نوشيدني هاي خانگی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

پست توسط poroshat » سه شنبه 13 مرداد 1388, 2:17 pm

میلک شیک توت فرنگی


مواد لازم برای 1نفر:

بستنی توت فرنگی : 5 قاشق غذاخوری
شیر : 100 گرم
مربای توت فرگی: 5 عدد
شیره یا شربت توت فرنگی: به میزان لازم
یخ پودری: یک پنجم لیوان

طرز تهیه:

1.ابتدا بستنی را 15 دقیقه زودتر از فریزر خارج کرده تا کمی نرم شود
2.مخلوط کن را آماده کرده و همه مواد را داخل آن میریزیم.توجه کنید مواد برای یک نفر 250 میلی لیوان مخلوط کن یک لیوان کامل معمولی میشود.
3.بهتر است یخ آخرین مرحله مواد اضافه شود و 4 الی 5 دقیقه برای میکس کردن مواد زمان بگذارید
4.لیوانی را انتخاب کرده و قبل از ریختن میلک شیک به درون لیوان دیواره لیوان رو به استفاده از شربت توت فرنگی تزئین کنید.
نوش جانتصویر
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: نوشيدني هاي خانگی

پست توسط poroshat » چهار شنبه 14 مرداد 1388, 11:16 am

 میلک شیک انبه  

 
مواد لازم:   
تکه های انبه تازه و رسیده=2 لیوان
شیر تازه کم چرب=نیم لیتر
شکر=1 و 2/1 قاشق غذاخوری
پودر هل=کمی
تکه های مکعبی شکل یخ=2/1  
 
طرز تهیه:   
1. تکه های انبه را داخل مخلوط کن ریخته با یک لیوان شیر به مدت 15 الی 20 ثانیه با هم مخلوط کنید.
2. باقی مانده شیر را به آن اضافه کرده،شکر+پودر هل+تکه های یخ را به آن اضافه کرده به مدت 30 ثانیه دیگر در مخلوط کن با هم مخلوط کنید.
3. میلک شیک را در لیوان های بلند پایه دار ریخته و به صورت سرد میل کنید.  
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1885
تاریخ عضویت: پنج شنبه 23 مهر 1388, 6:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

ي

پست توسط misam5526 » دو شنبه 18 آبان 1388, 7:58 pm

یک نوشيدني دلچسب براي مهماني تابستاني

مواد لازم براي 30نفر:

عسل:450ميلي ليتر
آب:4ليتر
آبليمو ترش تازه:700ميلي ليتر يا3فنجان
برگ رزماري تازه:3قاشق سوپخوري
توت فرنگي خرد شده:يک ونيم کيلو گرم يا 8فنجان
آب گازدار سودا:2ليتر
نعناع تازه براي تزئين:3يا4برگ
يخ قالبي:مقداري
رزماري براي تزئين:چند شاخه

توضيح:در اينجا مواد لازم براي 30نفر ذکر شده است ولي شما مي توانيد با توجه به تعداد مهمانانتان مواد لازم را به نسبتي درست کم کنيد.

طرز تهيه:

عسل،1ليتر آب،يک هشتم آبليمو ترش وبرگ هاي رزماري (سه قاشق سوپخوري)در داخل قابلمه اي بريزيد و بر روي شعله اجاق گاز قرار دهيدتا به جوش آيد.در طول اين مدت مرتب مواد را هم بزنيد تا عسل به خوبي در آب حل شود.قابلمه را از روي اجاق گاز برداريد و به مدت 5دقيقه در کناري بگذاريد تا کمي از حرارت بيفتد سپس مخلوط را صاف کنيد و در کاسه بلوري بزرگ بريزيد.سبدي دسته دار يا يک الک فلزي را بر روي همان کاسه بلوري قرار دهيد و توت فرنگي هاي خرد شده را داخل آن بريزيدحالا با فشار قاشق چوبي بر روي سطح توت فرنگي هاي خرد شده سعي در له کردن آنها کنيد.سپس توت فرنگي هاي له شده را به کاسه منتقل کنيد و آبليمو ترش را نيز به مواد داخل کاسه اضافه کنيد.اين نوشيدني را در يخچال قرار دهيد تا به طور کامل سرد شود.به هنگام سرو،تنها کافيست تعدادي يخ داخل آن بريزيدو با ملاقه اي بزرگ ليوان هاي مهمانانتان را از نوشيدني خوشمزه پر کنيد.اگر مي خواهيد کاسه بلوري را بر روي ميز پذيرايي از مهمانان قرار دهيد سطح روي آن را با تعدادي برگ رزماري و نعناع تزئين کنيد.
توضيح:در صورتي که مي خواهيد تکه هاي توت فرنگي زير دندان هايتان حس نشود،مي توانيد نوشيدني را ابتدا در مخلوط کن بريزيد و سپس به کاسه انتقال دهيد.اگر احساس کرديد مزه ترشي اين نوشيدني با ذائقه شما هماهنگ نيست کمي عسل را در آب جوشيده حل کرده و به آن اضافه کنيد.
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1885
تاریخ عضویت: پنج شنبه 23 مهر 1388, 6:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

