينگونه موارد تغيير خواهد کرد.

پيغامي را هم که در درايو D مشاهده مي فرماييد به اين دليل است که شما در اين درايو فايلهايي مخفي داريد Hiden که وقتي که ميخواهيد Select All کنيد ازتون سوال ميشه که آيا ميخواهيد آنها را هم انتخاب کنيد يا خير.
براي ديدن آنها هم به مسير زير برويد...
منوي  Tools
/ Folder Option  در اين پنجره عبارت  Dont show hiden files را غير فعال کنيد (براي مشاهده) و براي مخفي کردن مجدد هم اين گزينه را انتخااب کنيد.

DON LEO جان
منظور شما را متوجه نشدم..
منظورتان  از Secure شده چي هست ؟ يعني پسورد داره ؟  :-(

موفق باشيد./
آخرين ويرايش توسط Farhad3614 در جمعه 2 آذر 1386 12:29, ويرايش شده 1 در کل.

قبليبعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان