خورشت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:28 pm

خورش گل کلم با سير :-o

مواد لازم:


گل كلم: يك عدد كوچك
گوشت چرخ كرده:250 گرم
پيازسرخ شده:2 قاشق سوپ خوري
پياز درسته: 1 عدد كوچك
سير تازه :1 بته
رب گوجه فزنگي: 3 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل :به مقدار لازم
آبليمو:2 قاشق غذا خوري
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپ خوري


طرز تهيه:

ابتداگل كلم را خورد كرده و خوب ميشوييم
سپس در روغن تفت ميدهيم.
حال سيرها را از پوست جدا ميكنيم ، ميشوييم و هر حبه سير را 2 نيم كرده وكمي در روغن سرخ ميكنيم
گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز كوچك و كمي نمك و فلفل خوب ورز ميدهيم و به شكل گلوله هاي كوچك در مياوريمو با پياز سرخ شده ميگذاريم كمي تفت بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت كمي تفت ميدهيم و 2 ليوان آب به اين مواد اضافه كرده و ميگذاريم تا خورش جوش بيايد. حال سير و گل كلم سرخ شده و كمي نمك و فلفل و آبليمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه كرده و ميگذاريم خورش نيم ساعت روي حرارت ملايم بجوشد تا تقريبا به روغن بيفتد .
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:29 pm

سیر قلیه گیلانی :eek:


مواد لازم:


برگ سیر تازه=3 عدد
تخم مرغ=3 عدد
لپه=1 فنجان
مرغ یا گوشت اردک=نصف یا یک عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه=بمقدار لازم

طرز تهیه:

اول برگ سیر را می شوییم وبا چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می کنیم وبعد انرا خوب سرخ می کنیم کمی زرد چوبه میزنیم واردک یا مرغ را می گذاریم بپزدهمراه با لپه وبرگ سیر رااضافه می کنیم وقتی غذا ابش کم شد در آخر تخم مرغ را میریزیم نوش جانتان غذای گیلان
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:30 pm

خورش بامیه با بادنجان :sad: :sad:



مواد لازم:

مرغ تمیز کرده=1عدد
بادنجان قلمی یک اندازه=6عدد
بامیه=500گرم
پیاز سرخ کرده=250گرم
غوره=250گرم
رب گوجه فرنگی=1قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
ادویه در صورت تمایل=2/1 قاشق غذاخوری
روغن=150گرم



طرز تهیه:
مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده و مقداری رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد و آب آن حدود نصف لیوان بشود. بادنجانها را پوست کنده، چوب سر آن را می گیریم و پهلوی آن را چاک داده،می شوئیم و خشک می کنیم. کمی نمک به اطراف آن می مالیم. روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم کمی داغ شود. اطراف بادنجانها را در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم. برای اینکه روغن اضافی آن گرفته شود، آنها را در آبکش فلزی می چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می گذاریم. روغن اضافی بادنجانها در ظرف می ماند. مرغ را قطعه کرده، استخوانهای درشت آنرا می گیریم. غوره را شسته،کمی نمک به آن می زنیم و در هر چاک بادنجان کمی غوره می ریزیم. چوب بامیه را قطع می کنیم، بعد آن را شسته،در ظرف مرغ می ریزیم و می گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد و بادنجانها را روی آن می چینیم. مرغ، بامیه و بادنجان باید با حرارت ملایم چند جوش بزند و خورش جا بیفتد.
باید توجه داشت که ظرف،مسطح و کم عمق باشد و تمام مواد در یک ردیف قرار بگیرد تا سس خورش به تمام مواد برسد.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:30 pm

چون خودم این خورش رو خیلی خیلی دوست دارم تقدیم می کنم به همه ی قورمه سبزی دوستان

قورمه سبزی :eek:


مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)=یک کیلو
گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان(یا 750گرم با استخوان)=نیم کیلو
لوبیای قرمز یا چشم بلبلی=1/2 پیمانه(100گرم)
لیمو عمانی درسته=3 تا 4 عدد
گرد لیمو=یک قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن=250گرم (یک پیمانه)


طرز تهیه:


گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود،بعد سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوییم،آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم. بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد.ممکن است به جای گرد لیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو به خورش بزنیم
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:42 pm

دوستان واقعا شرمنده نمي دونم با چه زبوني ازتون معذرت خواهي کنم که زدم تاپيک رو کلا حذف کردم هر چي بگين حقمه فقط اينو بزارين توي حساب بي تجربگيم :lol: :lol: :lol:
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » جمعه 11 اسفند 1385, 10:07 pm

خورش گوشت چرخ کرده با لوبیا قرمز :D


مواد لازم:


گوشت چرخ کرده=500 گرم
فلفل دلمه ای سبز بدون دانه و ریز شده=1 عدد
پیاز خرد شده=1 عدد
سیر خرد شده=1 حبه
لوبیا قرمز پخته شده=500 گرم
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده=500 گرم
لوبیا سبز=500 گرم
سس گوجه فرنگی=250 میلی لیتر(1 فنجان)
رب گوجه فرنگی=150 گرم
فلفل قرمز=2 قاشق چایخوری
پنیر چدار خرد شده برای تزئین=125 گرم
نمک=به مقدار دلخواه


طرز تهیه:


گوشت چرخ کرده،پیاز،فلفل سبز،لوبیا قرمز پخته شده و لوبیا سبز،گوجه فرنگی و سیر را در یک ظرف تفلون با حرارت ملایم تفت دهید . رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا گوشت ها به هم نچسبند. بعد از 10 دقیقه روغن اضافی این مواد را گرفته و مواد داخل ظرف را به جز پنیر با هم مخلوط کنید؛سس گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید سپس روی ظرف را بپوشانید تا به مدت 30 دقیقه مواد درون ظرف در حالی که در ان بسته است با حرارت ملایم بجوشد. اکنون پنیرهای ریز شده را روی غذا بریزید و آن را میل نمایید!

[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » جمعه 18 اسفند 1385, 5:32 pm

خورش مرغ ترشي


براي 6تا8نفر
60 مدت زمان طبخ


مواد لازم:

5/1كيلو يك كيلو 1
يك تا دو بوته دو قاشق سوپخوري 2
دو تا سه قاشق سوپخوري 150 گرم 3
يك ليوان 4تا5 عدد 4
تخم مرغ آرد برنج 5
150 گرم روغن 6
يك ليوان آب نارنج 7
4تا5 عدد تخم مرغ 8

طرز تهیه:

مرغ را تميز ميكنيم و با يكي دو قاشق روغن كمي سرخ ميكنيم و يكي دو ليوان آب در آن ميريزيم بعد لپه را تميز ميكنيم و داخل مرغ ميريزيم و ميگذاريم مرغ و لپه نيم پز شود . سپس سير و سبزيها را بدقت تميز و خيلي ريز خرد ميكنيم (در صورت امكان بهتر است سير و نعناع و گشنيز اين سبزي را سائيده تا كاملا نرم شود )بعد كمي روغن در ظرفي ميريزيم روي آتش ميگذاريم و سبزي آماده شده را با روغن كمي سرخ ميكنيم و در ظرف مرغ ميريزيم و ميگذاريم سبزي با مرغ چند جوش بزند و بپزد بعد آرد برنج را در كمي آب سرد حل ميكنيم و كم كم در خورش ميريزيم و مرتب بهم ميزنيم تا آرد برنج گلوله نشود و باندازه كافي نمك و فلفل و آب نارنج يا آبليمو بآن ميزنيم و بعد از چند جوش تخم مرغها را درظرفي ميشكنيم و با كمي نمك خوب ميزنيم بعد آنرا كم كم در خورش ميريزيم و خورش را بهم ميزنيم و بعد از دو سه جوش خورش را در ديس ميكشيم ممكن است مرغ را درسته و يا تكه تكهدر ديس قرار بدهيم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » جمعه 18 اسفند 1385, 5:44 pm

خورش نعناع و جعفري و گوجه سبز

براي 6تا8 نفر

60 مدت زمان طبخ

مواد لازم :

يك كيلو نعناع و جعفري 2
نيم كيلو گوجه فرنگي 3
3تا4 قاشق سوپخوري پياز سرخ كرده 4
150 گرم روغن 5


مواد لازم:

گوشت را تكه تكه ميكنيم و ميشوئيم و با پياز سرخ كرده و 3 تا 4 ليوان آب ميگذاريم بپزد سپس سبزي را تميز ميكنيم و ميشوئيم آب آن كه رفت ريز خرد و با روغن كمي سرخ ميكنيم و داخل گوشت ميريزيم و حرارت ر ملايم ميكنيم تا سبزي نيز پخته شود و خورش جا بيافتد گوجه هاي سبز را ميريزيم و كمي نمك و فلفل مي زنيم ممكن است بجاي گوجه سبز داخل اين خورش يكي دو قاشق رب گوجه فرنگي و يا مقداري آب گوجه فرنگي بريزيم بعد از اينكه خورش جا افتاد آنرا د رظرف ميكشيم و در صورتيكه بخواهيم خورش ترش_تر شود كمي آبليمو ميزنيم .