پست توسط misam5526 » دو شنبه 18 آبان 1388, 7:59 pm

ساندي توت فرنگي


مواد لازم براي 4نفر:

توت فرنگي دو نيم شده:350گرم
پودر شکر:2قاشق غذاخوري
هلوي رسيده و خرد شده:2عدد
ماست يخي کم چرب:400گرم

روش تهيه:
نيمي از توت فرنگي ها را با پودر شکر پوره کنيد.در 4ليوان به ترتيب يک رديف توت فرنگي و هلوي خرد شده و يک مقدار ماست يخي بريزيد.اين عمل را يک بار ديگر تکرار کنيد.در پايان پوره توت فرنگي را داخل ليوان ها بريزيد.ليوان ها را با باقيمانده توت فرنگي و تکه هاي هلو تزئين کنيد و سريع سرو نماييد.

نکته:
براي تهيه ماست يخي 400گرم ماست چکيده کم چرب،100گرم بستني وانيلي کم چرب و2قاشق غذاخوري شکر را با همزن دستي مخلوط کنيد تا مايع غليظي به دست آيد سپس مخلوط را به مدت 60-40دقيقه در فريزر بگذاريد وبعد از آن استفاده کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1885
تاریخ عضویت: پنج شنبه 23 مهر 1388, 6:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

پست توسط misam5526 » دو شنبه 18 آبان 1388, 8:06 pm

کافه گلاسه با نسکافه


مواد لازم:

نسکافه:4قاشق مرباخوري
شکر:20گرم
شير:2ليوان
بستني کاکائويي:2ليوان
خام فرم گرفته براي تزئين:مقداري
خلال پسته براي تزئين:مقداري

طرز تهيه:

شکر ونسکافه را در شير داغ حل مي کنيم و مي گذاريم خنک بشه بعد 4تا ظرف ترجيحا پايه دار بيارين و نصف ليوان ها رو از شير خنک شده پر کنين.روش نسکافه بريزين و بعد بستني رو روش بريزين با خامه فرم گرفته و خلال پسته تزئين کنين.مي تونين کنارش از چتر يا شوکورول يا حتي با ترافل رنگي تزئين کنيد.
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1885
تاریخ عضویت: پنج شنبه 23 مهر 1388, 6:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

پانچ آناناس وليمو

پست توسط misam5526 » دو شنبه 18 آبان 1388, 8:06 pm

مواد لازم:آب آناناس:250ميلي ليتر
آب گريپ فروت:250ميلي ليتر
آب معدني گاز دار:100ميلي ليتر
ليمو ترش:1عددs
عرق نعناع:2قاشق غذاخوري
برش آناناس:4قطعه
برش ليمو ترش:4قطعه

طرز تهيه:
تمام آب ميوه ها و مايعات بالا را با هم مخلوط کنيد سپس در ليوان هاي پايه بلند تکه اي يخ بيندازيد ولبه آن را با برشي از آناناس و ليموترش تزئين کنيد ومعجون را داخل ليوان بريزيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دو شنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

آموزش انواع نوشیدنی

پست توسط سرآشپز » پنج شنبه 31 مرداد 1392, 12:29 pm

1- گاتریل
شربت آلبالوی غلیظ 2/1 پیمانه
ماءالشعیر4/1 لیوان
بستنی وانیلی 3 اسکوپ
قهوه آماده 4/1 پیمانه

شربت آلبالوی غلیظ را در لیوان مورد نظر ریخته وماءالشعیر راروی آن بریزید. سپس 3 اسکوپ بستنی راروی آن ریخته ودر آخر قهوه آماده را که باید خنک باشد روی بستنی بریزید.
منبع:manoelite.com

Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دو شنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

Re: نوشيدني هاي خانگی

پست توسط سرآشپز » پنج شنبه 31 مرداد 1392, 12:32 pm

گاتریل

شربت آلبالوی غلیظ 2/1 پیمانه
ماءالشعیر4/1 لیوان
بستنی وانیلی 3 اسکوپ
قهوه آماده 4/1 پیمانه

شربت آلبالوی غلیظ را در لیوان مورد نظر ریخته وماءالشعیر راروی آن بریزید0. سپس 3 اسکوپ بستنی راروی آن ریخته ودر آخر قهوه آماده را که باید خنک باشد روی بستنی بریزید.
منبع:manoelite.com

Major II
Major II
پست: 33
تاریخ عضویت: دو شنبه 28 مرداد 1392, 7:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

چای دارچین و عسل

پست توسط سرآشپز » پنج شنبه 25 مهر 1392, 3:05 pm

ابتدا در یک ماگ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل را با 3 تا 4 قاشق چای‌خوری لیموترش مخلوط کنید
و به آن 3 عدد هل، 3 عدد میخک و یک قاشق چای‌خوری زنجبیل اضافه کنید.
در آخر به این مخلوط آب جوش بیفزایید و بگذارید تا چند دقیقه مواد با هم بمانند.
سپس برای هم زدن از یک چوب دارچین استفاده کنید تا چای حاصل، طعم دارچین به خود بگیرد.



manoleite.com

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”