خورشت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
پست: 602
تاریخ عضویت: جمعه 19 اسفند 1384, 11:39 pm
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

خورشت

پست توسط susan » پنج شنبه 28 دی 1385, 4:04 pm

اینم طرز تهییه غذاهای که اصلا دوست ندارم :-)


خورش فسنجان


مواد لازم (برای 2 نفر):

پیاز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری
فلفل 2/1 قاشق چایخوری
زرد چوبه 2/1 قاشق چایخوری
روغن یا کره 2 قاشق
گوشت نیم کیلو یا یک اردک یا یک مرغ
آرد 1 قاشق
مغز گردو چرخ کرده نیم کیلو
آب جوش 3/1 پیمانه
آب انار 3 تا 4 لیوان
نمک
آبلیمو (در صورت دلخواه)

طرز تهیه:


مرغ را با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب و گردوی چرخ کرده کمی نمک و فلفل در ظرف مناسبی می ریزیم روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش اهسته بجوشد وآب انار یا رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم خورش کاﻤﻸ به روغن بیافتد در صورت ترش بودن خورش کمی شکر اضافه می کنیم . خورش باید بعد از آماده شدن کاﻤﻸ به روغن بیافتد و آب نداشته باشد . و در صورتیکه مرغ پخته شد و خورش جا نیافتاد مرغ را خارج می کنیم و موقع کشیدن داخل خورش قرار می دهیم . توضیح آنکه معموﻷ چاشنی فسنجان آب انار یا رب انار است ولی ممکن است بجای آنها کمی آبلیمو و شکر و زعفران ساییده مصرف کرد در خورش فسنجان آلو نیز میتوان ریخت . و خورش فسنجان را با مرغابی نیز می توان تهیه نمود. در صورتیکه رب انار مصرف کردیم یکی دو لیوان آب زیادتر می ریزیم زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولا نی تر بجوشد تا بروغن بیافتد



خورش کرفس


مواد لازم :

گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم کیلو
کرفس 1 تا 2 عدد
نعناع 2 دسته
جعفری 1 دسته
پیاز درشت 1 عدد
نمک 2 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه 2/1 قاشق مربا خوری
دارچین 4/1 قاشق مربا خوری
زرد چوبه 4/1 قاشق مربا خوری
آبلیمو

طرز تهیه:


گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگهای سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم سپس ساقه های ترد کرفس را بطول دو بند انگشت میبریم و می شوییم و با 3 تا 4 قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت میریزیم تا کرفس نیز پخته شود ولی زیاد له نشود . نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران ساییده را در خورش میریزیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد. ممکن است خورش کرفس را با نعناع و جعفری آماده کرد در اینصورت 1 عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است. نعناع و جعفری را باید خرد کرد و کمی سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ریخت . و بجای زعفران ممکن است کمی رب مصرف نمود .در صورت مصرف نعناع و جعفری به زعفران یا رب گوجه فرنگی احتیاج نیست . فقط آبلیمو باید به خورش زد.


خورش بامیه

مواد لا زم ( برای 3 تا 2 نفر):

بامیه 750 گرم
گوشت ماهیچه با استخوان 750 گرم ( بدون استخوان نیم کیلو)
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپخوری
سیر 1 پره کوچک
زردچوبه 1 قاشق
روغن 3 قاشق
نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه خورد می کنیم میشوییم با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه ای میریزیم در ظرف را می بندیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم آب گوشت کا ﻤﻸ کشیده شود.
بعد دو سه لیوان آب داخل گوشت می ریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود یک لیوان گردد در صورتیکه با این مقدار آب پخته نشد مقداری آب به آن اضافه مینماییم . برای آنکه بامیه لیز نشود باید ته آن را بهیچوجه نگرفت کافی است که فقط چوبهای ته آنرا کمی کوتاه نماییم . بعد بامیه را می شوییم و ظرف مناسبی را آب کرده میگذاریم جوش بیاید بامیه را در آب جوش ریخته یک قاشق نمک برآن اضافه مینماییم میگذاریم کمی بپزد باید دقت کرد بامیه زیاد پخته نشود و لیزی آن خارج نشود . سپس بامیه را در صافی می ریزیم رب و آبلیمو و بحد کافی نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از دوسه جوش بامیه را داخل خورش میکنیم و می گذاریم چند جوش بزند تا جا بیافتد


:razz: susan,
چه مهمانان بي دردسري هستند مُردگان! نه به دستي ظرفي را چرک مي کنند نه به حرفي دلي را آلوده تنها به شمعي قانعند و اندکي سکوت

Captain II
Captain II
پست: 5147
تاریخ عضویت: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 2:30 pm
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 127 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED » پنج شنبه 28 دی 1385, 4:11 pm

خورشت تخم مرغ


1.تخم مرغ 4 تا
2. نمک دوتا قاشق
3. فلفليک قاشق
4.سس هر چه قدر که دلت خواست بريز
5. روغن زياد بريز
حالا اين ها همه رو که ريختی زيرش زياد ميکنی بعد سرش ميزری حالا برو 5 دقيقه بعد بيا
حالا سرش بر ميداری يه تکه نان ميکنی خورشتو ميريزی وسطش حالا ميخری
:grin: :grin: :grin:

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » پنج شنبه 28 دی 1385, 4:50 pm

DJ.HAMED, ممونم از اينکه علاقتونو به آشپزي نشون دادين اگه از علاقتون يزره کم کنين به نظرم خيلي بهتر مي شه :grin:
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:17 pm

خورشت باقلا قاتق :lol: :lol:


مواد لازم :

500 گرم
باقلا مازندرانی

100 گرم
شوید خشک شده

دلخواه
سیر

به میزان دلخواه
نمک فلفل و زردچوبه

2 عدد
تخم مرغ

3 قاشق
زعفران آب کرده

2 لیوان
آب


طرز تهيه :

باقالا مازندرانی را از روز قبل خیس کرده سپس به راحتی می توان پوست آ« را از آن جدا کرده و در سبد آبکشی کنید. سیر ریزشده را درون روغن ریخته و بلافاصله باقلا را بریزید هم بزنید. نمک, زرد چوبه و فلفل را هم اضافه کنید پس از آن شوید را اضافهکرده و همراه آن تفت داده بعد از آن آب را اضافه کنید آب آن خیلی نباید زیاد باشد بعد از 15 دقیقه جوشیدن تخم مرغ ها را بهس صورت درسته اضافه کنید حرارت باید کم باشد زیرا غذا له می شود بعد از 30 دقیقه این غذا همراه برج آماده خوردن است.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:19 pm

خورش آلو :eek: :sad: :sad:


مواد لازم برای 6 نفر:

مرغ پاک کرده=یک عدد در حدود 5/1 کیلوگرم
آلوی خشک=500 گرم
لپه=100 گرم
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
شکر=2 قاشق سوپخوری
نمک=به مقدار کافی


طرز تهیه:


آلو را می شوییم در دو لیوان آب خیس می کنیم.مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم نیم پز شود کمی به آن نمک می زنیم آلو را با آبش در خورش می ریزیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آلو با مرغ کاملا بپزد و زیاد له نشود بعد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم با شکر داخل خورش می ریزیم وقتی خورش به روغن افتاد آنرا می کشیم. ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه در ظرف قرار بدهیم برای اینکه لپه زیاد له نشود بهتر است لپه را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ کنیم بعد داخل مرغ بریزیم.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:20 pm

خورش مهاراجه :-o :-o


این یک نوع خورش هندی و بسیار مطبوع است.


مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

مرغ=یک عدد(در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)
پودر نارگیل=2 تا 3 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی درشت=4 تا 5 عدد
آرد نخودچی=3 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری
نعناع و گشنیز تازه خرد کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
سیر تازه=یک بوته
تخم گشنیز کوبیده نرم=2 قاشق سوپخوری
زردچوبه=یک قاشق مرباخوری
فلفل درسته دلمه ای=2 تا 3 عدد(بهتر است قرمز باشد)
فلفل سیاه کوبیده=یک قاشق مرباخوری
دارچین=1 قاشق مرباخوری
زیره بو داده کوبیده=یک قاشق مرباخوری
مغز هل کوبیده=یک قاشق مرباخوری
میخک=4 تا 5 عدد
نمک=به اندازه کافی
آب مرغ اضافی=یک لیوان(و یا یک قرص سوپ حاضر)


طرز تهیه:


مرغ را تمیز کرده می شوییم و با پیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب و یک لیوان آب مرغ اضافی یا قرص سوپ در ظرفی می ریزیم میخک ها را اضافه می کنیم می گذاریم مرغ نیم پز شود بعد میخک را خارج می نماییم.
فلفل دلمه ای را خرد می کنیم با نارگیل و سایر ادویه جات داخل مرغ می ریزیم.
آرد نخودچی را در کمی آب سرد حل کرده داخل خورش ریخته نعناع و گشنیز را در دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ کرده و داخل خورش می ریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه می کنیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد در آخر کار مقداری آبجوش روی گوجه فرنگی ها ریخته پوست آنها را می کنیم و گوجه فرنگی ها را رنده کرده داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و آب آن کشیده بشود و تقریبا به غلظت خورش فسنجان گردد.بعد مرغ را قطعه قطعه یا درسته در ظرف قرار داده خورش را روی آن می ریزیم. ممکن است به این خورش کمی زعفران حل کرده در آب جوش اضافه نمود در این صورت خورش خوش رنگتر می گردد.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:21 pm

خورشت میگو :sad: :sad: 8) 8)

مواد لازم:

میگو 1 کیلوگرم
سیب زمینی 1کیلوگرم
گوجه فرنگی250گرم(رب گوجه 3قاشق غذاخوری)
نمک به مقدار لازم
فلفل و زرد چوبه به اندازه لازم
ادویه به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم
پیاز 150گرم
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه:
میگوها را پوست کنده روده پشتی آن را خارج می کنیم. پس از شستن صبر می کنیم تا آب آن گرفته شود .
پیاز را خرد و آن را تا حد طلایی رنگ سرخ می کنیم.ابتدا زردچوبه و سپس میگو ها را به آن اضافه و حدود 2 دقیقه آن را تفت می دهیم. بعد بقیه مواد را به آن می افزاییم و می گذاریم 10 دقیقه بجوشد سپس سیب زمینی سرخ شده را روی آن می ریزیم.
نکته: میگو ها بر اثر حرارت زیاد سفت می شوند بنا براین هر خوراکی که از میگو تهیه می کنید حداکثر 15 دقیقه حرارت ملایم کفایت می کند
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:22 pm

خورش خلال بادام :sad: :-o

مواد لازم برای 4 نفر:


گوشت گوساله:700 گرم
بادام خلال شده:100 گرم
پیاز:1 عدد متوسط
لیمو عمانی :به مقدار دلخواه
زرشک سیاه:3/1 فنخان
زعفران و نمک : به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق


طرز تهیه:


خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم.
گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم.
پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی.
این خورش بومی شهر کرمانشاه است که در مجالس در این شهر مصرف میشود
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:25 pm

خورش ریحان :-o :-o

مواد لازم:

گوشت بی استخوان=500 گرم
سبزی ریحان،نعناع،گشنیز،تره و جعفری=750 گرم(باید ریحان آن بیشتر باشد)
بادنجان قلمی و کوچک یک اندازه=6 تا 8 عدد
روغن=250 گرم
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
زردچوبه یا رب گوجه فرنگی=بمقدار کم
پیاز سرخ شده=2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی


طرز تهیه:


گوشت را کمی درشت تر از گردو خرد کرده،می شوئیم و در ظرف مناسبی می ریزیم. پیاز سرخ کرده را داخل گوشت ریخته،ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ظرف را می گذاریم،گاهی هم می زنیم تا آب گوشت کشیده شده،پیاز له شود. 3 تا 4 لیوان آب می ریزیم،حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت نیمه ز شود. سبزی را تمیز کرده،می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود. سبزی را هم خرد می کنیم و با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می نمائیم. زردچوبه را با سبزی یک تفت می دهیم و آن را در گوشت می ریزیم،کمی نمک و فلفل به گوشت می زنیم. ترشی آن را اندازه می کنیم؛در صورت مصرف رب به جای زردچوبه،رب را هم داخل سایر مواد می ریزیم. می گذاریم گوشت و سبزی پخته شده ، خورش جا بیفتد. بادنجانها را پوست کنده،یک چاک به آنها می دهیم و کمی نمک می پاشیم. بقیه روغن را در تابه ریخته،تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، اطراف بادنجانها را در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود. بعد بادنجانها را در صافی می چینیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و آنها را در یک ردیف روی خورش می چینیم. بادنجانها باید در موقع سرخ شدن با حرارت ملایم بپزد و با خورش زیاد نجوشد که له گردد و شکل خودش را از دست بدهد. کافی است که ترشی و طعم سبزی به خورد آن برود. موقع کشیدن، سبزی و گوشت را در دیس می کشیم و بادنجانها را اطراف دیس دیس می چینیم. ممکن است در اواخر طبخ یکی دو عدد گوجه فرنگی را خرد کنیم و روی خورش برای زیبایی آن بریزیم.کافی است که گوجه فرنگی کمی بجوشد ولی له نشود و در خورش نمایان باشد.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:26 pm

خورش به :lol: 8) 8)

مواد لازم: برای 5 نفر

به= 4 عدد
لپه=5/1 پیمانه
گوشت خورشتی= 250 گرم(به میزان دلخواه)
لیمو عمانی یا آلو خورشتی
پیاز= دو عدد
رب/نمک،فلفل،زردچوبه


طرزتهیه:

بهتر است از یک روز قبل لپه رابخیسانیم.
ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم ،بعد از اینکه کمی طلایی شد گوشت را نیز اضافه کرده و زردچوبه را هم اضافه کرده گوشت را هم تقت می دهیم.(برای طعم مطبوع تر غذا)در ظرفی جدالپه را تفت می دهیم حدود 10دقیقه سپس رب را اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم،کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم و در نهایت مواد فوق را به مواد گوشتی اضافه می کنیم و به را نیز مربعی خرد کرده و اضافه می کنیم .در نهایت به خورش آب (گرم)اضافه کرده و صبر می کنیم تا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت، نمک و لیمو یا آلو خورشتی را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا طعم آنها وارد خورش گردد، حدود 45 دقیقه.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:27 pm

خورش بروکلی :lol:


مواد لازم:


کلم بروکلی=250 گرم
گوشت چرخ کرده=1 عدد
پیاز متوسط=1 عدد
سیر=2 حبه
رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
دارچین=1 قاشق چایخوری
زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز=3/1 قاشق چایخوری
نمک=به میزان لازم
روغن مایع=80 گرم

طرز تهیه:

ابتد کلم بروکلی را تکه تکه خرد می کنیم و 10 دقیقه با آب و نمک می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز،سیر و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم.
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین و رب گوجه فرنگی را نیز داخل آن تفت می دهیم و یک لیوان آب و کلم بروکلی های پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. سپس می گذاریم با شعله ملایم به مدت 25 دقیقه بپزد.
نکته: در صورتی که بخواهیم از گوشت خورشی استفاده کنیم،حتما باید در انتهای پخت، وقتی گوشت پخته شد،کلم بروکلی را به خورش اضافه کرد.
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 » دو شنبه 30 بهمن 1385, 7:27 pm

خورشت چيني با مرغ
:-o

براي 6نفر

60 دقیقه مدت زمان طبخ

مواد لازم :

يك ليوان گوشت مرغ خورد شده بدون استخوان
يك ليوان فلفل سبز و فلفل دلمه اي خورد شده
يك ليوان كمپوت آناناس خورد شده
يك قاشق سوپخوري آرد ذرت
3تا4 قاشق سوپخوري سويا سس
2تا3 پر سير
بقدر كافي نمك و فلفل
100گرم كره

طرز تهیه:

سير را نرم ميكوبيم كره را در ظرف مناسبي ميريزيم روى آتش ميگذاريم تا آب شود سير را در كره ميريزيم و هم ميزنيم تا كمى سرخ شود مرغ را اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا آب مرغ كشيده شود فلفل خورد شده را داخل آن ميريزيم و هم ميزنيم تا فلفل نيز كمي سرخ شود آرد ذرت را اضافه ميكنيم و سويا سس را ميريزيم باندازه كافي نمك و فلفل ميزنيم نصف ليوان از آب كمپوت آناناس داخل مواد ميريزيم ميگذاريم آهسته بجوشد تا تمام مواد پخته شود سس آن كمي غليظ شود در آخر كار آناناس خورد شده را اضافه ميكنيم كافي است كه آناناس فقط گرم شود
[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر

ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”