در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد
Captain I

Captain I



نماد کاربر
پست ها

364

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 6 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 3 شهریور 1385 01:34

محل سکونت

lovelyle0@yahoo.com

آرشيو سپاس: 11 مرتبه در 10 پست

توسط DON LEO » دوشنبه 28 آبان 1386 00:05

Farhad3614 جان,
وقتي روش click مي کنم مثل همه PDF ها نيست،باز مي شه بدون هيچ option از
آکروبات،بالاشم نوشته secured .خودمم اولين باره که اينو مي بينم!!!
بالای صفحه آکروبات که باز میشه هیچ منویی وجود نداره!
ضمنا پسوردم نداره.
یه عکس از این صفحه گرفتم اگه توضیحاتم کامل نبود لطفا بگید که عکسو بذارم که ببینید! :sad:
خليج هميشه فارس

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1207

تشکر کرده: 193 مرتبه
تشکر شده: 67 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 21 اسفند 1384 04:22

محل سکونت

ایران

آرشيو سپاس: 2048 مرتبه در 420 پست

توسط MASTER » دوشنبه 28 آبان 1386 00:53

DON LEO, جان
درود بر شما لطفا تصویر مربوطه را قرار دهید

ولی اگر منظور از SECURED  همان پسورد گزاری یا یک نوع جلوگیری از دسترسی به فایل PDF باشد از این برنامه استفاده کنید

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 
شاد زی مهر افزون ...

Captain I

Captain I



نماد کاربر
پست ها

364

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 6 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 3 شهریور 1385 01:34

محل سکونت

lovelyle0@yahoo.com

آرشيو سپاس: 11 مرتبه در 10 پست

توسط DON LEO » دوشنبه 28 آبان 1386 02:46

منظورم اصلا پسورد نيست،همون طور که گفتم اين فايل باز مي شه اما فقط قابل ديدنه
هيچ استفاده اي نمي شه ازش کرد!

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

حجم:225Kb

ممنون
خليج هميشه فارس

Super Moderator

Super Moderator



نماد کاربر
پست ها

1207

تشکر کرده: 193 مرتبه
تشکر شده: 67 مرتبه
تاريخ عضويت

يکشنبه 21 اسفند 1384 04:22

محل سکونت

ایران

آرشيو سپاس: 2048 مرتبه در 420 پست

توسط MASTER » دوشنبه 28 آبان 1386 03:13

DON LEO,
جان درود بر شما

فایل شما دارای پسورد بود که با همین نرم افزار شکسته شد

فایل جدید

کد: انتخاب همه
 لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 


بعد از دانلود و اجرا با ctrl+p از این فایل پرینت بگیرید
شاد زی مهر افزون ...

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » پنج شنبه 1 آذر 1386 11:31

براي اينکه زمان دانلود از Rapidshared برنامه IDM فعال نشه به مسير زير برويد..
منوي Download
Option / File Type در اين پنجره در کادر دوم ب عبارت Dont Start Downloading Automatically... اسم سايت مورد نظرتونو که نميخواهيد IDM ازش دانلود کند را وارد کنيد و کار تمام است.


ضمن تشکر فراوان من اين گزينه رو در IDA ندارم . نميدونم چکار کنم ؟  :razz:

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » جمعه 2 آذر 1386 10:32

- برای انجام کارهای گرافیکی screen resolution - color quality چند باید باشه و آیا نصب درایور مونیتور لزوم وتأثیری در کارهای گرافیکی داره؟
2- چطور میشه فهمید که در درایو ویندوز تا چه اندازه دیگه می تونیم برنامه نصب بکنیم ؟
3- برای اینکه ویندوز دز هنگام روشن شدن سیستم user name رو نشون بده و پسورد بخواد چه تنظیماتی لازمه؟
4- آیا میشه همزمان چند دیکشنری نصب کرد؟
5- میشه دراین مسیر no paging رو انتخاب بکنیم :my computer/ properties/ advanced/performance/setting/ adnanced/ virtual memory/change/ no paging
من دقیقاً نمی دونم  در start up programs چه برنامه هایی رو میشه حذف کرد ؟
6-چطور میشه آیکن یک پوشه ونامش رو مخفی(نا مرئی ) کرد ودوباره اون رو به حالت اول ( مرئی ) برگردوند؟
                                  
:razz: با تشکر فراوان  :razz:

Incredible Poster

Incredible Poster



نماد کاربر
پست ها

3047

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 28 مرتبه
تاريخ عضويت

جمعه 7 بهمن 1384 21:41

آرشيو سپاس: 408 مرتبه در 218 پست

توسط Farhad3614 » جمعه 2 آذر 1386 12:42

خانم mahsa_kaf
در جواب سوالاتتون ...