[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » سه شنبه 7 فروردین 1386, 11:26 pm

خورشت ماست :) :)


مواد لازم:

گوشت با استخوان حدود 1250 گرم
ماست 7 كیلوگرم
شكر 1/5 تا 2 لیوان
زعفران سائیده شده 1 قاشق مرباخوری
گلاب یك دوم استكان
تخم مرغ 6 عدد

طرز تهیه:

گوشت را همراه بایك عدد پیاز و آب می پزیم تا خوب پخته شود و تنها یك استكان آب داشته باشد، سپس آن را از استخوان جدا كرده و خوب می كوبیم، البته گوشت را باید در ظرفی بزرگ قرار داده و با گوشت كوب آن را خوب نرم كرد. در حین كوبیدن آب باقی مانده را به آن اضافه می كنیم تاگوشت سفید شود، تخم مرغها را دانه دانه شكسته می كوبیم، در ضمن كوبیدن اگر رگ در گوشت بود از آن جدا كرده ماست را كه قبلا" كیسه انداخته تا حدود 2/5 كیلوگرم شود، ملاقه ملاقه اضافه می كنیم و به كوبیدن ادامه می دهیم تا ماست تمام شود، ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و شكر و گلاب را به آن اضافه می كنیم و آن را هم می زنیم تا مایه كم كم رقیق شود و جوش بخورد و به آن زعفران را كه در آب جوش حل كرده ایم، اضافه می كنیم و شعله را خاموش می كنیم تا رنگ دلخواه به دست آید، در ظرف را می كشیم و رویش را با زرشك و خلال پسته تزئین می نماییم، پس از این كه خورش ولرم شد، دو مرتبه سفت می شود، معمولا" خورش ماست را سرد میل می نمایند.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » جمعه 17 فروردین 1386, 12:19 pm

خورش پرتقال


مواد لازم :

پرتقال 6 عدد
مرغ 1عدد متوسط
كره 50 گرم
شكر 2 قاشق سوپخوري
زعفران به مقدار كم
خلال پسته 2 تا 3 قاشق سوپخوري
نمك به مقدار لازم


طرز تهيه:

مرغ را در قطعات كوچك ببريد و كمي در كره تفت دهيد. سپس پوست يك پرتقال را كه خلال كرده و تلخي اش را گرفته ايد با يك تا دو ليوان آب و نمك به مرغ اضافه كنيد و بگذاريد بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگيريد و حتي پوست نازك پره هاي پرتقال را نيز گرفته و قسمت هاي گوشتي پرتقال را به مرغ پخته اضافه كنيد. شكر و زعفران را نيز اضافه كنيد چند دقيقه بپزيد تا پرتقال ها له نشوند وقتي در ظرف خورش را كشيديد، خلال پسته را روي آن بريزيد

tebyan
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1487
تاریخ عضویت: پنج شنبه 2 آذر 1385, 7:26 pm
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 209 بار

پست توسط ALIAGHAKHAN » شنبه 15 اردیبهشت 1386, 1:30 am

خورشت کاری (هندی)

مواد لازم

سینه مرغ= 1 عدد کامل

پیاز= 2 عدد متوسط

خامه= 50 گرم

آرد= 3 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زرد چوبه= به میزان دلخواه

ادویه کاری= 2 قاشق مربا خوری

کره= 50 گرم

روغن= 2 قاشق غذا خوری

سیب زمینی= 2 عدد متوسط



طرز تهیه:



ابتدا مرغها را تکه تکه کرده به اندازه های مساوی و آنهارا با یک عددپیاز و زرد چوبه بگذارید نیم پز شوند .(با 2 لیوان آب) سپس پیاز بعدی را نگینی کرده با کره وروغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز ریخته تا کمی سرخ شود بعد کاری وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 لیوان آب کاملا مخلوط میکنیم و بعد پیاز داخل مرغ را خارج کرده این مواد را به مرغ مان که نیم پز شده اضافه میکنیم . سیب زمینی ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتی و مکعبی و داخل مرغ میکنیم و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد . بعد گاز را خاموش میکنیم اجازه میدهیم یه کم از گرمای آن کم شود بعد خامه را اضافه میکنیم . این غذا را حتما باید با برنج سرو شود . و یک غذای هندی است و بسیار خوش طعم برای کسانی که غذا های ادویه دار و تند دوست دارند .

نوش جان :D
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » سه شنبه 1 خرداد 1386, 12:46 pm

خورش ریواس


مواد لازم (برای 4 نفر):

ریواس 1 کیلو
گوشت نیم کیلو
پیاز 2 عدد
شکر 2 تا 3 قاشق
روغن نمک فلفل سیاه نعناع 200 گرم
جعفری 200 گرم

طرز تهیه:
پیاز ها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلا یی شوند گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود . 2 تا 3 لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا در حرارت متوسط برای 45 دقیقه بجوشد. ریواسها را با دقت می شوییم و آنها را به قطعات 3 سانتیمتری می بریم . پیاز و جعفری را به خوبی ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . ریواسها و نعناع و جعفری و شکر و نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای 10 دقیقه بجوشد .( دقت می کنیم که ریواسها خیلی نرم نشوند) .
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”