1 -Screen Resolution  بيشتر به سايز مانيتور شما  15 -  17 , ... بستگي داره و انتخاب میشود . ولي Color Quality  بايد در بالاترين حد خودش ياشه همينطور براي کارهاي طريف هم بهتره از فرکانس بالا براي مانيتور استفاده کنيد.
نصب درايور مانيتور به طور معمول زیاد مهم نيست ولي در برخي موارد به هماهنگی بين کارت گرافيک و مانيتور کمک ميکنه و همينطور منوي تنظيم مانيتور هم تنوع پيدا خواهد کرد.

2- براي اين کار بايد ظرفيت باقيمانده درايو مورد نظرتونو چک کنيد  Right Click On Drive / Properties
3 - براي مديريت کردن برنامه هاي Start Up به مسير زير برويد.
Run / msconfig / Stat Up
4- محدوديتي نيست
5- بر روي فولدر مورد نظر راست کليک کرده و بعد از انتخاب Properties گزينه Hidden را انتخاب کنيد.
سپس از منوي Tools / Folder Option گزينه Dont Show Hidden Files  را انتخاب کنيد و OK .. براي برگرداندن به حالت قبل هم همين مسير را تکرار کنيد و گزينه ها را غير فعال.

در مورد IDA بنده با IDM اشتباه گرفتم و توضيح بنده در مورد IDM بود.  :-o
براي IDA مسير زير را برويد..

Tools / Option / General / Integration / Do not intercept Downloads from the Following Sites
در این کادر لیست سایتهایی را که نمیخواید IDA شما ازشون دانلود کند را وارد کنید ( با فاصله )

موفق باشيد./

Major

Major



نماد کاربر
پست ها

657

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 7 مرتبه
تاريخ عضويت

پنج شنبه 28 تیر 1386 10:22

آرشيو سپاس: 71 مرتبه در 35 پست

توسط unknown20 » جمعه 2 آذر 1386 18:32

با تشکر فراوان :
فرکانس مونيتور رو چطور ميشه تنظيم کرد؟ :razz:

Captain

Captain



نماد کاربر
پست ها

1106

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 13 مرتبه
تاريخ عضويت

چهارشنبه 29 شهریور 1385 11:12

آرشيو سپاس: 492 مرتبه در 183 پست

توسط Mehdi2224 » جمعه 2 آذر 1386 23:40

با تشکر فراوان :
فرکانس مونيتور رو چطور ميشه تنظيم کرد؟

;بر  روی  دسکتاپ    کلیک  راست  کرده و  properties رو  انتخاب کنید  و  در   صفحه  setting   گزینه  advanced  رو  بزنید  

در  صفحه  دوم  تنظیم   فرکانش مونیتو  در    صفحه  monitor دیده  میشه .

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1575

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 12 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 11 شهریور 1385 13:24

آرشيو سپاس: 252 مرتبه در 138 پست

توسط Sardar » شنبه 3 آذر 1386 17:26

با سلام
دوستان براي من يک مشکل اساسي پيش آمده است.
هر وقت مي خواهم آفيس 2007 را نصب کنم تا نيمه پيش مي رود بعد کامپيوتر قفل مي کند و در نهايت ريست.
و دوباره که مي خواهم نصب کنم خطاي 1704 را مي دهد.چکار کنم؟
هیهات منا الذلة

Captain I

Captain I



نماد کاربر
پست ها

205

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 30 مرتبه
تاريخ عضويت

دوشنبه 6 آذر 1385 15:08

محل سکونت

تهران ، شهرك غرب

آرشيو سپاس: 46 مرتبه در 37 پست

توسط RobertDeniro » شنبه 3 آذر 1386 17:34

Sardar نوشته است:با سلام
دوستان براي من يک مشکل اساسي پيش آمده است.
هر وقت مي خواهم آفيس 2007 را نصب کنم تا نيمه پيش مي رود بعد کامپيوتر قفل مي کند و در نهايت ريست.
و دوباره که مي خواهم نصب کنم خطاي 1704 را مي دهد.چکار کنم؟

اگر تنها در نصب Office 2007 اين مشكل وجود دارد خود نرم افزار مشكل داره از يك Office 2007 ديگه استفاده نماييد

Old Moderator

Old Moderator



نماد کاربر
پست ها

1575

تشکر کرده: 0 مرتبه
تشکر شده: 12 مرتبه
تاريخ عضويت

شنبه 11 شهریور 1385 13:24

آرشيو سپاس: 252 مرتبه در 138 پست

توسط Sardar » شنبه 3 آذر 1386 17:58

چي چي از يک آفيس ديگر استفاده کنم بابتش 150 يورو دادم  :eek:
هیهات منا الذلة

قبليبعدي

 


  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    آخرين پست

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان